Инсталация за климатик + снимка

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E38
Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40

Инсталация за климатик + снимка

Мнение от jakson » 22 Май 2010, 21:33

Одеве бях свалил кората под волана и забелязах една букса която седи празна . всъщност те са 2 . бяло и черна . намират се отдясно от към страната на педала за газта . и се зачудих дали това не е прословутата букса за климатик . видях още една букса която седи като датчик . Снимах ги http://picbg.net/img.php?file=4f88c9f71f0535b5.JPG Сори за лошото качество ама са от телефон . Обозначил съм ги с 1 и 2 . Някой може ли да ми обясни за какво са .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Re: Инсталация за климатик + снимка

Мнение от m@rtin » 22 Май 2010, 23:19

тази която си номерирал с 1 (черната е за климатика,до нея бялата е за парното ;) А номер 2 незнам за какво може да е,нека колегите кажат
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от jakson » 23 Май 2010, 1:23

m@rtin написа:тази която си номерирал с 1 (черната е за климатика,до нея бялата е за парното ;) А номер 2 незнам за какво може да е,нека колегите кажат

Бях чел преди време , че някои от седание до 94та год имат такава букса . значи моята е от тях :lalala:

ентусиаст
Аватар

Мнение от jakson » 23 Май 2010, 14:50

m@rtin написа:тази която си номерирал с 1 (черната е за климатика,до нея бялата е за парното ;) А номер 2 незнам за какво може да е,нека колегите кажат

Номер 2 може да е някакъв температурен датчик . Чувал съм , че се ползват такива за бордовите компютри.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 23 Май 2010, 21:43

jakson написа:

Бях чел преди време , че някои от седание до 94та год имат такава букса . значи моята е от тях :lalala:

Е моята като е 96 защо според теб я има тази черната букса?

Това дето си го написал нещо не ми се вързва. Утре като си дооправям темпомата ще погледна цветовете на кабелите на черната букса и ще видя за какво иде реч. И бялата ще погледна (ако я имам).
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 23 Май 2010, 23:04

stony1 написа:
jakson написа:

Е моята като е 96 защо според теб я има тази черната букса?

Това дето си го написал нещо не ми се вързва. Утре като си дооправям темпомата ще погледна цветовете на кабелите на черната букса и ще видя за какво иде реч. И бялата ще погледна (ако я имам).

и ако можеш да проследиш кабелите на черната букса да кажеш къде се връзват :help: ...
Изображение

Назад към E36