Как се разглобява боша
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Как се разглобява боша
Значи , ключа за запалването отказа , оказа се че не съм сигурен ама мисля че бош му казват
та той нали е от две част задната е за запалването , значи тя е здрава с отверка пали колата обаче предната част явно се е скапала и с ключа няма как да запаля , та въпроса ми е как да го сваля щото го погледнах обаче нещо не разбрах от къде се сваля та ако има хора дето са го правили да ми споделят
Също и орентировъчна ценичка

- m_vasilev
- Потребител
-
- Кара: Е36 320i coupe
- Мечтае да кара: M3
Re: Как се разглобява боша
Колега и аз имах същия случай.Намерих си един втора употреба и отидох на ключар.И аз палих с отверката
но един познат ми наби една видия за да не се заключва волана после ключаря ми каза , че така заключването се е преебало завинаги.Най-добре някой , специалист да ти помогне не се мъчи сам да не се преебе нещо.

- dangerous
- младши ентусиаст
-
796pf2 написа:Значи , ключа за запалването отказа , оказа се че не съм сигурен ама мисля че бош му казватта той нали е от две част задната е за запалването , значи тя е здрава с отверка пали колата обаче предната част явно се е скапала и с ключа няма как да запаля , та въпроса ми е как да го сваля щото го погледнах обаче нещо не разбрах от къде се сваля та ако има хора дето са го правили да ми споделят
Също и орентировъчна ценичка
http://www.youtube.com/watch?v=tETEtb5Yr_o
20-30 лв.на старо + 10-20 за пренареждане по твоя ключ на ключаря
Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
да добавя само ако на някой му се наложи ключа можете да си го ползвате , понеже той си излиза
само патрончето отделно както е на клипчето което колегата е постнал
само дето с тази тел си е заигравка и иска малко време докато излезе 

5 мнения
• Страница 1 от 1