Как да не плащам данък за колата на пук на скапаната държава

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Как да не плащам данък за колата на пук на скапаната държава

Мнение от Nukem » 05 Авг 2008, 10:57

Kолеги яд ме е на ши......-та държава за дупките за .ши.....-те недовършени магистрали ши...-те тецни пътища и си мисля да не плащам данъка за колата,не ми е за парите,плащам данък за офиса ми,данък за апартамента и т.н та въпреки че баща ми каза да не се занимавам с такива глупости и мизерии след като разбрах че вече не искат бележката за данък при годишния преглед си мисля ако с приятел отидем при нотарису и му продам колата/като си платя данъка за тази година разбира се предварително/ после с копие на договора я отпиша от данъчното и после късаме договора за покупко продажба с приятелчето и колата си остава за мен и забравям за ши...-я данък!Има ли проблем да направим тази схемичка каво мислите колеги!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Авг 2008, 11:01

Да това ти е вариянта, но трябва да намерите нотариус който няма да заведе колата на новия собственик.

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 05 Авг 2008, 11:01

Няма да стане,първо трябва да платиш старите си данъци.Не е трябвало въобще да я регистрираш в общината

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 05 Авг 2008, 11:09

Няма да стане,първо трябва да платиш старите си данъци.Не е трябвало въобще да я регистрираш в общината

Mи не ми е за парите колега,аз старите данъци съм ги платил и сега тези дни ще платя за тази година 220лв идеята е един вид да накажа държавата за безхаберието и то е ясно че една птичка пролет не прави ,но не мислиш ли че е по-добре да отида и тези 220лв да ги дам на някои човек който няма какво да яде или на някой старец който с протегната ръка моли за малко помощ отколкота на Станишев/Царя/Доган да си строят нови замъци?????
а това ти е вариянта, но трябва да намерите нотариус който няма да заведе колата на новия собственик.

Добре колега имам познат нотариус който работи с фирмите на баща ми,дали ще направи голям проблем за да не я заведе на мочето имам предвид ако може малко разяснение да дадеш,като я заведе на момчето тази информация може ли да се изиска от данъчното или кат????

Тва последното на някой може смешно да звучи но съм повече по строителната част не разбирам много от правни въпроси!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Авг 2008, 11:18

Когато прехвърлях колата, нотариуса ми искаше там 50лв допълнително в които влизаха уведомление на общината, че съм направил договор за покупко продажба. Ако той забрави да направи това, а вие скъсате договора, няма как общината да знае, а и не се занимават доколкото знам да се самоуведомяват.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 05 Авг 2008, 11:32

Когато прехвърлях колата, нотариуса ми искаше там 50лв допълнително в които влизаха уведомление на общината, че съм направил договор за покупко продажба. Ако той забрави да направи това, а вие скъсате договора, няма как общината да знае, а и не се занимават доколкото знам да се самоуведомяват.

Kато продавах предното БМВ май и на мен ми искаха ,това ще го проверя и после ще говоря с нотариуса ,мерси колега за съвета :D :yes:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Авг 2008, 11:36

успех и поздрави за постъпката! Като няма чсно регламентирън път по които да накажем общината за нехайството и, нека това стане по техния начин... (така се прескачат данъците от баш паралиите) :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 05 Авг 2008, 12:09

Nukem написа:

Mи не ми е за парите колега,аз старите данъци съм ги платил и сега тези дни ще платя за тази година 220лв идеята е един вид да накажа държавата за безхаберието и то е ясно че една птичка пролет не прави ,но не мислиш ли че е по-добре да отида и тези 220лв да ги дам на някои човек който няма какво да яде или на някой старец който с протегната ръка моли за малко помощ отколкота на Станишев/Царя/Доган да си строят нови замъци?????
а това ти е вариянта, но трябва да намерите нотариус който няма да заведе колата на новия собственик.

Добре колега имам познат нотариус който работи с фирмите на баща ми,дали ще направи голям проблем за да не я заведе на мочето имам предвид ако може малко разяснение да дадеш,като я заведе на момчето тази информация може ли да се изиска от данъчното или кат????

Тва последното на някой може смешно да звучи но съм повече по строителната част не разбирам много от правни въпроси!

как 220 лв. :shock: на моя ИС платих данъка преди две седмици и беше 130лв.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 05 Авг 2008, 12:45

абе не се занимаваи да плащаш данък на колата аиде :censored: ,колата когато я купих от мои приятел викам платил ли си данъците тои вика ти луд ли си на мощна кола да плащаш данък е аз не плащам а на тая кола както я е купил нова до сега не е плащано,закво да им плащам на тея :censored:

Има една врътка която става с пои старите коли,когато даваш кола на скраб ти дават бележка,че колата е разфасована и с тази бележка се отписва и нема данъци.

