Кога се сменят носачите?????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- апокалексис
- кандидат ентусиаст
-
Кога се сменят носачите?????
Колеги много ми бяга предницатаи от сервиза ми казаха че трябва да сменям носачите и тампоните за тях(предни)
Не се ли сменят само тампоните???
Къде е проблема? Че съм се опарвал вече от такива сервизи
Не се ли сменят само тампоните???
Къде е проблема? Че съм се опарвал вече от такива сервизи

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Аз наскоро смених предните носачи и амортисьори... до колкото разбрах те тампоните си вървят в комплект с носачите и вярно като ги видях как са сложени, едва ли могат да се сменят само те. Но... кои знае, нека някой по вещ да каже 

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Wolfen написа: до колкото разбрах те тампоните си вървят в комплект с носачите и вярно като ги видях как са сложени, едва ли могат да се сменят само те. Но... кои знае, нека някой по вещ да каже

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
да прав си....не знам колко пари са носачите в БГ,
но ако сменяш тампоните и имаш пари сменяй и носачите....
така или иначе ще разкачаш едно и също нещо...
защо да смениш тампоните сега и след някой друг ден носачите?
ще ти излезне двойно на джеба.
иначе има машина, която ти набива тампоните
но ако сменяш тампоните и имаш пари сменяй и носачите....
така или иначе ще разкачаш едно и също нещо...
защо да смениш тампоните сега и след някой друг ден носачите?
ще ти излезне двойно на джеба.
иначе има машина, която ти набива тампоните
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
на тия пътища всичко е много относително, някои мои познати сменят носачите на 30 000км (3-4 месеца) , други карат и година . Отделно зависи и колко те дразни тупкането на шарнира , мен ме дразни ужасно и си ги сменям редовно
Веднъж в годината е добре ако е , иначе разнообразие от марки и модели носачи има огромно , евтините карат малко и така 

a не могат ли да се сменят само шарнирите? къв е толкова проблема? Не може ли да се набият внимателно, въпреки алуминиевия носач? то така къде ще му излезе сметката? аз редовно си ги сменях на е36-цата, ама там може само шарнира и нема грижи!!!! Колкото и да ми е гадно да го кажа, за нашите условия БМВ имат супер слаба предница!!! Много БМВта съм ги чувал да чукат отпред, а вече и моето се разтропа, след 7 месеца откакто съм го купил. И то вече е яко!!!!! 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
slitter написа:a не могат ли да се сменят само шарнирите? къв е толкова проблема? Не може ли да се набият внимателно, въпреки алуминиевия носач?
Може...но както беше казал един колега в една друга тема...колата я настъпвам и не ми се ще да си правя експерименти с ходовата част и окачването по нашите и без това "чудни" пътища...
Последна промяна Dimitroff на 06 Май 2008, 1:05, променена общо 1 път
е и кво, ще се откъсне шарнира ли??? на мене не ми се вярва!!! според мен вероятността да стане е малка!!! Имай предвид, че в завода правят същото, което и ти, набиват го с преса!!! и кво??? ако го млати с чук некой баш-майстор, може и да стане проблем, но ако се отнесе интелигентно май няма да има проблем!!!!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
slitter написа:е и кво, ще се откъсне шарнира ли??? на мене не ми се вярва!!! според мен вероятността да стане е малка!!! Имай предвид, че в завода правят същото, което и ти, набиват го с преса!!! и кво??? ако го млати с чук некой баш-майстор, може и да стане проблем, но ако се отнесе интелигентно май няма да има проблем!!!!
Твоя воля, шефче...само не с по 3 удивителни...верно е Георгьовден вече, ама айде не толкова войнствено...аз не бих рискувал - живота ми (а и на хората, който са с мен в колата) не струва 5-600 лева...еб*л съм ги парите ако стане сакатлъка!

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2