Zeitgeist - Духът на времето...
Модератор: Общи модератори
Zeitgeist - Духът на времето...
Разтърсващ филм за манипулацията на масмедиите по заповед на Световния елит.
"Zeitgeist" - ВРЕМЕНА И НРАВИ - 1 ЦЕЛИЯТ ФИЛМ МОЖЕ ДА БЪДЕ СВАЛЕН
ОТ ТУК:
http://rapidshare.com/users/SBEXIS
Незнам до колко е истина и до колко лъжа. Оставям на вас да си прецените за себе си.
Мен лично филма ме замисли дъбоко...
"Zeitgeist" - ВРЕМЕНА И НРАВИ - 1 ЦЕЛИЯТ ФИЛМ МОЖЕ ДА БЪДЕ СВАЛЕН
ОТ ТУК:
http://rapidshare.com/users/SBEXIS
Незнам до колко е истина и до колко лъжа. Оставям на вас да си прецените за себе си.
Мен лично филма ме замисли дъбоко...
Последна промяна ja на 31 Дек 2008, 12:19, променена общо 2 пъти
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
според мен говорят доста глупости в тоя филм , не вярвам американците сами да са си бутнали небостъргачите , въпреки , че това им дава предпоставка за воини уж с тероризма , следователно много производство от оръжеините фабрики и много пари за някои хора , ама това никои не може да го знае така ли е или не.
It`s party time !
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Абе оставете изводите дет ги прават те
, вижте само фактите: как се изпарява самолет, как рухват кулите, как са намерили непокътнат паспорта на терориста, как половината камикадзета са живи и т.н. 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Evelin Cotsev написа:според мен говорят доста глупости в тоя филм , не вярвам американците сами да са си бутнали небостъргачите , въпреки , че това им дава предпоставка за воини уж с тероризма , следователно много производство от оръжеините фабрики и много пари за някои хора , ама това никои не може да го знае така ли е или не.
тая схема работеше преди 30-40 години... филма е малко също в стил страховете и конспирациите от онова време...
1000

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Само да вметнем, че във филма не твърдят нищо... просто показват фактите, остави ли са гледалия филма сам да прецени, та ЕвелинКоцев, ти какво си гледал всъщност? 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Наистина много силен филм!
Фил - и втора част ли има филма? Субтитри имаш ли?
Фил - и втора част ли има филма? Субтитри имаш ли?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Втората част обяснява монетарната политика, филма е правен 2007г, малко пред да започне сегашната криза 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Гледах го филма...ама да си призная ми беше интересна само частта за федералния резерв и данъците в САЩ. Иначе другите теми са дъвкани, давкани, дъвкани...нищо ново, поне за мен. Днес мисля да гледам и втората част.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
MaXimal написа:Ще взема да го гледам. И без това чета една подобна книга на име "Не пипай тази книга' на Ян Ван Хелсинг
еее я разкажи за тая книга, преди 2-3 дена бях в една книжарница и я мернах, погледнах отзад ма само пишеше кви му били скандални книгите и нищо не пишеше за кво се пише в тая

Tux0 Ca !

SpUd3r написа:MaXimal написа:Ще взема да го гледам. И без това чета една подобна книга на име "Не пипай тази книга' на Ян Ван Хелсинг
еее я разкажи за тая книга, преди 2-3 дена бях в една книжарница и я мернах, погледнах отзад ма само пишеше кви му били скандални книгите и нищо не пишеше за кво се пише в тая
Ами разказва се конспирации, масони, нов световен ред, илюминати, чудеса, за някъв тип който бил безсмъртен и се появявал в различни времена, разни таини пещери със "спящи" хора в тях, темплиери, нострадамус, космически закони, тъмни сили, супер деца и тн