фарове проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Re: фарове проблем
моите фарове пулсират както и халогени стопове и т.н някои може ли да помогне.търся си ляв фар с ейнджъл айс оригинал на HELA
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
MAFID написа:моите фарове пулсират както и халогени стопове и т.н някои може ли да помогне.търся си ляв фар с ейнджъл айс оригинал на HELA
В "продава",колегите продават тези фарове и на броика гледам,може да ти излезе късмета.
Успех!!!
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
- uBaH
- кандидат ентусиаст
-
Темата е малко стара, но реших че информацията може да е полезна на някого.
Става въпрос точно за тия проблемни, полимерни, държачи на рефлекторите за фаровете. Реших, да си оправя оригиналните фарове, вместо да търся заместители някакви и следователно въпросните държачи са първото нещо, което трябва да сменя (минавайки през по-серизона неравност, дългите ми "подскачат").
Търсейки по BMW part номер (63120027924), абсолютно случайно попаднах на следната фирма: http://www.industrial-trading.bg/
И по-важото - на този артикул в каталога им (въпросните държачи). След малко по-подробно разглеждане на каталога, се оказа че Forch произвеждат едва ли не всички копки и т.н. дребногабаритни, полимерни части за BMW.
Обадих се, хората се оказаха доста отзивчиви. Разбрахме се, почаках две седмици за доставка от Германия и срещу 53 лв. с ДДС, вчера си взех тези два комплекта:

Уточнявам, че нямам нищо общо с горепосочената фирма, но смятам, че информацият ще е полезна и за други колеги.
Става въпрос точно за тия проблемни, полимерни, държачи на рефлекторите за фаровете. Реших, да си оправя оригиналните фарове, вместо да търся заместители някакви и следователно въпросните държачи са първото нещо, което трябва да сменя (минавайки през по-серизона неравност, дългите ми "подскачат").
Търсейки по BMW part номер (63120027924), абсолютно случайно попаднах на следната фирма: http://www.industrial-trading.bg/
И по-важото - на този артикул в каталога им (въпросните държачи). След малко по-подробно разглеждане на каталога, се оказа че Forch произвеждат едва ли не всички копки и т.н. дребногабаритни, полимерни части за BMW.
Обадих се, хората се оказаха доста отзивчиви. Разбрахме се, почаках две седмици за доставка от Германия и срещу 53 лв. с ДДС, вчера си взех тези два комплекта:

Уточнявам, че нямам нищо общо с горепосочената фирма, но смятам, че информацият ще е полезна и за други колеги.
- BlueSkyUnder
- Потребител
-
- Кара: BMW
и що се отнася до фейслифтовите фарове задължително си пригответе сешуар и хубави отверки. Внимавайте с ейнджъл айса защото понякога не излиза от светловода и се чупи. Също така ако единият водач е здрав а др не почти сигурно ще се потроши, зщото изпече ли се, пластмасата става много чуплива. Има и един момент с ваденето на моторчето от рефлектора!
Колеги, аз като си купих моята кола, фаровете ми бяха на същото дередже. Нямаха регулиране, а рефлекторите играеха на където си искат. Купих си нови фарове, Сонар, и ги сложих. голямо преправяне на инсталацията падна, че Сонара са с H1 крушки. Наскоро се светнах че имало тези пласмастки като отделен елемент да се продават. Купих ги от колегата laviatan, за 23 лева на комплект за фар. Оправих си старите фаровете и скоро ще се появят в раздела "продава" само да ги наснимам. Яд ме е че се набутах с този Сонар но пък не бих преживял да преправям всичко наново. 

Последна промяна cerberus на 28 Апр 2011, 17:05, променена общо 1 път
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
А някои да знае за фейсовите фарове такива държачи да има някъде на тънкана
, освен този колега дето ги продава във форума по 47 лв за единия фар ?!?

- uBaH
- кандидат ентусиаст
-
BlueSkyUnder написа:... Има и един момент с ваденето на моторчето от рефлектора!
Не ми припомняй, че ми призлява

Ако сте двама човека, е доста по-удобно и лесно

ПП: Sesko, един колега в раздел Продава предлагаше такива, алуминиеви - потърси и ще го намериш. Мисля че му беше останал един комплект.
- BlueSkyUnder
- Потребител
-
- Кара: BMW
uBaH написа:BlueSkyUnder написа:... Има и един момент с ваденето на моторчето от рефлектора!
Не ми припомняй, че ми призляваСлед кошмарния момент с първия фар, положението се повтори и с втория. Клещи и внимателно дърпане - това е разковничето.
Ако сте двама човека, е доста по-удобно и лесно
ПП: Sesko, един колега в раздел Продава предлагаше такива, алуминиеви - потърси и ще го намериш. Мисля че му беше останал един комплект.
и аз при все това, че няколко пъти съм го правил, даже съм възстановявал водачи работата е кошмар, много е недомислено но... има метални заместители, това е истината.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2