Ок аре идваите чакаме ви неделя 11.06.2006 тука сме
====================================
Във форумите се пише задължително и само на кирилица в противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждения!!! За последен път ти променям мнение от сега нататак щеги трия без предупреждение ако не са на кирилица GECATA BMW
що не земете и да изтръгнете ония гадни железни колци на големия завой? вържете ги за някой трактор и ги дръпнете. аз на единия колец дето е точно на апекса в долния край му видях сметката(нема го вече, изкопах го), ама другите са бетонирани и могат да направят голяма беля.
а и в каква посока карате по пистата - като картингите, или на обратно? как е по-добре?
братлета аз едно време играех там в миниор бухово та къде е тая писта 4е така и нея знам 4-5 години съм ходил натам да играя за отбора ама несъм разбрал 4е има някъде писта ...
_________________ Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
Събирането на 11.06 състоя ли се или остава за друг ден, защото можах да разбера. И къде се намира Бухово в БТ, за да преценя дали ми е удобно да дойда ? Мерси предварително. Ако събора е отминал,моля модератора да изтрие това мнение.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл