"Поредната" или "последната"

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Мнения: 42
Регистриран на: 5.02.2010
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

"Поредната" или "последната"

Мнение от spar4o » 11 Фев 2012, 23:39

Изображение
-- снимка на е21-чката от "приказката"-да добиете представа

...седя си аз насред огромния диван в средата на хола и гледам 60-инчовата плазма кво ми говори.Бях си пуснал Сити ТВ и зяпах на Риана задника.Готина мадама си е, кво..малко е едричка но това е красотата на жените...не искам мрънкащо джезве с кокали, чиято шепа задник да разкарвам с кола из молчетата.Жената е секси когато е силна...и когато стене и хапе, ма тва е друга тема... :mrgreen: Та седя си и слушам медното гласче на барбадоската изгора и си мисля как днес ще изкъпя единственото нещо което наричах с женско име в моята къща-казваше се Анастасия.Нямах си момиче, Анастасия не се казваше кучето ми понеже щеше да е тпо да кръстя мъжки питбул Анастасия...та оставаше една нежна особа-BMW Е21..по-късно ще ви обясня за нея.Мисълта ми беше че първо ще я заведа на ръчна автомивка-смисъл че няма да я пръскат с ония гадните неща дет след тва й пада боята ами ще я търкат с нежни четки и на нея ще й е приятно :roll: ще последват прахосмукиране и обработване на нежния интериор от алкантара със ня'къв специален препарат..бе общо взето немам си работа във събота сутрин.
Надупих JBL-ите на някво яко пърче дето пуснаха по сити-то и отидох да си направя няква закуска.резнах едно доматче, краставичка...и си казах как съм тръгнал по-добре да си направа една овчарска салата ей така за спорта.Речено-сторено и след 10 минути преживях няква гъба на същия големичък диван.
Както си ям така, и ми дреме, звънва телефончето, пресягам си шията до дисплейчето на телефона и кО на видяя..Гари!
-ОПАААА!!!- чувам отсреща някъв ентусиазиран глас
-АЛО! КОЙ Е В ТЕЛЕФОНА!?-влизам веднага в образ и аз, като внимавам не изплюя тва дето още дъвча
-К'о прайш ве,любима?
-ми, Гари, закусвам и мисля да поразкарам Анастасия днеска...искаш ли ми правиш компания?
-Чшшш..ти е*аваш ли се!? Естествено че искам...да видиш че след последните добавени жокерчета ше бия твоя S38B38!
-Ми айде ше видиме...мойта ше я насъскам да видиме твойто зверче на кво е способно
-Ок, след час някъде ше цъфна пред къщата ти.
-Ай ем уейтинг фор ю!
Готовоо..днеска се очертава хубав ден! Набих на няколко хапки оставалите 300гр. салата и още с препълнена уста започнах да се разхождам безцелно из къщата, мислейки си че си избирам дрехи...да бе да...
Както и да е де, в крайна сметка метнах едни черни дънки, ризка една понеже лятото си казваше думата и отидох към килера...тука вече беше тръдното..Някви кецове дето да ми отиват на стила на ходене по улиците-леко свлечен,едни обувки Sparco pit-lane и едни sparco slalom...всички обувки бяха велурени тъй като ненавиждах кожата..незнам защо.
Метнах слалом-а-високи, черни, супер яки, и слязох в гаража.Ето тук вече дори аз, който всеки ден я гледам, съм готов да колабирам само като видя един единствен детайл от Нея-чисто бяла Е21...със DTM пакет...мда..оня широкия с огромните раздувки.Не ме питайте колко пари бях дал за това чудо на чудесата...Колата беше едно към едно със пистовата версия само че моята беше чисто бяла, както споменах, без стикерите на спонсорите и имаше чертите на М през предния капак.Това беше единствената й "окраска".
В коша се беше стаил 3.8 от Е34-ка М5, а за това как сме го навряли вътре-отговора е същия като този за цената на колата :winky:
Освен нея в гаража стоеше гордо и едно фиат сейченто...мда-малко, много ниско(хората май му викаха stance style), беше червено и със малки джантички Brock B1-сладур пълен.ТОй пък беше със 1.6 турбо мотор от фиат уно.Не че се фукам ама съм ги събрал бахти красавиците...
