Смяна на крушка на преден мигач
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Смяна на крушка на преден мигач
Здравейте колеги ,срам - несрам.. изгоря ми крушката на предния десен мигач ,и след като отворих капака за да я подменя установих че няма как да се бръкне за да се подмени ,или поне аз не видях от къде.Надявам се да не ми се смеете много
,но за първи път ми се налага да сменям крушка на мигач на баварката.Мерси предварително 

- Huffy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97 328i '07 335i '90 325i
- Мечтае да кара: жената към летището с еднопосочен билет
Re: Смяна на крушка на преден мигач
дори да не виждаш къде да бръкнеш , хващаш кабела и с ръка го проследяваш до буксата която има две палчета ако мога така да ги нарека, стискаш ги и по този начин се отварят от към страната на крушката и след като си ги стиснал просто дърпаш и излиза заедно с крушката.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Струва ми се, че сте леко нахални, ако тази тема я пускаш по молба на този с малкото мнения след като няколко пъти не я одобрих.
В мотива за отказ писах къде да се погледне за инструкция как се сменя въпросната крушка.
В мотива за отказ писах къде да се погледне за инструкция как се сменя въпросната крушка.
- Huffy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97 328i '07 335i '90 325i
- Мечтае да кара: жената към летището с еднопосочен билет
bum_bum написа:Струва ми се, че сте леко нахални, ако тази тема я пускаш по молба на този с малкото мнения след като няколко пъти не я одобрих.
нищо не знам по въпроса , просто исках да помогна
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Фащаш мигача и го дъраш към теб,щом излезне сам ще се сетиш
От зад има едно като зъбче тето се държи на фара,ако ти е здраво трябва да го бутнеш,ако е счупено мигача си излиза в стил само за крадци.
Ама ти бръкнеш ли да буташ зъбчето е все едно да откачиш крушката,за тва сам си прецени що никои не ти е казал.
Щото явно се си и погледнал нито си помислил

От зад има едно като зъбче тето се държи на фара,ако ти е здраво трябва да го бутнеш,ако е счупено мигача си излиза в стил само за крадци.
Ама ти бръкнеш ли да буташ зъбчето е все едно да откачиш крушката,за тва сам си прецени що никои не ти е казал.
Щото явно се си и погледнал нито си помислил

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Колеги много се извинявам ако съм обидил някой с нещо ,все пак мисля че това е форум и се дискутират теми от подобно естество ,та било то и за подмяна на крушка,и не виждам кое е толкова смешно на някой колеги,просто помолих за съвет.Благодаря на колегите "Huffy" и "santo_bansko" ,подмених крушката и сега всичко е ОК.
bum_bum: Имам две бмв-та ,едно го кара жена ми ,и след като ми каза че не свети десния мигач и видях че трудно бих я сменил и казах да се регистрира в форума и да попита.Но след като темата не беше одобрена я пуснах аз.Извинявам се още един път ,за напред ще избягвам да пускам мения и теми от каквото и да било естество ,но въпреки това ще остана фен на марката.
bum_bum: Имам две бмв-та ,едно го кара жена ми ,и след като ми каза че не свети десния мигач и видях че трудно бих я сменил и казах да се регистрира в форума и да попита.Но след като темата не беше одобрена я пуснах аз.Извинявам се още един път ,за напред ще избягвам да пускам мения и теми от каквото и да било естество ,но въпреки това ще остана фен на марката.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Целата не е да те откажа да пускаш мнения и теми
Въпроса беше твърде елементарен и лесно можеше да получи отговор или от Гугъл или от книжката с инструкции за потребителя, която я има качена тук. Нямам нищо против която и да е тема, просто има такива заради които сме станали нарицателно за целия форум.

Въпроса беше твърде елементарен и лесно можеше да получи отговор или от Гугъл или от книжката с инструкции за потребителя, която я има качена тук. Нямам нищо против която и да е тема, просто има такива заради които сме станали нарицателно за целия форум.
9 мнения
• Страница 1 от 1