Bmw 318ti Compact
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Bmw 318ti Compact
Здравейте! И аз да се похваля... На 1ви Февруари тази година закупих първото ми БМВ. Супер си е количката и съм много доволен, е има си кусури, но с времето ще се изчистят. БМВ-енцето е Компакт с 318ti двигател създаден Ноември 1994 година. Всички екстри за модела, само шибидах няма, но и не изгарям от желание да имам. Внесена е в България преди 2 години а стария собственик си е поиграл малко с оптиката като е сложил задна броня и прагове уж М, но дали са М - Вие ще кажете. Сложил е и някакви вежди, но мен много много не ми допадат и мисля да ги сваля. В интериора е монтирано М-ково лостче, което вече е бая износено. Също така германеца е сложил спортно гърненце което спомага на мотора да изкара много приятен звук. Имам и лети джанти 16ки, но пропуснах да ги снимам. Някой все пак може да е видял обявата в Мобиле (там поне е чисто)
Качвам снимки които преди малко направих (в тъмното), като я измия ще я снимам пак. Но ето поне да добиете представа какво представлява колата

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Bmw 318ti Compact
Честито
За праговете и бронята не те е излъгал, но от "всички екстри" си бая далеч. И предната броня не е от тая кола
Махането на веждите обаче е едно добро начало.

За праговете и бронята не те е излъгал, но от "всички екстри" си бая далеч. И предната броня не е от тая кола

Махането на веждите обаче е едно добро начало.
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Мерси, мерси
Амиии... тя е имала някакъв лек удар в предницата, но няма нищо огънато. Тая броня от е36 седан ли е ? За по-нататък ще гледам да намеря някоя М-кова предна броня. Искам да попитам - къде във Варна има магазини за БМВ ? Благодаря предварително

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- joro_bmwm3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320 ванус
- Мечтае да кара: Ф1
- Детайли за колата: просто няма такава
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Честито и от мен колега,много безавариини км ти пожелвам.Иначе салона е супер 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Да ти е честита! Със здраве да си я караш.
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Честита придобивка колега.Само хубави моменти с нея безаварййно и пари за бензин и гуми да даваш.

NsL-OnE написа:Мерси, мерсиАмиии... тя е имала някакъв лек удар в предницата, но няма нищо огънато. Тая броня от е36 седан ли е ? За по-нататък ще гледам да намеря някоя М-кова предна броня. Искам да попитам - къде във Варна има магазини за БМВ ? Благодаря предварително
![]()
![]()
Варна Карс - Лукойл на магистралата . Само освен пари и със здрава психика се ходи там

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Честито!
Оригинални части с поръчка по парт. номер, освен при Варна карс(дет са бахти кожодерите), можеш да си поръчаш и при "Елит Кар" на Сливница, или в някой "Ауто+"
Оригинални части с поръчка по парт. номер, освен при Варна карс(дет са бахти кожодерите), можеш да си поръчаш и при "Елит Кар" на Сливница, или в някой "Ауто+"
Благодря много
Благодаря и за инфото за магазините
Днес изчистих клапана за въздуха на празния ход, че ми правеше номера. Свалих веждите и мисля, че хубаво съм нправил

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4