ДОкато седя и си ги съзерцавам цувам пред портата на гаража как някой си се е подпрял на клаксона и си седи така.Излизам бесен с нагласата да се карам и виждам същия този Гари ми се хили от джама на една Е46-ца М3...Ма не ква да е-синичка,BBS-ките на място..абе въобще супер колица.Евала на момчето че е съумял да земе такова возило.
-Айде бе брат, изкарвай бялата красавица и да те видиме колко можеш.
-Ми ок, ма мръдни ако искаш от пред гаража че не мога да отвора вратите...
-Ейй...верно ве
Отварям,паля,изкарвам и лъчите на сутрешното слънце рано в 1 на обяд бавно започват да галят перлената боя на 21-ката.Затварям на бързо и скачам в моята бегачка, до която вече успоредно,врата до врата, се е наредил Гари.Сваля той ел. джама и ми говори нещо.Да ама аз понеже съм със плексиглас и едно малко прозорче тряя се пресегна та да го отвора ръчно.
-Кво каза, понеже не чух?-аз това
-Вики, фани малко екстри вкарай в тая кочина ве-Опитва се да ме дразни нещо
-да беее...само ше я съсипя
-Ок, бре майтапя се! ДАй да ходиме да ги изкъпеме и след тва ше пе повозиме ако искаш до ОМВ бояна до да видиме там как е хавата
Речено сторено, изкъпахме ги и подгонихме по Околовръстното.Спряхме на бензиностанцията, паркирахме и седнахме на пейчиците-хем да наблюдаваме нашите бегачки, хем да гледаме към пътя ако има изпълнения.Тоолкова добре си изкарахме че не усетихме кога е станало 9 часа вечерта-вече имаше 20-на коли на бензиностанцията и тук таме се чуваха блоу офф-и.
-Гари, мн шумно тука и мн разбирачи има..наслушах се аз лично на узцепки, ако искаш да идеме в нас да се почерпиме по случай събота.Може ако намериме и мадами да доведеме.
-Еми ок, брат,няма проблем, ама аз съм обвързан та мадама само за тебе си търси.Даже аз ти казвам като на пич -фани си земи жена че с тия к*рви ше се развалиш-ти ги дириш за по една нощ.
-Има нещо такова, и твойто е вариант
Та тръгнахме със двоен бърн от бензиностанцията и продължихме към къщата ми.Но както си карах 2-ри до мене се изравняма черна е36-ца със много тъмни джамове, шофьора почва да я "сеца" до мене , кимам му аз от спартанския интериор и чувам първи клаксон...връщам 3-а...оборотомера скача до 5к...2-ри клаксон...3-ти...педала додолу, 4-та още газ..200 в час вече гониме, Гари отзад се чуди аджеба де избягах и вече и той настъпва..още сме наравно, но се вижда че аз дърпам....иии...от 3-ката само се чува "ТСССССССС" и дърпа напред с 1-2 тира.ПУснам аз на свободна, щракам десен мигач,щрака и е36-цата пред мене, гледам в далечината Гари и той отбива.Слизаме и двамата с гари, от 36-цата нищо.Приближаваме се в тъмното и вратата се отваря леко.От вътре се подава нежен женски крак осветен от мойте фарове....бааахти стойната мадама....а къдрицитее...само токчетата липсваха, но бях сигурен че бяха вътре в колата.
-Много красива кола имаш..и е бързичка!-ненормално красивото същество дето слезе от 36-цата
-Ъъ...да...благодаря ти..-това беше единственото което можех да изрека-Дълго време беше нужно за да я доведа до това състояние.
-Сигурна съм.Между другото аз съм Иванина.Приятно ми е.
-Викторио, на мен също!
-Какво ще кажеш за мен-вчера го сложих и това е първата му проба
-За теб ще кажа че си най-прекрасното същество което някога съм виждал, но не разбрах кое си сложила наскоро
-Хах, благодаря ти! Говорех за Нитрото и за колата...
-Ахааа...да...дръпна ме здраво-и в същото време осъзнавам че Гари вече седи 2-ра минута до мен-А това е Гари-мой добър приятел.
Запознаха се и момичето тръгна да се качва във колата.
-Иванина, почакай!-объща се-Свободна ли си за довечера!?-задавам въпроса с надежда
-Ами да разбира се, защо не...Това е телефона ми-и подава визитка.
В мен бият фанфари и ми идва да изкрещя но само казах "ще ти се обадя след час"
обърнах се с гръб за да не ме види Ива, и се ухилих мошно на Гари.Влезнах в колата и изчаках първа да тръгне дамата.Прибрахме се с Гари и започнахме даоправяме къщата ми, понеже след моето готвене на закуската не беше в много цветуща състояние.


