Вода в купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Вода в купето
Здравейте колеги.
От около 1 седмица забелязах че мокета ми от дясната страна е мокър на места.
Повдигнах го и отдолу целия бе мокър,направо се стичаше на моменти водата.
Веднага се сетих за радиаторчето,но понеже преди 2 седмици сменях целия антифриз,и сега ден през ден гледам нивото на антифриза а то си стои на чертичката не е мръднало.Проверих и мокета около него но е сухо навсякъде,а и до колкото знам ако е радиаторчето щеше да ми омазнява прозорците а при мен няма такова нещо.След това кусах малко от водата в купето и не ми сладни,просто си е вода.
Днес ми остана свободно време,и взех да се занимавам с колата.Извадих седалката и надигнах целия мокет и ето как беше отдолу

Сетих се за страничния прозорец,да не би уплътнението да не става,извадих и задната седалка но всичко отстрани под прозореца е сухо,така че за мен той отпада.
Извадих кората под чистачките и от там и извадих двете гумени маркучета.
Ето ги и тях
Едното беше запушено,но друготе бе чисто.Вътре имаше разни други боклуци и ги изчистих.Но ако се пълнеше с вода там,тя щеше да изтича въптеки че едното е запушено,нали са две.
Вдигнах колата на крик,лежах отдолу,оглеждах цялото купе отдясно но не видях отникъде да има дупка или цепка нещо и да влиза вода от там,а и не съм опирал никъде колата.
Колеги казвайте къде другаде да гледам.Утре ще извадя цялата жабка и ще се опитам да обърна мокета на една страна и да продължавам да гледам.
Ако някой се сети още нещо да казва.
Благодаря предварително.
От около 1 седмица забелязах че мокета ми от дясната страна е мокър на места.
Повдигнах го и отдолу целия бе мокър,направо се стичаше на моменти водата.
Веднага се сетих за радиаторчето,но понеже преди 2 седмици сменях целия антифриз,и сега ден през ден гледам нивото на антифриза а то си стои на чертичката не е мръднало.Проверих и мокета около него но е сухо навсякъде,а и до колкото знам ако е радиаторчето щеше да ми омазнява прозорците а при мен няма такова нещо.След това кусах малко от водата в купето и не ми сладни,просто си е вода.
Днес ми остана свободно време,и взех да се занимавам с колата.Извадих седалката и надигнах целия мокет и ето как беше отдолу

Сетих се за страничния прозорец,да не би уплътнението да не става,извадих и задната седалка но всичко отстрани под прозореца е сухо,така че за мен той отпада.
Извадих кората под чистачките и от там и извадих двете гумени маркучета.
Ето ги и тях

Едното беше запушено,но друготе бе чисто.Вътре имаше разни други боклуци и ги изчистих.Но ако се пълнеше с вода там,тя щеше да изтича въптеки че едното е запушено,нали са две.
Вдигнах колата на крик,лежах отдолу,оглеждах цялото купе отдясно но не видях отникъде да има дупка или цепка нещо и да влиза вода от там,а и не съм опирал никъде колата.
Колеги казвайте къде другаде да гледам.Утре ще извадя цялата жабка и ще се опитам да обърна мокета на една страна и да продължавам да гледам.
Ако някой се сети още нещо да казва.
Благодаря предварително.

- Biogame
- старши ентусиаст
-
E46 3.0i ++
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Вода в купето
Отвори отделението на компютъра и виж там дали има вода и свали и жабката , за да ти се отвори място и да можеш да огледаш ..... В най -лошия слушай ти тече от предното стъкло ...
- Biogame
- старши ентусиаст
-
E46 3.0i ++
Вчера я свалих жабката,нагоре мокета е сух навсякъде,мокър е само под седалката и в краката на пасажера отзад.
Мисля че открих проблема,откъде влиза вода.
Ето тази тапа беше леко повдигната от единия край

Мисля че от там е влизала водата.Засега колкото можах подсуших мокета и постоянно ще гледам,ако продължи да се мокри,ще сваля таблото и ще го измъкна целия мокет.
А иначе от къде може да влиза през предното стъкло,то е ново преди 3 месеца го сменях.
Мисля че открих проблема,откъде влиза вода.
Ето тази тапа беше леко повдигната от единия край

Мисля че от там е влизала водата.Засега колкото можах подсуших мокета и постоянно ще гледам,ако продължи да се мокри,ще сваля таблото и ще го измъкна целия мокет.
А иначе от къде може да влиза през предното стъкло,то е ново преди 3 месеца го сменях.

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Не видях споменал ли си, затова да питам шибидах имаш ли?
- komarchyyyy
-
-
- Кара: Бавно м52б28
Hristo написа:Не видях споменал ли си, затова да питам шибидах имаш ли?
И аз това щях да питам

- Biogame
- старши ентусиаст
-
E46 3.0i ++
7 мнения
• Страница 1 от 1