следващият компактен

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

следващият компактен

Мнение от _galio_ » 07 Яну 2011, 22:01

Привет, да представя и аз моето баварско зло :)

Колицата я взех март месец на чиста емоция, бях тръгнал за друга, но като седнах в тази и не ми се излизаше - знам, че ще ме разберете ;) и понеже беше вечер, мислех, че вземам черно купе, когато на сутринта ми докараха син компакт леко се изненадах :ok:

Моята хубостница е 316-ка, с М43, автоматик, шпер, кожен салон и още малко глезотии ... първата ми работа беше да сменя фаровете (предишните бяха фабричките), затъмних мигачите (бяха бели) и стоповете, взех и нови летни гуми с лети джанти - омразните на всички 325 black (еми яки са :paranoid: ), а в момента си има спортно воланче (класическата вече реплика на ОМР корсика), с чийто монтаж още се боря ... сложих и сини диоди под седлаките, сега се чудя за какво ми беше :conf:

От тогава насам съм и направил малко над 18 000 км, няколко ходения до морето, едно излизане до Германия, намразих ABS-а, разбрах от какво ме лишава ASC-то, а какви съм ги вършил в нея ... е за друга тема :angel:

Мисля и само хубави неща, но зависи от финансите ... и така, много харчи, малко върви, но ... любов, знаете как е ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: следващият компактен

Мнение от Leon » 08 Яну 2011, 0:14

Честито, но има тема за снимки на колите ни. И едно лично мнение - вместо мигачите в черно, трябваше да боядисаш бронята в цвета на колата.
Never mistake motion for action...

Назад към E36