Предложение за Джанти
Модератор: bum_bum
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Предложение за Джанти
ayaks90 написа:Дам згафих с кембъла,относто снимките тези дни ще гледам да засека въпросната кола с въпросните джанти и да кача снимки та белким си затворите чофките.
А докато се здобия със снимки от колата на комшията зяпайте тук http://xarchiwum.pl/rondell-0021-raryta ... 39494.html
пише си и размерите и всичкото.
На тоя веждите са леееко пипнати

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Bavarcho написа:ayaks90 написа:Дам згафих с кембъла,относто снимките тези дни ще гледам да засека въпросната кола с въпросните джанти и да кача снимки та белким си затворите чофките.
А докато се здобия със снимки от колата на комшията зяпайте тук http://xarchiwum.pl/rondell-0021-raryta ... 39494.html
пише си и размерите и всичкото.
На тоя веждите са леееко пипнати
И леко гумата е 215/40 ..
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 528xi
- Мечтае да кара: M10
- Детайли за колата: Panda
Да задните му вежди са пипани още когато намерих тоя линк (преди време) бях забелязал това също така и че има прилично място между веждата и гумата,при комшито това място го няма никакво.
ПП:Днес след работа ще отскоча да видя дали колата е пред входа му зада я нащракам.
ПП:Днес след работа ще отскоча да видя дали колата е пред входа му зада я нащракам.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
ayaks90 написа:Да задните му вежди са пипани още когато намерих тоя линк (преди време) бях забелязал това също така и че има прилично място между веждата и гумата,при комшито това място го няма никакво.
по-добре си прави ремиксите

@Малиноф - с болд шрифта и с тия еднакви снимки които се чудиш как да ги боднеш във всяка тема, дали съм се объркал, а?

ти си некво уонаби, рийш ли

- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
Ще прощавате за лошото качество но последно време много ми се надра протектора.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Projektzwo написа:@Малиноф - с болд шрифта и с тия еднакви снимки които се чудиш как да ги боднеш във всяка тема, дали съм се объркал, а?![]()
ти си некво уонаби, рийш ли
Разбираш ги нещата...,

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ayaks90 написа:Ще прощавате за лошото качество но последно време много ми се надра протектора.
и ся ако ми кажеш че е няква супер смъкната отзад и те признавам за разбирач
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
svilgg написа:ayaks90 написа:Ще прощавате за лошото качество но последно време много ми се надра протектора.
Абе кав ви е проблема в тая тема ? Първо преди време питах как-казаха ми един вариант и ме плюха.После питах за втори вариант-там нищо неми казаха а ме хранихте половин година.След това ви казах че мой комшия ги е монтирал по еди си какъв начин - получих още по голяма захранка.Накрая ви качих и снимка и продължавате да ме плюете.Какъв ви е скапания проблем ?????
ПП:Аз нали вече знам как да си монтирам джанти с такъв размер.Вие си блъскайте главите и продължавайте да се чудите.
ПП2:Задави е яд още повече предните му джанти са 9Ж и имат по 3 санта фланци и пак не опират във веждата.
- svilgg
- ентусиаст
-
ayaks90 написа:svilgg написа:ayaks90 написа:Ще прощавате за лошото качество но последно време много ми се надра протектора.
Абе кав ви е проблема в тая тема ? Първо преди време питах как-казаха ми един вариант и ме плюха.После питах за втори вариант-там нищо неми казаха а ме хранихте половин година.След това ви казах че мой комшия ги е монтирал по еди си какъв начин - получих още по голяма захранка.Накрая ви качих и снимка и продължавате да ме плюете.Какъв ви е скапания проблем ?????
ПП:Аз нали вече знам как да си монтирам джанти с такъв размер.Вие си блъскайте главите и продължавайте да се чудите.
ПП2:Задави е яд още повече предните му джанти са 9Ж и имат по 3 санта фланци и пак не опират във веждата.
няма никакъв проблем просто ти акзваме че това нещо ако не му префасонираш веждите ще опра , на комшията ти не опира щото колата му е супер щръклеста отзад и сигурно се вози най-много само той в тая кола , щото ако тая кола се качат още 2-ма и отзад ше пее ламбада само си избери инструмент.
никой не те храни просто така стоят нещата
- ayaks90
- кандидат ентусиаст
-
- dimitar086
- кандидат ентусиаст
-
здравеите колеги напоследак ще се мача да вкарам едни 16ки 9ж ет14 ремотек в една е30ка но явно джантите са някви супер особени с това ет и ми опират в армотисиора и направо се видях в чудо и маи ще слагам кам 1см фланец. но пак тогава много ще изленат наван. и се чудя какво да правя даите мнение . а смятам и окачване да и слагам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Ти и сега с ет14 ще е забавно, ако го направиш на 4, не ми се мисли
иначе са трепач

- svilgg
- ентусиаст
-
dimitar086 невиждам защо да ти опират , но само да ти кажа ако сега опират то ако после слагаш коилоувъри ептен ще опира
dimitar086 написа:здравеите колеги напоследак ще се мача да вкарам едни 16ки 9ж ет14 ремотек в една е30ка но явно джантите са някви супер особени с това ет и ми опират в армотисиора и направо се видях в чудо и маи ще слагам кам 1см фланец. но пак тогава много ще изленат наван. и се чудя какво да правя даите мнение . а смятам и окачване да и слагам
Странно защо ти опира, аз съм с ЕТ 16 и 9J(4 те) и не опира в амортисьора(без значение преден или заден). Но ако ЕТ-то е по-голямо, ще опре със сигурност и отпред и отзад

ET-то не е единственият фактор за опиране на джантата.Различните джанти са с различен профил от вътрешната страна и при еднакво ЕТ е възможно да се получи опиране независимо,че не би трябвало да го има.
Един път в пружина,един път в спирачен апарат ако профила на джантата при централният отвор не е такъв какъвто ни трябва.
Затова всяка джанта си иска мерене и пробване.И чак след това бой с чука.
Гумите и окачването са друга част от играта,но там смятам уж е ясно.
Един път в пружина,един път в спирачен апарат ако профила на джантата при централният отвор не е такъв какъвто ни трябва.
Затова всяка джанта си иска мерене и пробване.И чак след това бой с чука.

Гумите и окачването са друга част от играта,но там смятам уж е ясно.