e 28 турбо проект
Модератор: bum_bum
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jordana
- ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: вече не
- Детайли за колата: бавна и мудна преди 2000об.
Re: e 28 турбо проект
Блока на м20в20 казват че не държи строкване и затова аз се отказах от такава конверсия.Тия мотори имат и други болести .При турбо конверсия почват едно по едно да сдават фира един куп неща.Дай малко повече инфо какъв обем получаваш каква степен на сгъстяване и каква мощност се очаква да изкара?
Eternal glory to the fallen heroes !
- toto_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e28 520i
Jordana написа:Блока на м20в20 казват че не държи строкване и затова аз се отказах от такава конверсия.Тия мотори имат и други болести .При турбо конверсия почват едно по едно да сдават фира един куп неща.Дай малко повече инфо какъв обем получаваш каква степен на сгъстяване и каква мощност се очаква да изкара?
Колега кои са им болестите на м20, след турбиниране кое дава фира?
Аз не съм съгласен с тебе лично половин година карам турбо м20 и само бензин сипвам и гуми сменям.
- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
Ми то наистина си е за смях работата ...... тук в Русе има 3 м20-ки . 2-те са с мега , 1-та дори без нищо освен дюзи и прогресивен регулатор и от 2007 насам трошат като луди и нямат грам проблеми с нищо освен като колегата ....доста гуми и бенз
виж ако за такъв проблем говориш ............ вярно е 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34 528i turbo
Иматааат. И други проблеми имат но просто собственниците си мълчат. Кът се видим мога да ти разкажа за проблемите на някой Русенски турбо М20-ки дето не се знаят многоMaster™ написа:Ми то наистина си е за смях работата ...... тук в Русе има 3 м20-ки . 2-те са с мега , 1-та дори без нищо освен дюзи и прогресивен регулатор и от 2007 насам трошат като луди и нямат грам проблеми с нищо освен като колегата ....доста гуми и бензвиж ако за такъв проблем говориш ............ вярно е

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
slavianko написа:Иматааат. И други проблеми имат но просто собственниците си мълчат. Кът се видим мога да ти разкажа за проблемите на някой Русенски турбо М20-ки дето не се знаят многоMaster™ написа:Ми то наистина си е за смях работата ...... тук в Русе има 3 м20-ки . 2-те са с мега , 1-та дори без нищо освен дюзи и прогресивен регулатор и от 2007 насам трошат като луди и нямат грам проблеми с нищо освен като колегата ....доста гуми и бензвиж ако за такъв проблем говориш ............ вярно е
Пък това дето яката пукат глави не го броя то се знае.
Освен пукнатите глави и счупени кобилици друго какво

- Jordana
- ентусиаст
-
Знайш ли къв е ефекта кат се сцепи кратуна ? Ама не просто да се сцепи ами да се сцепи от 4 до 6 под разпределителния вал от край до край.И сега си представи че си с 240 км на магистралата и сичките железа са долу а вместо антифриз има масло.И сега може да питаш вече за още.
- doko
- младши ентусиаст
-
Кратуни 3бр. съм сцепил досега и 3те от 1ви до 6ти цил. и освен да стане като руски самовар и да тропнат лагерите друго ни става а и много хубаво му става на радиаторчето на парното тогава
А да направиш всичко на салата в мотора требе да си си запушил ушите и да си турил капаци на очите да не гледаш нищо друго освен през прозореца напред
Колега ти да не си като онзи фен на марката дето още не е направен диф който той да не счупи било то заварен а пък шпер даже и голямото прасе

А да направиш всичко на салата в мотора требе да си си запушил ушите и да си турил капаци на очите да не гледаш нищо друго освен през прозореца напред

Колега ти да не си като онзи фен на марката дето още не е направен диф който той да не счупи било то заварен а пък шпер даже и голямото прасе

- Jordana
- ентусиаст
-
ха ха със шпер съм ама таквиз приказки да не се чуват .кратуни за м20 ки има още се намират ама от шпера ша ма заболи 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34 528i turbo
Абе и кратуни да е пак не е никак малко. Вече по трудно се намират чутури за тоя стар туч. Да не говорим че после нова гарнитура пък ако си с масло като моето дето е 300+лв и то и ... Труда не го слагам щото се предполага че на такава кола сами си правим всичко но и там не е малко
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Jordana
- ентусиаст
-
Както и да го погледнеш не е добре да цъфне тиквата.Мен лично ми се види м50 по благприятен за тез магарии.
- doko
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:Както и да го погледнеш не е добре да цъфне тиквата.Мен лично ми се види м50 по благприятен за тез магарии.
И аз съм на това мнение

- Stoilkata
- Потребител
-
- Кара: E28
- Детайли за колата: 525 turbo
малко затишие няма финанси за ламбда сонда
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2