Това измислих днес приятели, надявам се да ви 'ареса.Утре или вдругиден може да я допиша, но сега лягам че имам утре ТОП тест в НБУ.Стискайте палци да съм вътре :winky: :lalala:

Поздрави!
Последна промяна spar4o на 14 Фев 2012, 18:10, променена общо 1 път
Mr. 6 Cylinders
Изображение

Потребител
Аватар
Мнения: 39
Регистриран на: 7.08.2011
Пол: Мъж
Кара: 2004, 330d, 6sp
Мечтае да кара: e31 s70

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от ElianPZ » 12 Фев 2012, 13:45

Ех мадамите мн ги обичат тия е36 :mhihi:

Потребител
Аватар
Мнения: 10
Регистриран на: 29.09.2011
Пол: Мъж
Кара: колело ;D
Мечтае да кара: E28

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от garry » 12 Фев 2012, 14:18

Батее :lol: :lol: евалата,разби ме :yes: :yes: успех неска!!!

Потребител
Аватар
Мнения: 4
Регистриран на: 25.08.2011
Местоположение: Varna moreto ;]
Пол: Мъж
Кара: квото падне
Мечтае да кара: e36 323/325/328
Детайли за колата: e36 325coupe

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от chefooo_e36 » 12 Фев 2012, 14:51

браво бе страхотна историийка :yes: хареса ми :D !

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 406
Регистриран на: 1.11.2008
Местоположение: Асеновград
Пол: Мъж
Кара: мноого черно Е28

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от BRAAT » 12 Фев 2012, 23:52

:clap: Доживях да прочета нещо и за акулите в този форум. Браво, дано и продължението да е толкова добре написано. Успех с изпитите , колега.
SHARK-а му е майката!!!

великият шестак
Аватар
Мнения: 1330
Регистриран на: 2.07.2006
Местоположение: Plovdiv
Кара: няколко и киселее

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от Turbo_Ted » 13 Фев 2012, 1:48

BRAAT написа::clap: Доживях да прочета нещо и за акулите в този форум. Браво, дано и продължението да е толкова добре написано. Успех с изпитите , колега.

присъединявам се. евала :bowdown:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

gangstera
Аватар
Мнения: 140
Регистриран на: 6.07.2010
Местоположение: MY HOUSE
Пол: Мъж
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от ryan83 » 14 Фев 2012, 12:31

ElianPZ написа:Ех мадамите мн ги обичат тия е36 :mhihi:

:mhihi: Браво много добре за историйката. Чакаме продължение..айде успех и от мен :yes:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение


Аватар
Мнения: 625
Регистриран на: 21.09.2007
Местоположение: по света и у вас
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от xpl0d » 21 Фев 2012, 20:38

Зае*и, отивам за Е36-ца аз :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Мнения: 851
Регистриран на: 11.11.2010
Местоположение: Пловдив
Кара: E92 330D

