За Газов Инжекцион
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
За Газов Инжекцион
Първо честита нова година и безаварийно каране през 2009год. Въпроса ми е дали ГИ който ми е на 316-ката ще може нещо да се преправи за да се монтира на 320?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Ами нали е газов инжекцион? Разликата е 2 дюзи при различните двигатели, а и най-много друго комп да сложат.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Ако компа има комутатор за 6 дюзи е необходима нова 6 дюзова рейка сервиз където да ти сетнат газовото за 6 дюзи. Ако не поддържа 2 ламбди вразваш само едната и се надяваш катализатора да ти е наред за да може втората сонда да не отчита далго багата смес че ще ти светне двигателя на таблото.
Ако компа на газовото е стар .. както каза колетага само ботилката запазваш. В ГИ не само електрониката но и монтажа е скъп така че пренасяне на уредба от едно на друго място е безсмисленна
320 без VANOS на гас ще бъде нещо ужасно ! несе забърквай. хем няма да върви нем ще харчи много
Ако компа на газовото е стар .. както каза колетага само ботилката запазваш. В ГИ не само електрониката но и монтажа е скъп така че пренасяне на уредба от едно на друго място е безсмисленна

320 без VANOS на гас ще бъде нещо ужасно ! несе забърквай. хем няма да върви нем ще харчи много

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!
zazomazo... напълно правилно всичко. Досега четох за Ланди Омегас, на кантар е работата. Компа ще може да се оправи с 6 цил. и 2 сонди, има вход за втората (ако има такава). На теория и стандартния редуктор/изпарител ще се оправи с дебита, но се сетих че бяхме гледали на един приятел Пежото (2.0, 16V) и като го изшиеш на 1ва до ламарината минаваше в авариен, че не може да смогне.
radosi, хапсолютно безмислено да се пренася ГИ от една кола на друга, освен при тотална щета
(да не дава Господ). Камо ли да се напасва от 4 на 6 цил. Но ако колегата го влече... що да не. Възможните проблеми, които ще възникнат (от 4 стари и 2 нови инжектора) ще са излишни, ако можеш да продадеш 4цил. газова и да си сложиш нова гаранционна.
Успех, за каквото и да си реши колегата.
Колкото до разхода на 320 на ГАЗ, не знам... Виж моя разход на М42 от последните 1000 км. за 2 дни. (OMV, Shell & RomPetrol). Не вярвам при 6цил да е драстична разликата.
И Честита Нова Година
Живи и здрави да сме.
radosi, хапсолютно безмислено да се пренася ГИ от една кола на друга, освен при тотална щета

Успех, за каквото и да си реши колегата.
Колкото до разхода на 320 на ГАЗ, не знам... Виж моя разход на М42 от последните 1000 км. за 2 дни. (OMV, Shell & RomPetrol). Не вярвам при 6цил да е драстична разликата.
И Честита Нова Година

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
radosi написа:320 без VANOS на гас ще бъде нещо ужасно ! несе забърквай. хем няма да върви нем ще харчи много
Това някой ти го каза или си го изпробвал-видял?
Мисля, че редуктора ще дойде малък от 16-ка на 20-ка
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колкото и да не ги обичам ,газениците,дори аз знам,че те тия неща си имат стойности и не е необходимо да хвърляте боб
На редуктора си пише колко киловата може да захрани,а по номера и модела на компа на газовата може да се проследи дали може да се оправя със 6 инжектора

На редуктора си пише колко киловата може да захрани,а по номера и модела на компа на газовата може да се проследи дали може да се оправя със 6 инжектора

13 мнения
• Страница 1 от 1