Така един познат направи с колата на баща му,зе бележка от некъкви вторични(като им даде почерпка) и са дедото не плаща данък,тои не кара постоянно и нема да си дава пенсията за данък
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 05 Авг 2008, 23:25

:mhihi: данъци на държавата :mhihi: нищо не им плащам на тия шмекери и левче няма да им дам,просто не съм си регистрирал колата в данъчното и според тях кола нямам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 05 Авг 2008, 23:32

Аз па си плащам данъците, дали като заблуден, че тия пари ги давам като един от малкото не-тарикати. И после "Аааа, ми те само дупки по улиците". И с кво да ги оправят тия дупки като вие се тарикатите? Че има корупция - има. Ама вие пък никакъв шанс не им давате. Особено по Драгалевци и Симеоново. Гледаш МЛ, ГЛ, М3ка някаква паркирани на улица, в сравнение с която Луната е като езерна вода в безветрен ден!

Плащам си данъците на колата, другите данъци и не мрънкам, щото знам че не нося дори тоя 0,0001% вина, който вие носите, понеже въпреки корупцията не сте платили.
220лв., голямата работа. Има няма 2 седмици и са заминали за най-обикновени неща от бита.Разбий ги на 12 месеца и ти излиза сума, която е половината на това, което харчиш на ден за кафета и какво ли не.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 06 Авг 2008, 0:05

Archangel написа:Аз па си плащам данъците, дали като заблуден, че тия пари ги давам като един от малкото не-тарикати. И после "Аааа, ми те само дупки по улиците". И с кво да ги оправят тия дупки като вие се тарикатите? Че има корупция - има. Ама вие пък никакъв шанс не им давате. Особено по Драгалевци и Симеоново. Гледаш МЛ, ГЛ, М3ка някаква паркирани на улица, в сравнение с която Луната е като езерна вода в безветрен ден!

Плащам си данъците на колата, другите данъци и не мрънкам, щото знам че не нося дори тоя 0,0001% вина, който вие носите, понеже въпреки корупцията не сте платили.
220лв., голямата работа. Има няма 2 седмици и са заминали за най-обикновени неща от бита.Разбий ги на 12 месеца и ти излиза сума, която е половината на това, което харчиш на ден за кафета и какво ли не.

Да и после като уцелиш 2 дупки и отидеш да ти изправят джанти и ти вземат 150 лева си задаваш въпросът за какво ги даваме тези пари? И се сещаш за отговорът да се строят детски градини... И ти става ясно за какво иде реч... Дай да ти земем парите пък после няма пари за пътища дай ако можем да ги продадем и пътищата да земем за тях пари и после хората няма да реват на нас а на тоя дето ги е купил както стана с Кремиковци и както става със почти всичко.
Плащаш данък,акциз на горивата и на тях и ДДС-то и накрая в джоба на някой дето си сменя МЛ-и Г-класи С-ки 7-ци Мки и т.н през 3 месеца не сме чак толкова богати за да си позволим такива подаръци да правиме. Скоро като всички спрат да плащат данъци ония ще се сетят и ще почнат да си търсят парите обаче няма да има кой да им ги даде и ще ревнат. Както са тръгнали нещата в тая държава ще останат само циганите. И тия крадците да ги питаме тогава какво ще си правят с парите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 06 Авг 2008, 0:09

Ес ни спря парите за пътна инфраструктура, че аз ли ще плащам, как пък не... предпочитам да съм от онези 0.0001% които не по подкрепят корупцията. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 06 Авг 2008, 7:25

част от парите от тия данъци отиват в деколтето на някоя фолкпевачка
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 06 Авг 2008, 10:21

Закво да им плащаш да си строи Доган замъци или царя да си прибира горите,или Сергеичо да си организира събори еда ама не да си :censored: маиките за кви се мислат,че сме по тъпи от тях аиде :censored: ,аз незнам една свестна улица или булевард или ше има дупки или светофара няма да работи.

Е плащам си данък на къщата,данък сметм,и сички там данъци миналата седмица идват и разкопават за водата (точно на кръстовището),е го е стои си дупка,е да разпиляха некъв щакъл по слегна са има дупка 20 сантиметра питаите ме как се минава с БМВ от там,в квартала не са кърпени улици от 15години,секи които му остане бетон от собствените си пари запълва някоя по зловеща дупка.

И за кво да им плащам аз със собствени пари запълвам дупки за да мога да си вкарам колата в двора,щото пред портата имам дупка дето и на луната нематакива.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата