Мнения за модел аларама
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Мнения за модел аларама
От доста време съм "хвърлил око" на въпросната аларма. http://proparts.bg/product/1781/bmw-alarma.html Искам впечатления от някой който си е купил или е слагал такава. В момента съм с аларма кобра с ужасно грозно дистанционно, което е само едно и ако го загубя... Искам да сложа въпросната аларма на е36 96-та та ще се наложи чиповете да се местят в новите ключове. Ако някой я е пробвал и алармата си работи коректно ще е супер.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Re: Мнения за модел аларама
Ми китайска ми се види,ама за цената си е добре,те само едни заготовки за ключовете са по 25 лв парчето,аз оригиналната я махнах и си сложих само централно подобно на това и съм доволен,смисъл кво да съм доволен проблеми не е правило до сега. Цените за монтаж в Пловдив са от 20до50лв
На другата кола слагах аларма и тя си бачка нормално,само един проблем ми правеше ,зимата ,като се разреди акумулатора и почваше да пищи и сутринта
,но като взех нов проблеми нямаше,модула мисля ,че е същия и сирената,само дистанционните не са същите.

- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Аз ползвам същата аларма, но я намерих в един магазин за авточасти в града за 45лв. Проблема е, че заготовките за ключовете са за по-новите бмв-та и ключар ми взе общо 20лв. за 2 заготовки и нарязването им и преместване на чип от оригиналния ключ (за него няма специален слот, просто го лепиш където прецениш).
В моя комплект липсваше и лепенката с логото в средата и си купих допълнително 2 лепенки - около 4.70лв. с доставката. Аз си я свързах сам като използвах темата за поставяне на аларма от форума и вече 8 месеца не съм имал никакви проблеми с алармата, работи си както трябва, отключва, заключва и пищи като някой я тормози. Разстоянието от което лови дистанционното (с антена набутана дълбоко в таблото) е около 10-15м. Макар, че са китайски пластмасите не са чак толкова зле и ако патрона на стартера ти върти без да запъва не би трябвало да имаш проблеми.
Бутоните са подредени по следния начин: този до ключа е за отключване, този в средата е за заключване с звук, а най-външния е за заключване без звук.
Нещата които не ми харесват са:
1.Няма бутон с който да я накараш да "пищи" за да я намериш на паркинг или да се пошегуваш с някой приятел (свикнал съм с други китайски аларми които го могат).
2.При всяко отваряне на врата се включват аварийните светлини и примигват 4-5 пъти и 30 секунди след отваряне и затваряне на врата ако не я заключиш или не запалиш двигателя алармата издава звуков сигнал, че не е активирана.
В моя комплект липсваше и лепенката с логото в средата и си купих допълнително 2 лепенки - около 4.70лв. с доставката. Аз си я свързах сам като използвах темата за поставяне на аларма от форума и вече 8 месеца не съм имал никакви проблеми с алармата, работи си както трябва, отключва, заключва и пищи като някой я тормози. Разстоянието от което лови дистанционното (с антена набутана дълбоко в таблото) е около 10-15м. Макар, че са китайски пластмасите не са чак толкова зле и ако патрона на стартера ти върти без да запъва не би трябвало да имаш проблеми.
Бутоните са подредени по следния начин: този до ключа е за отключване, този в средата е за заключване с звук, а най-външния е за заключване без звук.
Нещата които не ми харесват са:
1.Няма бутон с който да я накараш да "пищи" за да я намериш на паркинг или да се пошегуваш с някой приятел (свикнал съм с други китайски аларми които го могат).
2.При всяко отваряне на врата се включват аварийните светлини и примигват 4-5 пъти и 30 секунди след отваряне и затваряне на врата ако не я заключиш или не запалиш двигателя алармата издава звуков сигнал, че не е активирана.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Привет алармата е добра имах такава преди две години , проблема при мен бе в заготовките , едвам ми ги нарязаха самия материал нещо не беше в час и се получи от едната страна бе повече нарязан от другата ................. това бе отдавна може сега да ги правят от друг материал 

5 мнения
• Страница 1 от 1