рейка от е36 на е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- kompi
- младши ентусиаст
-
рейка от е36 на е30
Колеги,предполагам че е писано,но аз не намерих! Ако на някой му се пише има ли нещо по-специфично при смяната да пише ,понеже утре ще си я сменям.И един въпрос мойта е от е36 купе има ли някаква разлика,понеже знам че купетат са малко по-широки или рейката е еднаква!
Ще съм благодарен ако някой ме светне ,защото предполагам има доста хора които са го правили!

Ще съм благодарен ако някой ме светне ,защото предполагам има доста хора които са го правили!

Сучииии!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
при захващането на рейката към моста трябва да подложиш няколко шайби на двата болта и трябва да си вземеш накрайници за е30 вътрешни и външни 

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
ще ти трябват алуминиевите карета от волана - мисля че бяха от е30 с хидравлика - тоест по-късия вариант
аз махнах това гумено демпферче за да имам малко по директен волан и повече усет
и понеже трябва нещо да го замени заради дължините подложих с алуминиева плочка

аз махнах това гумено демпферче за да имам малко по директен волан и повече усет
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
....и се използват накараиниците от е30ката 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Е тфа е! Чисто и ясно. Евала...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- kompi
- младши ентусиаст
-
Благодаря момчета! наистина ще си спестя време.
Алекс ,аз съм си с хидравлика,просто искам да е по-директна!
Алекс ,аз съм си с хидравлика,просто искам да е по-директна!
Сучииии!
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
важно нещо
гумения демпфер прави усещането директно !!! той с нищо не променя сериозно управлението /може би много минимално заради усукването на гумата/
вече и камъчетата се усещат обратно във волана - който не иска такова нещо а гони комфорт да не го маха
гумения демпфер прави усещането директно !!! той с нищо не променя сериозно управлението /може би много минимално заради усукването на гумата/
вече и камъчетата се усещат обратно във волана - който не иска такова нещо а гони комфорт да не го маха
Monster Energy Drift Athlete

С хидравлична рейка усещаш камъчетата, а кой знае с механичната какво еalex_matrix написа:важно нещо

- schmitz_batko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 324td touring
- Мечтае да кара: е30 М3
.
ае некои може да ли каже сьс какво рейката е-36 е по-добра от е-30-вата
alex_matrix написа:ще ти трябват алуминиевите карета от волана - мисля че бяха от е30 с хидравлика - тоест по-късия вариант
имам такова каре точно ,от моята 30-ка с същата забавна трансформация ,ако решиш 0887 758 728

- schmitz_batko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 324td touring
- Мечтае да кара: е30 М3
.
ае да питам пак шото на мойто маи почуква,мисля да и слагам от 36-ца ,ама смисьл исках да попитам дали има хидравлична или аз нещо не сьм разбрал,предварително мерси
12 мнения
• Страница 1 от 1