Реле за чистачки
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Реле за чистачки
Знае ли някой къде се намира релето за чистачките на Е34 и има ли нещо общо с релето на Е36?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Реле за чистачки
kopchev написа:Знае ли някой къде се намира релето за чистачките на Е34 и има ли нещо общо с релето на Е36?
като дигнеш капака на бушоните са описани вси4ките реленца и бушон4ета там ако пак не обърнисе кам някои които има книжка ама идея си нямам дали са като на е 34

И аз имам малък проблем с чистачките, понякога работят само на най-високата скорост и когато са на импулс стигат до средата на прозореца и там спират
. Аз намерих едно реле дето е под задната седалка от страната на шофиора, когато го изключип чистачките на работят. Почистих това реле но не ми помогна на проблема
........ сега пак си играем на тука има тука няма т.е. работят когато си искат 

W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Това под задната седалка е конфорт контрола - затваря прозорци, шибидах и заключва врати при активиране на алармата (ако е свързана), управлява скоростта на чистачките в зависимост от скоростта на автомобила (като спреш на кръстовище, чистачките от активен режим преминават в прекъснат), не съм сигурен, но управлява и автоизключването на подгряването на седалките, огледалата и задното стъкло, контролира подаването на ток към периферни консуматори при активна аларма и т.н. Има доста схеми по руските сайтове и проблемите се хващат сравнително лесно.
Niky Georgiev
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги и на мен удеве ми се случи същото ,което казва Joreto Значи от 2 дни спря да ми работи помпичката за предното стъкло,удеве с брат ми го замерихме и установихме,че ток до моторчето не идва изобщо а то е здраво.В следващия момент спряха и чистачките да работят ,като единствено работят на бързата степен и като върна лостчето една позиция надолу те спират там докъдето са били Интересното беше,че се чук "цък" отпред, в момента когато се опитах да задействам чистачките ...
Какво да правя
Георги Пенчев
Какво да правя

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
Оказа се,че ми изгаря предпазител номер 24 ,всеки път когато се опитам да пръсна вода на стъклото
Моторчето звъни на верига,но дали все пак няма вероятност да е то причината,ако е блокирало механически, как мислите
Георги Пенчев

Георги Пенчев
/
ми сложиго на някои колега и ви6 дали при него 6те работи....
а ако намерите кое то4но е зса 4иста4ките сигурно 6те мога да помогна... 100% го имам ама като вас н езнам кое е...
а ако намерите кое то4но е зса 4иста4ките сигурно 6те мога да помогна... 100% го имам ама като вас н езнам кое е...

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- Penchev
- Сватбаря
-
Значи ,проблема е определено в помпичката за чистачките
Утре или вдругиден ще я сменя и всичко ще е О'К
Да знаете, ако ви се случи такова нещо с чистачките в комбинация с неработеща помпичка ,че е от нея
Георги Пенчев

Утре или вдругиден ще я сменя и всичко ще е О'К

Да знаете, ако ви се случи такова нещо с чистачките в комбинация с неработеща помпичка ,че е от нея

Георги Пенчев
8 мнения
• Страница 1 от 1