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от HackeD » 24 Фев 2012, 12:27

Супер! :clap: Давай 2-рата част. :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 483
Регистриран на: 4.06.2007
Местоположение: Iceland
Пол: Мъж
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от Чанев » 04 Мар 2012, 12:45

Почвам среднощи разходки към ОМВ бояна,че да я мерна тая маца :mhihi: Знам ли може се зариби по есотирла :twisted:

Много красива история колега,по едно време чета и си мисля..Баси паралийте пишат у тоя форум 60 инча плазма,Е21ца ДТМ пакет,М5 двигател брааат направо самолет :winky: Мега якия разказ,чакам продължението :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Мнения: 3880
Регистриран на: 14.01.2009
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от Kroki » 04 Мар 2012, 17:43

Ебати пичетата в тоя подфорум. Все излизат от некви Е30-ки и Е36-ци и карат много :mhihi:
Пускай другата част и дано го вземеш ;)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 246
Регистриран на: 8.03.2011
Местоположение: Пловдив
Пол: Мъж
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от emiliqn.gqurov » 26 Мар 2012, 21:50

Всичко хубаво ама Райна я дават по "Планетата" :mhihi: не по сити

Готина историйка :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мнения: 937
Регистриран на: 21.05.2008
Местоположение: Разград
Пол: Мъж
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от Sesko » 27 Мар 2012, 8:44

Риана (Rihanna) , не Райна :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 229
Регистриран на: 4.05.2009
Местоположение: Варна
Кара: купе

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от bawarec 73 » 30 Мар 2012, 21:31

Страхотна история, браво чакам с нетьрпение втората част. :yes:

Потребител
Аватар
Мнения: 42
Регистриран на: 5.02.2010
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

Re: "Поредната" или "последната"

Мнение от spar4o » 30 Май 2012, 22:26

Ок, братлета реших да драсна няколко реда продължение.Изпита го взех със 47 точки, като най-добрия резултат като цяло мисля че е 60- и малко.Дано съм вътре, пък ще видим.

В мен бият фанфари и ми идва да изкрещя но само казах "ще ти се обадя след час"
Обърнах се с гръб за да не ме види Ива, и се ухилих мошно на Гари.Влезнах в колата и изчаках първа да тръгне дамата.Прибрахме се с Гари и започнахме да оправяме къщата ми, понеже след моето готвене на закуската не беше в много цветущо състояние.
Докато оправяхме хола, кухнята, мазето-него незнам що го оправяхме си бяхме пуснали неква чалга за добро настроение, щракахме си с пръсти и си пускахме по некой лаф като се разминавахме.И така мина час и 20 минути и реших че вече е време да се обадя на Ива.Звъна аз, мадамата вдига тл-а и от телевизията се чува текста на "проба-грешка"- "беше само секс, нищо повече..."
-Това намек ли беше?-Ива от слушалката с весел глас
Аз още гледаш като теле в железница
-Аа..хаха..незнам за какво говориш.-И плеснах една широка усмивка, като бях дълбоко убеден че по телефона си личи кога си усмихнат :D- Кога ще ни посетиш?
-АМи възможно най-скоро, а да не ти казвам колко ше ме улесниш ако си дадеш и адреса...
-Ей.наистина..съвсем забравих..Ще ти го пратя на СМС
-Супер.До после!
-Чао!
Затварям и сядаме с Гари пред компа да изгледаме няколко клипчета докато тя дойде.Разбира се няма да обяснявам момента че по средата на третото клипче осъзнахме че не сме пазарували и подпалихме Е46-цата ма авера (със ключ, а не с клечка както е модерно напоследък) и отхвърчахме до БИЛЛА-аА вътре както никога беше ад...НЕкви пенсии си мерат килото зелени чушки,намаан катаджия си избира айрян, две кифли си избират нещо сладко :D и вътре просто едвам се движиш....абе късмет си имаме с тва момче и тва си е.
Грабнахме нещо твърдо-ред лейбълче едно, разредител под формата на кола, мезета и пържолки някви да направиме на барбекюто и бегом към касата.И там некво безкрайно чакане.НО , се оправихме за 30-минути.ИЗлизаме , палим колата и тъкмо когато излизаме от паркинга ми вибрира телефона в джоба
-Тва е тя братле-аз
-Еми дигни ъ
-Еми немам с коя ръка понеже бързахме и сички торби са в мене ми не в багажника.-Ок..дай на мене една торба, с другата ръка ше ти дигна телефона, ти със свободната ръка ше си набереш кода за отключване на клавиатурата и аз ше ти държа телефона на ухото докато ти ми държиш волана да не се убием...
-Ъъ...seams legit... :D.
Та правиме го тва упражнение, дигам и.
-Алооо....пред нас ли си вече?- я тва
-Амии..не съвсем..затрих се :D
-Оу..добре..да помислим трезво...къде си?
-Е ако знаех къде съм нямаше да съм се загубила, ве момче :D
-Хаха...Ок..кво има около тебе
-Път некъв..ааа...офис на Близоо...ааа...а..коли...Бе може ти изглеждам като малоумна ама само тва има наоколо.. :D
-ок..значи има поле отляво и отдясно на пътя нали?
-Да
-Знам къде си идваме до 3 минути и 23 секунди :D
-Чакам те!
-Братле обръщай че оная коза се е затрила :D-аз към Гари-И си ми дай торбата вече!
-Къде е?- Ми при Бай макс-а там пир офиса на тия лилавите близоо ли бЕха кви там...
И така хайде наобратно да вземеме мадамата понеже е ориентирана, междувременно излязохме на едно по-широко пътче и лееко продухахме тръбите на шестака...ама само леко нали...то тва 7к оборота ше кажете че са много ли кво.. :D:D
Пристигаме ниЙ насред пътя в полето и там само една черна 36-ца на аварийни и една мадама на капака се подпира.Спираме ние зад нея, прегръщаме се и през тва време си мисля "мн общителна тая девойка,за 2-ри път се виждаме и вече прегръдки" ама както и да е.. Скачаме в дараците и беЖ към къщи.Никви изпълнения по пътя, само на едно завойче двете коли една след друга плътно излезнаха с вратите напред ама това не беше от тия зрелища с многото пушек и прекъсвач естествено ами леко леко със 3к оборота елегантно занасяне на 2-ра.Вкарваме колите в гаража ние и се качваме горе.Оправяме копупките и Гари излезе че трябваше да вземе неговата изгора от работа и да дойдат заедно след около 20-25 минути.Останахме само ни е двамата. Тя помагаше на бара със реженето на некви мезета, салами нещо там а аз зад нея нареждах масата.
