странен шум в таблото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
странен шум в таблото
здр. Колеги, днеска кат влязох в колата чух едно леко брамчене всякаш
като прецакана перка.чува се точно между касетофона и климатроника, изкарах касетофона и пак продалжава, но не исках да бутам климатроника. От какво може дае. ако някой знае да пише.Мерси предварително
като прецакана перка.чува се точно между касетофона и климатроника, изкарах касетофона и пак продалжава, но не исках да бутам климатроника. От какво може дае. ако някой знае да пише.Мерси предварително
nqma kakvo da govorim BMW e nomer 1
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Ми да де проблема е от там, където не си искал да пипаш
Пък и да извадиш панела на климатроника е по лесно от радиото.
Вътре в панела има турбинка дето дърпа въздух от купето и го прекарва през един датчик да мери температурата... Тая турбинка се ебава от време на време и почва да бръмчи...
Аз имам тоя проблем и досега 2 пъти съм ч смазвал, но след седмица две пак си бръмчи и вече се отказах да се занимавам...

Пък и да извадиш панела на климатроника е по лесно от радиото.
Вътре в панела има турбинка дето дърпа въздух от купето и го прекарва през един датчик да мери температурата... Тая турбинка се ебава от време на време и почва да бръмчи...
Аз имам тоя проблем и досега 2 пъти съм ч смазвал, но след седмица две пак си бръмчи и вече се отказах да се занимавам...
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Зависи с какво го смазваш това нещо, има едни силиконови смазки, добра работа вършат. То добре че не е мишка, че тогава
и ужас по-голям.

- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
4 мнения
• Страница 1 от 1