Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
наистина не очаквах да се вижда и бронята
изглежда е добра, жалко за преправянето само
изглежда е добра, жалко за преправянето само
Колеги, в американския форум, пичът дето продава динавини е дал DIY за инсталиране точно на моята камера:
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?p=12139344
Всичко е много подробно обяснено със снимки. Ще видите че преправянето не е чак толкова голяма болка пъки някои неща могат да се спестят
Всичко е много подробно обяснено със снимки. Ще видите че преправянето не е чак толкова голяма болка пъки някои неща могат да се спестят

днес направих камерата да се пуска при включване на задна - не съм дал сигнал на динавина от лампата за задната (вързва се към зеленото кабелче - reverse пише на него) 
сега е перфектно

сега е перфектно

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Подкарването на субтитрите би трябвало да не е проблем след отключването на Win CE-то, това, което Слави каза, че е направил вече
. Просто се инсталира един плейър кат ората и всичко става. Ама и тук трябва някой да сподели дали го е пробвал
.

За WinCE няма проблем- ще тръгнат лесно, има си готова програма (TCMP с кодеци и всичко необходимо) ... даже предполагам, че вървят
(много съм запален по филмите в колата май
)
но проблема, за който писах по-рано е да тръгнат през ДВД устройството което е отделно от WinCE и за сега там няма решение, пък като гледам и на никой не му пука. Изглежда докато не пуснат нов firmware за частта радио/ДВД плеър няма да стане нищо със субтитрите за DivX файловете през ДВД плеъра
между другото имам някакво приспособено меню от ауди за WinCE, но не ми е останало време да го наглася достатъчно добре. Все пак ако някой се интересува може да го пробва. Освен него има разбира се WinCE Desktop на румънеца, WolfCNU с имитация на IDrive на VasilisE, като всички тези менюта вървят с готови най-разнообразни програми включително видеоплеър, мп3 плеъри и много други.

но проблема, за който писах по-рано е да тръгнат през ДВД устройството което е отделно от WinCE и за сега там няма решение, пък като гледам и на никой не му пука. Изглежда докато не пуснат нов firmware за частта радио/ДВД плеър няма да стане нищо със субтитрите за DivX файловете през ДВД плеъра
между другото имам някакво приспособено меню от ауди за WinCE, но не ми е останало време да го наглася достатъчно добре. Все пак ако някой се интересува може да го пробва. Освен него има разбира се WinCE Desktop на румънеца, WolfCNU с имитация на IDrive на VasilisE, като всички тези менюта вървят с готови най-разнообразни програми включително видеоплеър, мп3 плеъри и много други.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
© написа:За WinCE няма проблем- ще тръгнат лесно, има си готова програма (TCMP с кодеци и всичко необходимо) ... даже предполагам, че вървят............
Това е правилното решение

© написа:но проблема, за който писах по-рано е да тръгнат през ДВД устройството което е отделно от WinCE и за сега там няма решение, пък като гледам и на никой не му пука..............
Е как да ти пука братче, с флашки от по 32 Гиги , какви ДВД-та, какви ЦД-та

все ми се струваше, че ДВД устройството (има си и юсб вход) ще чете по-големи резолюции от winCE но май не е така
всъщност не съм тествал

всъщност не съм тествал
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Ами то няма как да ти изкара по-голяма резолюция от 800х480, заради монитора
. И FullHD да му пуснеш-все тая, резолюцията на екрана ще те ограничи.

makaveli316 написа:Значи доколкото разбрах за да се инсталира тази система е нужно да се закупи и конзола и се сменя мястото на климатика с две думи?
Аз гледам сега в сайта на "Babuna" и цената е 320лв, а пък бях чел някакви 1200? Аз ли нещо съм се объркал или...?
Колеги, извинявам се за

Ясно е, че ще ме ограничи като качество на изображението на екрана, но поне нямаше да се налага да задължително прекодиране на филмите с резолюция над 700 по хоризонтала (горе долу) за да може да ги пусне
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Слави, няма да имаш никакви проблеми с каквито и да е резолюции
. Инсталиргай TCPMP и той винаги ще ти разпъва картината до 800Х480. Аз имам едно PDA с резолюция 640Х480 и съвсем спокойно си гледам филми 720Х540 или каквато там е височината. Плейъра може да възпроизвежда и матрьошка файлове така, че нямаш грижи и с HD видеото
. Давай и свиркай да кажеш какво е станало.

Stim написа:днес направих камерата да се пуска при включване на задна - не съм дал сигнал на динавина от лампата за задната (вързва се към зеленото кабелче - reverse пише на него)
сега е перфектно
Колега, ако може обясни малко по подробно как си я вързал, че ми предстои тази интервенция ?!
Stim написа:Колеги, в американския форум, пичът дето продава динавини е дал DIY за инсталиране точно на моята камера:
Колега, относно инсталацията на камерата това е много подробно и добре обяснено със снимки. аз не съм по разясненията, но пък по-добро от това не бих се справил

кабелът, който пускаш до багажника трябва да не е само за камерата, а да има и отделен кабел, за да дадеш сигнал от задната на динавина- т.е. можеш да пуснеш два кабела паралелно