Сега вече миха възможност да я огредам на светло и без никой да ме притеснява.Беше се вглъбила в рязането на салам и можех спокойно да си я зяпам.Е наистина беше красива.Толкова хубаво тяло , толкова хубава коса-кестенява със руси кичурчета, този пък изправена.Отидох отпред да я оглесдам като се правех че взимам вилици от чекмеджето до нея.Боже мили какви очи-светло сини,дълги мигли, и над горната устна в единия край имаше малка бенка...лично мене тва мн ме кефи.По едно време се усетих че ме зяпа и в бързината й смигнах докато измисля кво да направя...и тя ми върна което ме изкефи вътрешно много.Взех некви там прибори колкото дас е брои че съм взел нещо и отидох да ги поставя на масата като осъзнах че естествено съм взел това дето не ми трябва.
Разговора замря и аз естествено бях наясно че тя знаеше че съм я зяпал, но продължаваше да си седи там и да не прави нищо което да показва че да я гледам й е неприятно.ПОмислих си пак ли съм попаднал на разпоретина няква, но вътрешно чувствах друго...Както и да е.Щяхме да видим.Излязох от стаята под предлог че отивам до гаража да заключа нейната кола, моите две и после на гари машината.Той си имаше ключ-бяхме си извадили ключове от къщите взаимно за спешни случаи ако нещо се случи на другия не дай си боже да ма подслон.Докато се качвам нагоре си мисля "човече май си влюбен...нее неможеш да си влюбен от една среща..тъпо е.Дано излезе нещо хубаво поне.Дано няма проблеми и не е като последната."
Докато си и мисля тия глупости вече бях изкатерил стълбите обратно до хола и кухненския бокс където беше тя и улетях в стаята с поглед на сом в депресия след ваксинация, както принципно си влизам като съм сам.Ива се стресна естествено, аз дойдох на себе си и осъзнах колко тъпо съм изглеждал.Тя момичето вече се превиваше от смях де ама аз все още гледах тъпо :D
Седнахме на масата с нея , тъкмо сипах на нас двамата по чашка уиски и чух как вратата на гаража се отваря.Въобще не си правих труда да затварям бутилката ами сипах и на другите две чаши-Гари си идваше с неговата Ивета.СЕднахме четиримата лаф наволя, кеф, купон, музика и т.н.ПО едно време към края на вечерта към 1 часа двете Иви се усамотиха в една от стаите да си разказват историята на живота леко подпийнали...да не кажа повече-харесаха се момичетата и тва е супер.Ние с Гари по мъжки останахме на фронта-масата- с чаша в ръка и въоръжени с вилица в другата и продължихме вече малко на градус да си разправяме за нещата от живота и за тва колко много се обичаме и уважа'аме :D Минахме през темата за горивото, за колите ни и накрая здойдохме на тая тема за мадамите.Естествено тоя ме подхвана за това че трябва да си намеря приятелка, че тя щеми е най-малкото морална подкрепа и тогава в главата ми изплюва мисълта която си разтягах докато се качвах обратно нагоре след като бях заключил гаража.Както бях така подпийнал реших че Иванина ще е жената на моя живот-дали бърках или не само времето щеше да покаже.
Неусетно стана 3 часа и вратата на стаята се отвори и излезе Ивета, а отзад не виждаше че Иванина лежеше на леглото по сутиен.
Ікво сте правили двете бе!?-и двамата в недоумение
-Аами..нищо- Ивета мрънка нещо виновно срещу нас от вратата
А ок стаята се чува
-'сичко е под контрол...!-Иванина и тя нещо фъфли оттам.
Бе най-накрая се разбра че си показвали марките сутиени, понеже на Ивета нещо нейния не й бил удобен, ама докато Иванина си сваляла блузата се препънала в нещо си там , паднала и се ударила.За тва лежала и Ивета излязла да потърси лед да й сложи на мястото дето се е ударила.
Ние с Гари помълчахме малко докато осмислиме кво ни се казва понеже беше малко объркано но в крайна сметка го асимилирахме
-Ок...важното е да останем спокойни!-аз реших да въдворя спокойствие.
-ТоШно т'ка!- Гари е на мойто мнение.
пак от стаята се чува-Аз тряя да си ходя че е късно!-Ива полу пияна вече ше си пали драгалясника и ше си ходи.
-Ти ше пренощуваш тука че е опасно така да караш!-Аз колкото и пиян да съм винаги ще мисля трезво за тия неща.
-Добре...-съгласи се сякаш нямаше друг избор..не че имаше някъв смисъл да ме убеждава де ама можеше да се пробва.

Та оправихме две стаи за двете двойки и легнахме.Тя ухаеше все още на парфюма си.Беше легнала отдясно на мен.Усещах я с цялото си тяло....


Еми братлета тва от мен за днеска.Няма още екшън и такива простотии ама в другата част ако има желание вече трябва да стане нещо интересно.Пишете отзиви че май май тая част стана слаба..!?
Mr. 6 Cylinders
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook