покупка на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
покупка на е36
Здравейте , реших да направя покупка на е36 1.8 is обиколих днеска горубляне и харесах един , два екземпляра направи ми впечатление че когато отворих капачката на маслото при работещ двигател единият автомобил започна моментално да гасне докато при другия не се наблюдаваше голяма разлика в работата на двигателя и праскаше масло което, според продавача било напълно нормално ! Та въпроса ми е кое е нормално и кое не е ?
Направи ми впечатление ,че при единия автомобил при подаване на гас педала на гаста доста вибрираше
Направи ми впечатление ,че при единия автомобил при подаване на гас педала на гаста доста вибрираше
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: покупка на е36
Приятел един съвет от горубляна не си купувай кола .90% от продавачите незнаят какво продават.Това с капачката сме го пробвали и ние като търсехме кола за брат ми и не е критерии.
Понеже при моя ис примерно няма да ги промени понеже няма клапан за картерните газове ,доката малко по-новия м42 съществува.Има разбира се и други критерии де ,но най-малкото преди да купиш кола и замери изгорелите газове и замери компресия .
Това по мотора ако си мераклия и един реглаж.Ако всичко е ок значи е твоята кола.
Въпреки,че има и добавки за моторите.
Има хиляди теми разрови ги и ще намериш отговори на повечето ти въпроси.
Понеже при моя ис примерно няма да ги промени понеже няма клапан за картерните газове ,доката малко по-новия м42 съществува.Има разбира се и други критерии де ,но най-малкото преди да купиш кола и замери изгорелите газове и замери компресия .
Това по мотора ако си мераклия и един реглаж.Ако всичко е ок значи е твоята кола.
Въпреки,че има и добавки за моторите.
Има хиляди теми разрови ги и ще намериш отговори на повечето ти въпроси.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Миналата седмица го обикалях Горубляне и събота и неделя с един приятел по негова молба,такива дрънгели рядко могат да се видят на едно място и в заключние ще ти кажа, че нямаше нито една читава е36-ца така че не си прави труда, тва приятелчето е маняк и почти всяка я пробва и гледа обстоино! 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Моят съвет е да си вземеш бмв от частно лице,не от някой мазен и нагъл матрапаз,понеже като тях измекяри няма,а почти всички собственици на бмв си обичат марката и я поддържат добре.Искай задължително да идеш в сервиз за диагностика и проверка на останалите неща.Ако собственика не иска,значи крие нещо.Успех с покупката.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Dpy написа:...а почти всички собственици на бмв си обичат марката и я поддържат добре.
Тука си в голяма грешка. Повечето се чудят от какво да икономисат...
Моята кола се продава, преди време я бях пуснал, но всеки ме питаше за глупави бартери за голфове и прочие и ми писна и изтрих темата. Така и така ми стои на паркинга, а не се кара (бащата взе друга кола и джиткам нея предимно). Все пак ако имаш интерес драсни ЛС - с няколко думи за какво иде реч:
БМВ е36 318ис купе (тъмно син цвят), 11 месец 93 г (М42 двигател), климатроник, кожа, чип, K&N филтър, спортна генерация с крайно гърне Walker, М-окачване, сносна музика. С нов воден радиатор е (стария се спука), нов таван, платени застраховки. Опция за ксенон и парктрноник също има, като разликата в цената ще е минимална. Има и други подробности за които не се сещам сега. Колата има дребни забележки тук-там и затова след оглед цената може да се коментира!
Ако имаш интерес пусни ми ЛС и ще се уговаряме. Колата е в София.
Не правя реклама, нито нещо подобно, но наистина от горубляне ще вземеш много лъскав автомобил, който в почти 100% от случаите после ще се окаже пълен кенеф. Затова ако имаш интерес, тъй като търсиш такъв автомобил - драскаш.
Успех с намирането
БМВ е36 318ис купе (тъмно син цвят), 11 месец 93 г (М42 двигател), климатроник, кожа, чип, K&N филтър, спортна генерация с крайно гърне Walker, М-окачване, сносна музика. С нов воден радиатор е (стария се спука), нов таван, платени застраховки. Опция за ксенон и парктрноник също има, като разликата в цената ще е минимална. Има и други подробности за които не се сещам сега. Колата има дребни забележки тук-там и затова след оглед цената може да се коментира!
Ако имаш интерес пусни ми ЛС и ще се уговаряме. Колата е в София.
Не правя реклама, нито нещо подобно, но наистина от горубляне ще вземеш много лъскав автомобил, който в почти 100% от случаите после ще се окаже пълен кенеф. Затова ако имаш интерес, тъй като търсиш такъв автомобил - драскаш.
Успех с намирането

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
sobiss написа:Тука си в голяма грешка. Повечето се чудят от какво да икономисат...
Мдаа,времената са тежки...за това само от чужбина - викаше един мой пиятел,а аз се чудех - що бе,ако е поддържана...

p.s. На горубляне съм виждал и добри попадения,дори изтървах там едно купе,но това беше преди повече от 2 години.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
morafeta написа:Нормално ли е да пръска масло като се отвори капачката при работещ двигател?
напално нормално тая капачка е измислена за да се налива масло а не да караш без нея

- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
Tова че колата е на Горубляне не е критерии че е страшен кенеф защото познавам не един или двама който продават коли там от поне 10г. и съм виждал доста читави е 36-ци при тях.
п.п.колега провери и тук във форума има доста ис-ки за продан
п.п.колега провери и тук във форума има доста ис-ки за продан

Последна промяна kik_777 на 03 Окт 2009, 11:34, променена общо 1 път
*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Няма значение от къде е колата - Горубляне , Луната ... все тая .... Намери някой човек , който разбира от БМВ и най-вече от Е36 (щом си се ориентирал към Е36). Както всеки автомобил , така и Е36 има своите специфики и се знаят най-вече от хора , които се занимават точно с този модел...
Имаше една бяла 320 '96 '97 за 5к и ми се видя доста читава. Обаче ис-ките бяха трагедия това преди 3 седмици. Ако е хубава какво като е от горубляне, ама аз специално не видях.
имаше една ис-ка 95 г за 5к даже мисля че беше по малко от вътре и от вънка колата беше идеална подкалътниче , дигиталnия климатроник , само кожа дето нямаше но ми направи впечатление че доста пръскаше и духаше от капачката , по вътрешната и страна имаше бял налеп явно бензина се е смесвал с антигриз , а и доста бял пушек излезна след като е форсирах та това ме спря лично мене да е взема иначе на външен вид беше 6
колега един савет не си копужаи ис вземи си некои 6так и няма да има6 ядове с тия иески 

м3 е колата
- motg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 '97
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2