Въпроси за Е39 525ТДС, моля за информация
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Въпроси за Е39 525ТДС, моля за информация
Привет колеги!
Нямам никакво наблюдение в/у Е39 и се обръщам към Вас за компетентен съвет!
Днес си харесах едно Е39 525ТДС с кожа, климатроник, фул ел. пакет, оригинално аудио, лята джанта БМВ 16" 1997 седан - 11000лв.
Как ви се струва цената за описаната от мен кола и струва ли си този мотор?
Какъв разход на гориво дава?
Кажете ми колко ще ми струва първоначалното обслужване(ремаци , масла, водна помпа и т.н.) (мотора с верига или с ремък е??? )
Какви са най-често срещаните дефекти и какви са цените на частите?
Благодаря на всички отзовали се!

Нямам никакво наблюдение в/у Е39 и се обръщам към Вас за компетентен съвет!
Днес си харесах едно Е39 525ТДС с кожа, климатроник, фул ел. пакет, оригинално аудио, лята джанта БМВ 16" 1997 седан - 11000лв.
Как ви се струва цената за описаната от мен кола и струва ли си този мотор?
Какъв разход на гориво дава?
Кажете ми колко ще ми струва първоначалното обслужване(ремаци , масла, водна помпа и т.н.) (мотора с верига или с ремък е??? )

Какви са най-често срещаните дефекти и какви са цените на частите?
Благодаря на всички отзовали се!

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=108910
погледни каква тема е пусната точно половин час преди твоята
толкова ли е сложно да използвате търсачката (и ти и той)
А ако не ти се търси прочети важните теми там има мноооооого изписано за колата (Детски болести при Е39 ... и за каращите дизел!!!)
Питаш за подръжката о чудо виж каква тема има => Важна тема: технически данни и цени на Е39 и Е60.
питаш колко харчи я виж каква тема има на ПЪРВА СТРАНИЦА => http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=102605
ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА НЕМА ДА ВИ УДАРАТ БУКВИТЕ ПО-ГЛАВИТЕ
погледни каква тема е пусната точно половин час преди твоята

толкова ли е сложно да използвате търсачката (и ти и той)

А ако не ти се търси прочети важните теми там има мноооооого изписано за колата (Детски болести при Е39 ... и за каращите дизел!!!)
Питаш за подръжката о чудо виж каква тема има => Важна тема: технически данни и цени на Е39 и Е60.
питаш колко харчи я виж каква тема има на ПЪРВА СТРАНИЦА => http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=102605

asasin18 написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=108910
погледни каква тема е пусната точно половин час преди твоята![]()
толкова ли е сложно да използвате търсачката (и ти и той)![]()
Все пак колко ще струва стандартното първоначално обслужване?

Мотора с верига ли е?
- asasin18
- ентусиаст
-
да с верига е, две даже !
а за обслужването много зависи с какви части в кой сервиз и т.н. (например в дару смяна на масло и филтри 550 лв от който 150 за работа) Аз вчера си смених маслото с филтрите за 340 в НН сервиз
а за обслужването много зависи с какви части в кой сервиз и т.н. (например в дару смяна на масло и филтри 550 лв от който 150 за работа) Аз вчера си смених маслото с филтрите за 340 в НН сервиз
- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
колега маслата и филтрите далеч не са нужните консумативи за смяна.
Тези автомобили имат огормен проблем с охладителната система: водна помпа, виско съединител, перка на климатроника и мръсни радиатори и ако си кусметлия и всичко си е ОК (аз се съмнявам) си бомба, но в обратния случаи сорри - 1000 лв близо. Успех и до скоро!!!
Тези автомобили имат огормен проблем с охладителната система: водна помпа, виско съединител, перка на климатроника и мръсни радиатори и ако си кусметлия и всичко си е ОК (аз се съмнявам) си бомба, но в обратния случаи сорри - 1000 лв близо. Успех и до скоро!!!
- asasin18
- ентусиаст
-
vladibkolev написа: Тези автомобили имат огормен проблем с охладителната система: водна помпа, виско съединител, перка на климатроника и мръсни радиатори и ако си кусметлия и всичко си е ОК (аз се съмнявам) си бомба, но в обратния случаи сорри - 1000 лв близо. Успех и до скоро!!!
Според мен тези неща, който си изредил може да се проверят, но не и да се сменят просто ей така за принципа

- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
Колега силно се надявам да има късмет колегата, но при мен в началото като я взех ги проверих (изключвам помпата) и впоследствие пак си ги смених, така, че спорем мен рано или късно опираш до смяна. Само виж колко теми има "ТДС загря"
Ето какво ми струваше на мен:
масло 150лв
филтър около 35
за купето филтър 95 двата
водна помпа 100лв.
виско 320лв.
поправка перка климатроник 50лв.
пълнене климатроник 100лв.
чистене на радиаторите 200лв.
сложи 150лв за работа за тези неща
и до тук чукнахме 1200лв. в които не са включени застраховката 750лв. регистрации и тнт...................................е чипа си е моя лигавщина
и всичко това за около три месеца. Но това не трябва да те плаши като седнеш зад волана с надписа по средата БМВ забравяш за дадените пари, освен това нали са дадени за хубаво, аз поне не се оплаквам просто споделям какво ми излезна на мен

Ето какво ми струваше на мен:
масло 150лв
филтър около 35
за купето филтър 95 двата
водна помпа 100лв.
виско 320лв.
поправка перка климатроник 50лв.
пълнене климатроник 100лв.
чистене на радиаторите 200лв.
сложи 150лв за работа за тези неща
и до тук чукнахме 1200лв. в които не са включени застраховката 750лв. регистрации и тнт...................................е чипа си е моя лигавщина
и всичко това за около три месеца. Но това не трябва да те плаши като седнеш зад волана с надписа по средата БМВ забравяш за дадените пари, освен това нали са дадени за хубаво, аз поне не се оплаквам просто споделям какво ми излезна на мен

9 мнения
• Страница 1 от 1