Пиксели табло - Решение!
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
Пиксели табло - Решение!
Здравейте колеги, знам че проблема е наболял и има доста изписано по темата но аз ще ви разкажа как си реших моя.Смятам че и вие може да го решите.
Ще ви опиша точно и ясно какво да направите като така ще се улесните и ще може да спестите доста пари. Ако има въпроси ще ви отговоря с радост.
В топлото време започнаха да ми изчезват пикселите както и да не ми работи дневния километраж в смисъл не се зануляваше.Разрових се из форума и прочетох доста неща, намерих и колегата от Варна който ги прави. Реших да го питам, в началото ми отказа и каза че не се занимава с Е34, след няколко месеца отново го питах и ми отговори че може да се занимае с таблото (може в тая криза да са намалели проблемите на колите от Е38 нагоре и се реши да вземе и някой лев от мен
)
Обяви ми цена от 60лв. за кабела + 90 за работа и като си сложа транспортните разходи София - Варна таблото щеше да ми стъпи на 200 кинта.. Е хуу си викам ама поне ще имам работещо...
Мина месец няма вест нито кост от човека. Писах им отново да ми каже кога горе долу ще получи кабела и че няма проблем с парите ако трябва ще пратя предварително за да ми го направи - тишина в ефира...за още месец и така след 3 мейла и никакъв отговор (вероятно много зает) реших да се оправя сам, намерих си в ето този сайт http://pixelfix.net/eng/bmw.html Писах им на пичовете които се оказаха много точни и ми пратиха, кабела струва 23Е с доставката ми дойде 30Е до София за 3 дни.
Кабела си дойде опакован + упътване за поставяне в снимки и текст (точно като за малоумен), В форума има добре описано как се сваля табло на Е34 (лично на мен ми отне 1мин.) Отворих го видях как е направено, КАБЕЛА НЕ Е ЗАЛЕПЕН НИТО ЗА ПЛАТКАТА НИТО ЗА ДИСПЛЕЯ, махнах стария почистих добре следите от стария с коресилин, сложих новия - И НОВИЯТ И СТАРИЯТ КАБЕЛ СЕ ДЪРЖАТ САМО НА КЛИПСОВЕТЕ И НИЩО ДРУГО. Сглобих и нещата се получиха.
Изненадах се как може за толкова елементарно нещо да ми искат 90лв. за труд.
Ако някой колега има проблеми ще му помогна за 0лв. не вярвайте ако ви говорят че се използва специална паста и разни други неща. Само и единствено клипсове.
Пичовете от сайта даже си го дават с гаранция ако се повреди да го сменят за тяхна сметка. И дори да объркам нещо и да го пратя пак до Англия пак ще ми излезе по евтино от 200лв......
Ако имате въпроси питайте ще ви отговоря с радост.
П.С Таблото си работи на 100% всички пиксели, изчаках 1 седмица да го покарам за да видя дали няма да даде дефект преди да пиша, не изчезват пиксели в топло(нагрято от слънцето табло) не изчезват при продължително каране(нагряване от крушките и парното) Работи си като пич. Макар на снимката да не се вижда едното зелено квадратче (това е снимка от слагането в началото) сега си има всичко.
Надявам се да ви помогне в дилемата с таблата и да спрете да давате грешни пари за нищо работа. На мен ми излезе 60лв. + 2 кила бензин за разходката до пощата да си взема пратката.
Поздрави на Е34 Феновете
не мога да кача и другите файлове поради лимит от 3
Ще ви опиша точно и ясно какво да направите като така ще се улесните и ще може да спестите доста пари. Ако има въпроси ще ви отговоря с радост.
В топлото време започнаха да ми изчезват пикселите както и да не ми работи дневния километраж в смисъл не се зануляваше.Разрових се из форума и прочетох доста неща, намерих и колегата от Варна който ги прави. Реших да го питам, в началото ми отказа и каза че не се занимава с Е34, след няколко месеца отново го питах и ми отговори че може да се занимае с таблото (може в тая криза да са намалели проблемите на колите от Е38 нагоре и се реши да вземе и някой лев от мен

Обяви ми цена от 60лв. за кабела + 90 за работа и като си сложа транспортните разходи София - Варна таблото щеше да ми стъпи на 200 кинта.. Е хуу си викам ама поне ще имам работещо...
Мина месец няма вест нито кост от човека. Писах им отново да ми каже кога горе долу ще получи кабела и че няма проблем с парите ако трябва ще пратя предварително за да ми го направи - тишина в ефира...за още месец и така след 3 мейла и никакъв отговор (вероятно много зает) реших да се оправя сам, намерих си в ето този сайт http://pixelfix.net/eng/bmw.html Писах им на пичовете които се оказаха много точни и ми пратиха, кабела струва 23Е с доставката ми дойде 30Е до София за 3 дни.
Кабела си дойде опакован + упътване за поставяне в снимки и текст (точно като за малоумен), В форума има добре описано как се сваля табло на Е34 (лично на мен ми отне 1мин.) Отворих го видях как е направено, КАБЕЛА НЕ Е ЗАЛЕПЕН НИТО ЗА ПЛАТКАТА НИТО ЗА ДИСПЛЕЯ, махнах стария почистих добре следите от стария с коресилин, сложих новия - И НОВИЯТ И СТАРИЯТ КАБЕЛ СЕ ДЪРЖАТ САМО НА КЛИПСОВЕТЕ И НИЩО ДРУГО. Сглобих и нещата се получиха.
Изненадах се как може за толкова елементарно нещо да ми искат 90лв. за труд.

Ако някой колега има проблеми ще му помогна за 0лв. не вярвайте ако ви говорят че се използва специална паста и разни други неща. Само и единствено клипсове.
Пичовете от сайта даже си го дават с гаранция ако се повреди да го сменят за тяхна сметка. И дори да объркам нещо и да го пратя пак до Англия пак ще ми излезе по евтино от 200лв......
Ако имате въпроси питайте ще ви отговоря с радост.
П.С Таблото си работи на 100% всички пиксели, изчаках 1 седмица да го покарам за да видя дали няма да даде дефект преди да пиша, не изчезват пиксели в топло(нагрято от слънцето табло) не изчезват при продължително каране(нагряване от крушките и парното) Работи си като пич. Макар на снимката да не се вижда едното зелено квадратче (това е снимка от слагането в началото) сега си има всичко.
Надявам се да ви помогне в дилемата с таблата и да спрете да давате грешни пари за нищо работа. На мен ми излезе 60лв. + 2 кила бензин за разходката до пощата да си взема пратката.
Поздрави на Е34 Феновете

не мога да кача и другите файлове поради лимит от 3
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
Re: Пиксели табло - Решение!
ето май стана...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Колега, ще дадеш ли подробности по осъществяването на покупката- как им плати, кой го доставя, откъде се взема.
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
Разбира се че ще дам
Плащане през Пейпал
Доставката дойде по пощата
Плащане през Пейпал
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
AUTOMAX написа:Разбира се че ще дам
Плащане през Пейпал
Значи трябва да се открие кредитна карта в евро при определена сума за подръжка от страна на банката, мисля, че беше около 20 евро на месец или има и друг начин.
- Николов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The ultimate driving machine
Виза Електрон също става. Моята е към ЦКБ и май няма никакви такси, ама е на 4-5 години вече. Сега може и да са измислили някакви такси. Но аз само внасям кеша и после кеф ти ибей, кеф ти пейпал.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Всяка международна дебитна и/или кредитна карта става. Вече всички български банки издават само международни такива.
Това, че е в лева не пречи, само таксата на превода ще включва и комисионна по ексчейнджа. Но за такава малка сума няма да е повече от 4-5 лева всичко.
Самата карта трябва да си я регистрираш в paypal или epay. Специално тази фирма не знам с кого работи.
Не се препоръчва плащане директно с номер на карта, че е опасно, но paypal и epay са сигурни.
Това, че е в лева не пречи, само таксата на превода ще включва и комисионна по ексчейнджа. Но за такава малка сума няма да е повече от 4-5 лева всичко.
Самата карта трябва да си я регистрираш в paypal или epay. Специално тази фирма не знам с кого работи.
Не се препоръчва плащане директно с номер на карта, че е опасно, но paypal и epay са сигурни.

- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
Колега има доста фирми вече които срещу +15% от сумата на артикула ти доставят всичко от целият свят, и няма нужда от карти и т.н даже направо им даваш линка и казваш какво искаш и те се оправят.
Има ли смисъл за 1 нещо да си го оскъпяваш излишно? Почти всяка дебитна карта ще ти свърши работа както казаха колегите по горе, но не това е смисъла на темата. Но както и да се върти няма как да дойде по скъпо от варненския ремонт!
П.С Макар по горе да съм писал Англия, плика с пратката всъщност дойде от Унгария, току що го изрових от коша.
Значи трябва да се открие кредитна карта в евро при определена сума за подръжка от страна на банката, мисля, че беше около 20 евро на месец или има и друг начин.
Има ли смисъл за 1 нещо да си го оскъпяваш излишно? Почти всяка дебитна карта ще ти свърши работа както казаха колегите по горе, но не това е смисъла на темата. Но както и да се върти няма как да дойде по скъпо от варненския ремонт!
П.С Макар по горе да съм писал Англия, плика с пратката всъщност дойде от Унгария, току що го изрових от коша.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Аз нямам никакъв тип карта и затова питам. За едно плащане исках да си направя и ЦКБ ми казаха тарифата за подръжка от 20 евро за месец. Наистина виртуална кредитна карта е вариант. А знаеш ли някоя от тези фирми, които се занимават с подобни доставки.
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
Ами имена не знам точно за да ти посоча на някой сайт, предполагам ако се разтърсиш из гугъл ще ти излезнат доста. Аз знам в Младост 1 и 2 има два офиса на такива.
Ето вариант изпитан имаше и тема във форума http://www.evtino.co.uk/ , аз съм го ползвал изключително коректен. За картите вадите си една кредитна VISA с поддръжка не повече от 50-на лв годишно и си поръчвате даже и комисионни няма никакви когато са такива преводи иначе на банкомата дърпат веднага 4% , това е кофти , но за такива разплащания е удобно .
за колегата пуснал темата , полезно е. Но преди нямаше толкова информация и естествено с този безграничен международден обмен на данни през нета нормално да се стигне до такива резултати. Аз си поръчах масло от Англия вече за България си имат и безплатна доставка , чудна работа на половин цена от тукашните дилъри само да дойде и ще потвърдя да е сигурно всичко .

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
И мен ме чака тая процедура. Мислех да вземам табло втора ръка, ама като знам, че и на него пикселите вероятно ще му изчезнат скоро
и се отказах. Мерси много за темата! 

- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
Затова написах темата защото честно казано ми омръзна клатенето....караш БМВ арееее х2 всичко, звъня някъде питам за нещо - Ква е колата, - "БМВ" -аааа добре тогава цената е х2
и с колегата така, пиша и питам те 90лв. опаааа доматите с колците ядем явно, балъчета много който клъвне добре, работа за 5мин. и 90лв. а уж се бием в гърдите че колеги, помощ и т.н няма такъв филм реже се без упойка и до дъно....ама с четене(питане) до Цариград се стига. Та темата е за това да няма повече "оправени" за 90-100лв. което си е жив обир...
и с колегата така, пиша и питам те 90лв. опаааа доматите с колците ядем явно, балъчета много който клъвне добре, работа за 5мин. и 90лв. а уж се бием в гърдите че колеги, помощ и т.н няма такъв филм реже се без упойка и до дъно....ама с четене(питане) до Цариград се стига. Та темата е за това да няма повече "оправени" за 90-100лв. което си е жив обир...
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
AUTOMAX написа:Затова написах темата защото честно казано ми омръзна клатенето....караш БМВ арееее х2 всичко, звъня някъде питам за нещо - Ква е колата, - "БМВ" -аааа добре тогава цената е х2
Напълно съм съгласен!

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3