Проблем с диагностика INPA на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ца
- Мечтае да кара: 320ка
Проблем с диагностика INPA на е36
Здравейте колеги, проблеми е следния. Като купих колата е36 1995 година, не ми работеше оборотомера, разходомера и не ми показваше температурата на антифриза. Закачвах колата на диагностика INPA от кръглата букса до двигателя и нямаше никакви проблеми на контакт или на запален мотор все си работеше. След това взе, че ми потръгна от самосебе си таблото после пак спря да работи. Исках да си закача колата на диагностиката, но този пък на контакт нямаше проблем да се свърже, а след като запаля директно прекъсваше връзката с компа. Таблото от няколко седмици насам пак си работи, но отново при запалване губи връзка. Някой може ли да ме насочи от какво може да е това? Пробвахме диагностиката със същите кабели на една е39тка и всичко си работи нормално. Благодаря предварително 

- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с диагностика INPA на е36
Някой идея ? 

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
и при мен диагностиката когато си иска тръгва 318i 95г
М. Станев
М. Станев

как захранваш компа? с батерия или си го вързал на ток към колата?
- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
Компа е захранен посредством зарядното вкарано в контакт. Първия път като пробвах и проработи преди да почне да прави проблеми не беше вързан в контакт, а следващите опити които съм правил са били и със свързан в захранването комп, и без да е свързан в захранването. 

- Vampi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си Купето с Усмивка на лицето
ползвай лаптоп с компорт и пускай дис и тествавй инструмент клъстера

- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
ИНПА-та въобще не иска да се вържи към таблото, а лаптоп с компорт не успях да намеря. При теста на таблото си се движат стрелките. Купих друго табло и при него прави същите номера... Предполагам проблема е някъде някоя прекъсната жичка или зацапана букса ама пък защо като се покара известно време не го прави проблема, а като я оставя за 2-3 дена и пак почва да не работят уредите 

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
ЦецоДоктора написа:ИНПА-та въобще не иска да се вържи към таблото, а лаптоп с компорт не успях да намеря. При теста на таблото си се движат стрелките. Купих друго табло и при него прави същите номера... Предполагам проблема е някъде някоя прекъсната жичка или зацапана букса ама пък защо като се покара известно време не го прави проблема, а като я оставя за 2-3 дена и пак почва да не работят уредите
Виж буксите на таблото да не са с развалени крачета от неправилен монтаж или да имат счупена щипка, пак от неправилен монтаж.
- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
Крачетата са идеални, както и щипките са заменени със здрави преди седмица поради липсата на щипка зад буксата зад бензиномера. Имам нещо друго на ум и тея дни ще го проверя, ако се окаже от него ще споделя 

9 мнения
• Страница 1 от 1