Агу,помогнете малко де

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Агу,помогнете малко де

Мнение от meha » 25 Юни 2006, 21:44

Днес реших да питам едни газаджии колко ще ми струва да монтират на Е36 318и М43 Агу!
Само като им казах,че колата е Бмв и веднага се намращиха!И казаха че не слагат на Бмв,заради гърмежите!
Сервиза не е нищо особено!
Моля Ви кажете честно вече,на някои гърмяла ли му е газовата на същата кола????Имал ли е куп главоболия след монтажа на газ!
Става въпрос за обикновена газова уредба!

И още един върос,ако може да ми кажете какво точно трябва да се монтира(освен изпарителя,бутилката,тръбите) за да работи колата без проблем на бензин/газ!
И къде в София слагат на Бмв М43 318 газови добребез да прецакват колата???
Последна промяна meha на 26 Юни 2006, 1:21, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 25 Юни 2006, 23:13

ми не мога да ти кажа за бмв, но преди половин година сложихме в пловдив АГУ при един познат на Фолксваген пасат '98 2литра двигател 20клапана 125 коня пълен инжекцион, сложихме АГУ с изпарител Ловато 100кв (136коня) при което следващите няколко дена колата се скъса да гърми на ниски обороти, то не избиваха тръбите за въздуха , то каде ли не , по едно време колата спря да върви и на бензин .... разхода на газ стана 17 и нагоре .... казаха ни да е махаме понеже датчика в тръбата за въздуха ако се прецака и нов струвал много .... почнахме да обикаляме по специалисти , насам, натам , изследвания с компютри , кво ли не ... и после този познатия който ни сложи АГУ-то каза ако искаме да не е махаме ами ще ни помогне да отстраним проблема щото имало много подобни оплаквания , а то тва му е работата на човека.... първо ни изпрати при един майстор в Крумово където ни сложиха голям и сигурен предпазител за гърменето , при което само гърмеше , без да избиват тръбите. след това минахме още 2-3ма майстори , всеки изследваше правеше струваше ... и нищо ... когато попаднахме на един пич който погледна колата , измери нещо си там , изчисти грешките от компа на колата и каза че изпарителя бил малък и не можел да захрани двигателя , и за тва гърмяло..... отиваме при нашия познат, казваме му тва , той действа веднага , и на другия ден колата с нов изпарител БРЦ 140кв ... тръгваме ..... върви , не гърми , пробваме караме на 4000 оборота , на 3к , на 2к , на 1000 оборота, не гърми , върви ..... (преди на 1000 оборота като е измъчиш малко и само дето купето не пробиваше от гърмежи....) отиваме при нашия човек , всичко е 6+ настройва изпарителя и след няколко стотин километра - разход при нормално каране 11-12 градско , 9 извън ....

не знам дали проблема е в мощноста на изпарителя или в двигателя или в какво е , казвам това което знам от опит че върши работа ..... не знам дали става и при други коли .... при нас беше така ...
Последна промяна fANTONa на 26 Юни 2006, 16:57, променена общо 1 път
БМВ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 25 Юни 2006, 23:21

:confused: :help:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.............

Мнение от Тоо Cool » 26 Юни 2006, 7:48

0887 118140-Станислав-това е твоя човек. На ВСЯКАКВИ БМВ-та слага газ и никакви проблеми след това не се появяват! Сервиза се намира до кв. Враждебна, но най-добре му се обади да ти обясни точно!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Мнение от ivopicha » 29 Юни 2006, 9:41

Прочети тази тема, може да ти е полезна

Назад към E36