Car Detailing Bulgaria - микрофибърни кърпи The Rag Company!

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, boris, Секретар на клуба, ///M_Martin, BMW Club BG - Управителен съвет

Мародератор
Аватар
Мнения: 10988
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Car Detailing Bulgaria - микрофибърни кърпи The Rag Company!

Мнение от Mollov » 07 Май 2012, 20:45Car Detailing Bulgaria е официален представител и вносител за България на марката The Rag Company - една от най-известните компании за продажба на висок клас микрофибърни кърпи за автомобила и бита. За повече информация относно MF кърпите на The Rag Company можете да посетите нашият интернет магазин, раздел "The Rag Company.


Изображение

Членовете на BMW Club Bulgaria могат да се възползват от 15% отстъпка от цената на микрофибърните кърпи (след представяне на валидна членска карта).


Също така Car Detailing Bulgaria предлага продуктите на CarPro, Poorboys и Optimum Polymer Technologies - три от водещите производители на car care (поддръжка на интериора и екстериора на автомобила) продукти. Тези три фирми са с богата гама от продукти, които ще ви помогнат в желанието ви да постигнете най-добрата визия на вашият автомобил. Някои от препаратите са специализирани и предлагат уникални по рода си възможности за защита на лаковото покритие на автомобила ви.

Car Detailing Bulgaria предлага на вашето внимание пълната гама продукти на OPT, CarPro и Poorboys, както и възможност за доставка на голяма част от car care продуктите на едни от най-известните компании в този бранш. Приемаме запитвания, консултации или коментари на ЛС, имейл car.detailing.bulgaria@gmail.com или GSM# 0893517464


Можете да посетите и нашият интернет магазин @ www.CarDetailing.bg (в интернет магазина пускаме различни промоции и отстъпки, които не са достъпни тук във форума!)


Продуктите ни могат да бъдат закупени и на място при нашите партньори:

град София - магазин AutoCity, ул. Гео Милев No.6
град Плевен - магазин Race Botique, бул. Русе No. 45Всички членове на клуба ползват 10% отстъпка за всички продукти! (важи само за поръчки през форума, за правилното идентифициране на членовете на клуба!)


..:Optimum Polymer Technologies:..

<продукти за измиване на автомобила>


- Optimum No Rinse Wash & Wax (ONR)

Изображение

Новият ONR Wash & Wax добавя вакса Carnauba към популярният препарат ONR, което води не само до измиване на автомобила, но и покриването му с качествена вакса. ONR Wash & Wax се предлага в две разфасовки:

- 243мл - достатъчни за 8 измивания на автомобила.
- 950мл - достатъчни за 32 измивания на автомобила.

Уникалността на ONR Wash & Wax му позволява да се използва и като бърз почистващ препарат (Quick Detailer). Само 180мл от продукта са достатъчни за направата на 3.8 литра Quick Detailer.

Цена за 243мл - 22 лева.
Цена за 950мл - 55 лева.<продукти за почистване на автомобила>

- Optimum Power Clean

Изображение

Optimum Power Clean е много ефективен при почистването на екстериора и интериора на вашият автомобил. Optimum Power Clean e почистващ продукт с общо предназначение. Дали ви се налага да почистите джантите, подкалниците, моторният отсег и дори боята на автомобила от по-сериозни замърсители, или искате да премахнете петна от тапицерията, кожените седалки, че дори и таблото. Имате възможност да използвате Power Clean както с пълната му сила, така и с понижени възможности (разтворен във вода, подходящо за почистване на тапицерия, кожа и таблото).

Цена за 500мл - 37 лева. (Временно изчерпан!)


- Optimum Instant Detailer & Gloss Enhancer

Изображение

Препарат за бързо почистване или Quick Detailer, Optimum Instant Detailer & Gloss Enchancer ви дава тази необходима бързина на външно почистване на вашият автомобил, когато върху боята има само малко прах или следи от пръсти. В този случай не е нужно да измивате изцяло автомобила по "стандартната процедура", а всичко от което се нуждаете е Optimum Instant Detailer. Продуктът нанася защитен слой от полимери и съставки за увеличаване на блясъка на боята. Instant Detailer също така може да се използва в комбинация и с други продукти на Optimum:

-> ONR - в процеса на подсушаване на автомобила можете да напръскате с Instant Detailer и да завършите процедурата.
-> Optimum Car Wax - за подсилване и "подхранване" на ефекта от нанасяне на Optimum Car Wax.

Цена за 500мл - 26 лева. (Временно изчерпан!)


<продукт за полиране на автомобилен лак и боя>

- Optimum Poli-Seal

Изображение

Optimum Poli-Seal е продукт от тип "всичко в едно" (All-in-one). С него ще можете да почистите, полирате и защитите боята на колата ви без да се налага да отделяте много време за процедурата. Продуктът съдържа микро абразиви, които премахват най-повърхностните наранявания по лака на боята, както и наченки на оксидация. Poli-Seal е създаден да бъде много лесен за употреба препарат, който не изисква никакви по-специални знания на тема "поддръжка на автомобила". Лесна апликация, лесно премахване на остатъците, дълги дни и седмици защита на вашият автомобил.

Цена за 236мл - 19 лева. (изчерпан)
Цена за 950мл - 40 лева. (изчерпан)<продукти за защита на автомобилен лак и боя>

- Optimum Opti-Seal

Изображение

Когато лакът на автомобила на вашият автомобил е в много добро състояние и няма нужда от полиране или пастиране, тогава всичко, от което се нуждае е защита. Защита от слънчевите лъчи, насекоми и други биологични вреди. Optimum Opti-Seal е отличен продукт, точно за тази цел. Освен това, защитеният от Opti-Seal автомобил се замърсява по-трудно, както и подлежи на по-лесно почистване. Най-важното - Opti-Seal защитава вашият автомобил за поне 2-3 месеца (при наличието на подходяща подготовка преди нанасянето на Opti-Seal). Препоръчително е преди нанасянето на Opti-Seal да третирате автомобила с Poli-Seal или при по-сериозни наранявания - абразивна паста (на ръка или с машинно третиране).

Цена за 236мл - 56 лева. (опаковката е достатъчна за обработването на над 25 автомобила, при правилна апликация).


- Optimum Car Wax (OCW)

Изображение

Ако нямате време за нанасяне на Opti-Seal, или искате бързо и лесно да нанесете защита върху вашият автомобил, течната вакса Optimum Car Wax e продуктът за целта. Със своят специален спрей-накрайник, OCW се изпръсква на финна "мъгла", което спомага за икономията на продукта, а и за изпръскване на само нужното количество върху всеки детайл. OCW е не просто течна вакса, това е специална комбинация между карнауба вакса и полимерни защитни съединения, което прави този продукт един хибрид между вакса и сийлънт (алтернативна на ваксата химическа разработка за защита на автомобилната боя). С помоща на Optimum Car Wax ще можете в рамките на 20 минути да нанесете защита, която ще пази боята на автомобила с месеци (при наличието на подходяща подготовка преди нанасянето на Car Wax).

Цена за 473мл. - 40 лева.


<продукт за перманентна защита на автомобилен лак и боя>

- Optimum Opti-Coat 2.0

Изображение

Ако търсите истинска и перманентна защита на боята на вашият автомобил, можете да спрете да търсите повече - Opti-Coat 2.0 е много вероятно вашият единствен вариант. Забравете за ваксите и сийлънт продуктите - те не могат да предложат това, на което е способен Opti-Coat 2.0. Със своите специални съставки, Opti-Coat 2.0 е перманентно покритие, което не може да бъде премахнато дори и от силно химично безконтактно измиване, от четки на автоматична автомивка и ред други "вредители". Наличието на Opti-Coat 2.0 върху лакът на вашата боя ще ги предпази от всякакъв вид химически наранявания, както и от някои физически посегателства (четки на автоматична автомивка, инцидентен допир на метални части на дрехи, инцидентно изпускане на ключове или други леки метални предмети върху някой от детайлите на автомобила). Освен всичко друго, Opti-Coat 2.0 е способен да задържи своите предпазни свойства не с месеци, а дори с години. Поради това Opti-Coat 2.0 не е случаен продукт, както и изисква специална подготовка на автомобилната боя преди апликация (машинна обработка). Нанасянето на продуктът трябва да се извършва при специални условия и изисква време за окончателно втвърдяване върху автомобила. При правилна подготовка и апликация, Opti-Coat 2.0 осигурява поне 2 години защита на боята и джантите на автомобила ви, а при определени условия - дори 5 години. През това време няма да има нужда да пастирате и полирате автомобила, освен ако не нараните повърхността на Opti-Coat 2.0 и се наложи да полирате покритието за възстановяване на гладкостта му.

Цена за 20мл - 119 лева (изчерпан, наличен е наследника му - Gloss Coat).


..:Оptimum Opti-Lens 10ml:..
Изображение

Ако търсите истинска и перманентна защита на фаровете и стоповете на вашият автомобил, можете да спрете да търсите повече - Optimum Opti-Lens е много вероятно вашият единствен вариант Забравете за ваксите и сийлънт продуктите - те не могат да предложат това, на което е способен Opti-Lens. Със своите специални съставки, Opti-Lens е перманентно покритие, което не може да бъде премахнато дори и от силно химично безконтактно измиване, от четки на автоматична автомивка и ред други "вредители". Наличието на Opti-Lens върху фаровете на автомобила ще ги предпази от всякакъв вид химически наранявания, както и от някои физически посегателства (четки на автоматична автомивка, инцидентен допир на метални части на дрехи, инцидентно изпускане на ключове или други леки метални предмети). Фаровете на автомобила никога повече няма да пожълтеят, матират или оксидират. Освен всичко друго, Opti-Lens е способен да задържи своите предпазни свойства не с месеци, а дори с години. Поради това Opti-Lens не е случаен продукт, както и изисква специална подготовка преди апликация (машинна обработка). Нанасянето на продуктът трябва да се извършва при специални условия и изисква време за окончателно втвърдяване върху стъклото на фара. При правилна подготовка и апликация, Opti-Lens може да осигури доживотна защита на фаровете на автомобила ви!

Опаковка от 10мл е достатъчна за покриването на около 5-6 комплекта фарове (и/или стопове).

Цена: 119лв -> Намален на 95лв!!!


<продукт за възстановяване и защита на лайсни, пластмасови елементи на брони, гуми и т.н.>

- Optimum Opti-Bond Tire Gel

Изображение

Не само автомобилната боя има нужда от защита и възстановяване, за да може вашият автомобил да изглежда на максимума от възможностите си. Всички гумени, пластмасови и подобни елементи, изграждащи екстериора и интериора на автомобила също имат нужда от грижи. Optimum Opti-Bond е продукт точно за тази цел. Със своите почистващи и възстановяващи съставки, Opti-Bond ще вдъхне нов живот на посивяли и занемарени лайсни на броните и вратите, на пластмасовите елементи на броните, както и на страничните части на гумите на автомобила. Opti-Bond е подходящ дори за нанасяне върху таблото на автомобила. Opti-Bond може да се използва както с пълната си сила, така и разреден 1:1 с вода за не чак толкова захабени елементи или с цел възстановяване на защитните свойства на Opti-Bond през определен период. Така ще можете да сте сигурни, че поддържате гумените и пластмасови елементи на вашият автомобил в най-добрата им кондиция. Opti-Bond нанася и защитен слой, който спомага за по-лесното измиване на тези елементи, по-трудното им замърсяване, както и предпазва от вредните UV лъчи.

Цена за 236мл - 20 лева.
Цена за 950мл - 44 лева.<продукт за възстановяване и защита на кожена тапицерия и интериорни елементи>

- Optimum Leather Protectant

Изображение

Основната цел на Leather Protectant е да почисти и възстанови кожената тапицерия и кожените елементи във вашият автомобил. Те ще възвърнат не само своят блясък, но и ще получат така нужната защита от напукване и изсъхване, както и от вредните слънчеви лъчи. Кожата омеква и става приятна на допир. Освен всичко друго, Leather Protectant+ е много добър и върху всички останали интериорни повърхности (без платнена тапицерия).

Цена за 473мл - 32 лева. (Временно изчерпан!)


- Optimum FERREX

Изображение

Ако вече сте запознати с възможностите на CarPro IRON-X, новият Optimum FERREX е един чудесен заместител на IRON-X. Optimum FERREX е продукт, който е изключително подходящ за специално почистване на автомобилни джанти, които имат по себе си метални налепи от прах от накладки и други. FERREX е подходящ за премахване на метални налепи и от боята на колата. Ако по джантите или боята имате прах от накладки или упорити метални частици, FERREX е най-добрият ви помощник при премахването им.

Цена за 473мл - 34 лева.


- Optimum Nano Wipes

Изображение

Новото поколение специализирани кърпички с нано покритие Optimum Nano Wipes са предназначени за нанасяне върху челното стъкло на автомобила. Нано покритието не само защитава предното стъкло, но и го прави много гладко и по-малко податливо на замърсявания, а при дъжд спомага за намаляване на използване на чистачките в градски условия. При извънградско и магистрално каране със скорост над 70км/ч практически прави чистачките напълно излишни.

Нано покритието на Optimum Nano Wipes е с издръжливост между 3 и 6 месеца, в зависимост от условията на използване на автомобила. Измиването на автомобила на "безконтактно" може да повлияе отрицателно върху издръжливостта на нано покритието (както и на лаковото покритие на автомобила).

Един брой кърпичка Optimum Nano Wipes е достатъчна за покриването на челното стъкло на голям автомобил тип BMW 7-ма серия, Mercedes S-Class и подобни, или за предното и задното стъкло на по-малки автомобили (тип Opel Corsa, Ford Fiesta и подобни).


Цена за 1бр нано кърпичка - 14 лева.
Цена за 3бр. нано кърпичка - 39лева.


Кърпичките могат да бъдат закупени и при нашите партньори:

град София - магазин AutoCity, ул. Гео Милев No.6
град Плевен - магазин Race Botique, бул. Русе No. 45


Car Detailing Bulgaria предлага и цялата гама професионални полиращи и пастиращи продукти на Optimum Polymer Technologies. За повече информация се свържете с нас чрез някоя от изброените възможности...:CarPro:..

<продукти за специализирано почистване на автомобила>

- TRIX

Изображение

CarPro TRIX вероятно е продукт, който не сте срещали досега. TRIX е специално разработен за борба с упоритите замърсявания, които са успяли здраво да се закрепят към лаковото покритие или боята на вашият автомобил и обикновеното измиване с шампоан не може да ги премахне. Става дума за асфалтови частици, железни частици (прах от накладките, например), налепи от най-различно естество (катран, смола и т.н.). Почистването на автомобилни джанти от упорити налепи и замърсявания никога не е било толкова лесно, колкото с помоща на TRIX. С помоща на 150мл TRIX е можете да почистите целия автомобил. TRIX е специализиран продукт за специфична употреба и не е за "ежедневно" прилагане.

Цена за 100мл - 8лв.
Цена за 500мл - 33лв.
..:CarPro Iron-X:..

Изображение

Продуктът Iron-X представлява специализиран препарат, който премахва метални частици (втечнява ги, превръщайки ги в лилава течност), набили се в лака на колата и невъзможни за премахване чрез регулярното измиване на автомобила. Iron-X е много удачен продукт за премахване на прах от накладки по джантите на автомобила.

ИзображениеИзображение

Цена за 50мл - 6лв (не е в наличност)
Цена за 500мл - 30лв


- Eraser

Изображение

Eraser е още един специален продукт в гамата на CarPro. Неговата задача е да премахва остатъци от полиращи пасти и вакса, които пречат за нанасянето на свеж слой автомобилна вакса или сийлънт. С помоща на 2-3 пръсвания Eraser ще направи повърхността чиста и готова за полагането на нов продукт за защита на автомобилния лак и боя.


Цена за 50мл - 6лв.
Цена за 500мл - 26лв.


<продукт за защита на боята, прозорците, джантите.>

- Reload

Изображение


Reload е сийлънт, който е в течна форма и е изключително лесен за употреба. Създава плътно защитно покритие върху боята на автомобила в комбинация с блясък. Има много добри отблъскващи водата възможности. Напръсквате детайла, разнасяте с микрофибърна кърпа и след това с друга кръпа лъсвате до блясък. Това е всичко! Издръжливостта на покритието е 2-3 месеца, а с една опаковка Reload ще можете да покритие автомобила 6-8 пъти (зависи от големината на автомобила). Това значи поне една година защита от една опаковка!

Цена за 500мл - 60лв.
Цена за 100мл - 17лв (достатъчен за покриването на два средно големи автомобила)


- Hydr02

Изображение


Hydr02 е сийлънт от ново поколение, който не изисква да го нанасяте с микрофибърен апликатор или кърпа. Hydr02 е много лесен за апликация изискващ единствено силна водна струя (например водоструйка). Създава плътно защитно покритие върху боята на автомобила в комбинация с блясък и е чудесно допълнение към продукт като Reload. Има много добри отблъскващи водата възможности. Напръсквате няколко детайла с препарата и после изпръсквате обилно с вода. Това е всичко! Издръжливостта на покритието е 1-3 месеца, а с една опаковка от 50мл Hydr02 (след разреждане с дистилирана вода) ще можете да покритие автомобила 2-3 пъти (зависи от големината на автомобила).

Цена за 50мл концентрат - 19лв. (достатъчен за направата на 200мл - 250мл готов продукт)
Цена за 100мл концентрат - 35лв (достатъчен за направата на 400мл - 450мл готов продукт)<продукт за подхранване и защита на лайсни, пластмасови елементи на брони, гуми и т.н.>

- PERL

Изображение

Името на PERL произлиза от Plastic Engine Rubber Leather т.е. PERL е продукт подходящ не само за възстановяване и защита на лайсните и пластмасовите елементи на броните на автомобила, но и за кожени елементи. Продуктър може да бъде използван както в оригиналния си вид (за гумени уплатнения и лайсни/брони), така и разреден с вода (за третиране на кожа и интериорни елементи).

Цена за 50мл - 6лв (разреден с вода, готов за употреба)
Цена за 500мл - 26лв.


<продукт за полиране и пастиране на автомобилен лак и боя>

-CarPro Fixer

Изображение

Fixer е абразивен препарат от ново поколение, съдържащ наночастици за най-ефикастно полиране и пастиране на автомобилен лак и боя. Препаратът е създаден да бъде универсален т.е. с абразивна полираща машинна гъба или апликатор е способен да отнема и по-груби наранявания по лака, а с по-финна и полираща машинна гъба или апликатор е способен да създава огледален резултат и да премахва финни драскотини или "паяжини". Fixer е много удобен и за "ръчно пастиране и полиране" на автомобила.

Цена за 250мл - 32лв
Цена за 1000мл - 79лв<продукт за полиране и пастиране на автомобилни стъкла>

-CarPro CeriGlass

Изображение

CarPro CeriGlass е специален полиращ продукт, базиран на цериев окис. С помоща на CeriGlass можете да премахнете редица проблемни състояния на стъклото като варовикови отлагания, петна от киселинни дъждове, финни драскотини от чистачки, петна от птичи екскременти и т.н. По-леките забележки могат да бъдат премахнати с ръчно полиране, а по-тежките проблемни моменти се премахват след използване на машина и специална гъба за полиране на стъкло.

Цена за 150мл - 26лв
Цена за 500мл - 35лв
(не е в наличност)
Цена за 150мл комплект - 32лв (включва 150мл продукт, 2 апликатора за ръчно полиране)


<продукт за предотвратяване на изпотяване по стъклата>

-CarPro Fog Fight

Изображение

CarPro Fog Fight е специализиран продукт, създаден за защита на автомобилните стъкла от кондензация, замъгляване и изпотяване. След прилагане на Fog Fight защитата ще е налице поне един месец (опаковката стига за няколко месечни апликации), което е много удобно за есенните и зимните месеци на дъждове и снегове.

Цена за комплект Fog Fight 100ml - 14лв (100ml продукт + кърпички и апликатори за нанасяне)


<специализиран продукт за перманентна защита на автомобилен лак/боя и джанти>

- CarPro C.Quartz

Изображение


CarPro C.Quartz е специализирано покритие с керамични и кварцови съставки, което е създадено да осигури перманентна защита на автомобилния лак, както и на джантите на автомобила. C.Quartz не е просто поредното "вакса-подобно" покритие, което може да бъде премахнато от безконтактно миене или силно активни химически препарати. След нанасяне на C.Quartz, боята на вашия автомобил получава второ "лаково" покритие, което да я пази от наранявания, птичи екскременти, киселинни дъждове, варовикови отлагания и т.н. При правилна подготовка на автомобилната боя и нанасяне на C.Quartz, производителя гарантира поне 1 година издръжливост на покритието. C.Quartz е подходящ и за защита на бои тип "мат". След нанасяне на C.Quartz няма да е нужно да пастирате автомобила си по 1-2 пъти годишно, за да го поддържате в оптимално състояние. C.Quartz го пази!

Цена за 10мл продукт - 28лв (не е в наличност)
[b]Цена за комплект 30мл - 95лв
(включва апликатор и специални кърпички)


<специализиран продукт за перманентна защита на пластмасови елементи, лайсни и джанти>

- CarPro C.Quartz DLUX

Изображение


Базиран на формулата на C.Quartz, новият C.Quartz DLUX е специализиран към защита и възстановяване на пластмасови елементи на брони, лайсни, както и джанти. След нанасяне на DLUX върху пластмасовите елементи, те остават защитени за месеци напред и поддържат своят външен вид и цвят. При нанасяне върху джанти, почистването им става много лесно и прахът от накладките се задържа по-трудно.

Цена за 30мл комплект - 60лв (включва апликатор и специални кърпички)<специализиран продукт за перманентна защита на кожа и кожени елементи, тапицерия>

- CarPro C.Quartz FL

Изображение


Базиран на формулата на C.Quartz, новият C.Quartz FL е специализиран към защита и импрегниране на кожени елементи и тапицерия в интериора на вашият автомобил. След нанасяне на CQuartz FL върху кожените елементи и/или тапицерия, те стават супер хидрофобни (отблъскват вода и течности). Ефектът се задържа поне 1 година.

Цена за 50мл продукт - 35лв (средно количество, необходимо за покриването на 1кв.м. - 30мл до 40мл)
Цена за 250мл продукт - 89лв
- CarPro Polyshave Clay MF Towel

Изображение

Автомобилният клей е може би единственият начин да премахнете замърсявания, които иначе не могат да бъдат отстранени - повърхностни налепи от всякакъв тип, упорити асфалтови налепи и всякакви други частици. Използването на клей обаче може да е сложна задача, а изпуснете ли го веднъж - трябва да го изхвърлите. За щастие микрофибърната Clay кърпа няма проблеми с изпускане (изплаква се във вода), а наред с това може да бъде използвана многократно.

Цена за 1бр. 58лв (издържа clay-ване на поне 40 автомобила).


Удобен лубрикант за тази кърпа е разреден във вода Optimum No Rinse.


CarPro BOA350 и CarPro BOA500


Кърпата CarPro BOA350 е най-качествената микрофибърна кърпа, която ще намерите в България. Единствено CarPro BOA500 е по-добра от нея. Микрофибърната кърпа CarPro BOA350/BOA500 е произведена в Корея и няма нищо общо с най-различните китайски микрофибърни кърпи, налични на бъларският пазар. BOA350/BOA500 показва нивото на качество на кърпата, като 350gsm/500gsm (350/500 грама микрфибър на квадратен метър) е синоним за най-високо ниво микрофибър. С тази кърпа ще сте сигурни, че автомобила ви получава най-добрата грижа, без възможността за нанасяне на драскотини заради некачествена материя на кърпата.

CarPro BOA500
Изображение

CarPro BOA350
Изображение


Едни от най-важните аспекти на BOA350/BOA500 са:

- Без шивашки ръб - краищата на кърпата не притежават ръб, който да създаде предпоставка за надраскване на боята. Кърпата е просто един голям супер мек, плюшен микрофибър.
- Издръжлива - BOA350/BOA500 е една от най-издръжливите микрофибърни кърпи, които ще намерите на българския пазар.
- Супер мек микрофибър - използването на висококачествен микрофибър води до създаването на много мека и удобна за работа микрофибърна кърпа.Микрофибърната кърпа CarPro BOA500 е особено подходяща за използване при нанасяне на вакса, сийлънти, че дори и перманентни покрития. Особено подходяща при използване на "бързи дитейлъри" като Optmum Instant Detailer & Gloss Enhncer.


Цена за 1бр. CarPro BOA350 - 16лв
Цена за 1бр. CarPro BOA500 - 19лв
Car Detailing Bulgaria предлага и цялата гама полиращи и пастиращи гъби за машинна обработка (както на боя, така и на стъкло) на CarPro. За повече информация се свържете с нас чрез някоя от изброените възможности.
..: Poorboys World :..


<продукт за измиване на автомобила>

- Super Slick & Wax

Изображение

Poorboys Super Slick & Wax е много концентриран шампоан за измиване на екстериора на автомобила с добавена вакса. Съставките на този шампоан премахват мръсотията върху автомобила, без да влиаят на нанесените вакса или запечатващ продукти. Концентрираността на Super Slick & Suds е толкова голяма, че само с 15мл ще можете да измиете целият автомобил. Това значи повече от 60 измивания на автомобила ви!

Цена за 473мл - 29лв.


<продукти за специализирано почистване на автомобила>

- Bug Squash

Изображение


Едно от най-неприятните замърсявания несъмнено са птичите екскременти и остатъци от насекоми след дълъг период на шофиране в извънградски условия. Подобни замърсявания могат да оставят доста неприятни следи, ако не бъдат премахнати навреме. Простото заливане с вода и търкане с кърпа е доста неефективен начин за премахването им, но с помоща на Poorboys Bug Squash това ще е много лесна задача. Този продукт с лекота премахва остатъци от насекоми по боята и стъклата на автомобила, както и леки асфалтови налепи и натрупване на сол и пясък през зимата. Няколко напръсквания върху проблемното място дават желаният резултат.

Цена за 473мл продукт - 30лв- Poorboys Bird SH#T Remover

Изображение

Poorboys Bird SH#T Remover е създаден с една цел - бързо и лесно премахване на птичи екскременти от боята и прозорците на автомобила. Този тип замърсявания могат да доведат до перманентно увреждане на лаковото покритие на автомобила. Bird SH#T Remover с лекота премахва остатъци от птичи екскременти само с няколко напръсквания върху проблемното място - желаният резултат е налице.

Цена за 473мл продукт - 29лв (временно изчерпан!)- All Purpose Cleaner (APC)

Изображение

Poorboys APC е почистващ препарат с общо предназначение, подходящ както за екстериорно, така и за интериорно почистване на автомобила. С помоща на APC ще можете да почистите джантите, подкалниците, моторният отсег и дори боята на автомобила от по-сериозни замърсители, или да премахнете петна от тапицерията, кожените седалки, че дори и таблото.

Цена за 946мл - 40лв.
<продукти за защита на автомобилен лак и боя>

- Natty's Paste Wax Blue

Изображение

Автомобилната вакса е един от най-често използваните продукти за защита на автомобилният лак и боя, а Natty's Paste Wax Blue е може би една от най-добрите вакси на пазара. Natty's Paste Wax BLUE е много лесна за нанасяне и премахване вакса, която не изисква много опит или знания, но пък дава прекрасен блясък и защита за няколко седмици напред. Natty's Paste Wax Blue e особено подходяща за нанасяне върху автомобилни бои от тъмният цветови спектър.

Цена за 236мл - 44лв


- Natty's Paste Wax RED

Изображение

С леко променен състав спрямо Natty's Paste Wax BLUE, новата Natty's Paste Wax RED e подобрен и обогатен вариант на ваксата на Poorboys, която дава още по-дълбоки нива на блясък.

Цена за 236мл - 54лв
- Wheel Sealant

Изображение


Не само автомобилната боя трябва да се защитава, като джантите на автомобила също имат нужда от защитно покритие, което да предпазва от наслояване на прах от накладки, както и други замърсявания при ежедневният пробег на автомобила. След нанасяне на Wheel Sealant джантите не само вече са защитени, но и се почистват по-лесно.

Цена за 236мл - 40лв. (Наличен!)<продукт за възстановяване и защита на пластмасови елементи>

- Trim Restorer

Изображение

Trim Restorer е препарат с една основна цел - да възстанови пластмасовите лайсни и елементи на вашият автомобил до техният оригинален вид. Това важи както за екстериорните лайсни, така и за интериорни такива. UV защитата на този препарат ще задържи лайсните на вашият автомобил свежи и защитени за дълъг период от време. Poorboys Trim Restorer е много подходящ и за прилагане върху пластмасовите елементи в двигателният отсег.


Цена за 478мл - 28лв.<продукт за подхранване и защита на лайсни, пластмасови елементи на брони, гуми и т.н.>

- Natural Look

Изображение


Natural Look е препарат с доста широко предназначение. Natural Look е продукт за почистване и подхранване на кожени седалки и елементи, лайсни и пластмасови елементи, табло и какво ли още не. Natural Look добавя и UV защита срещу вредните слънчеви лъчи. Продуктът оставя матов вид на намазаните елементи и не лепне.

Цена за 473мл - 32лв


<продукт за подхранване и защита на кожени елементи.>

- Leather Stuff

Изображение


Poorboys Leather Stuff е продукт, специално разработен за почистване, подхранване и защита на кожени седалки и елементи, както и на таблото на автомобила и гумени части. Leather Stuff предлага защита от UV-A и UV-B лъчи, както и подхранване на кожените елементи. След третиране с Leather Stuff повърхността не остава мазна, а освен това придобива и миризма на "нова кожа".

Цена за 473мл - 40лв.

Освен това на склад са и апликатори за нанасяне на препарати за лайсни, пластмасови елементи и гуми. Много удобни и подходящи за употреба при нанасяне на Optimum Opti-Bond и CarPro PERL.

Изображение

Цена: 10лвПриемаме запитвания, консултации или коментари на ЛС, имейл car.detailing.bulgaria@gmail.com или GSM# 0893517464


Можете да посетите и нашият интернет магазин @ www.CarDetailing.bg (в интернет магазина пускаме различни промоции и отстъпки, които не са достъпни тук във форума!)


За доставки на територията на град София - свържете се с нас на ЛС, имейл car.detailing.bulgaria@gmail.com или GSM# 0893517464. За доставки извън София работим с куриерска фирма ЕКОНТ (в най-скоро време и със Спийди).[/size]

Мародератор
Аватар
Мнения: 10988
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от Mollov » 18 Май 2012, 14:42

Добавям малко снимки и едно интересно видео, което показва какво можете да постигнете сами при по-стар автомобил, базиран на акрилна боя. Този тип боя няма лаково покритие и отнемането на горния слой "мъртва" и "изпечена" боя води до едни доста приятни резултати:

Използваните препарати са Optimum Poli-Seal (на ръка, с апликатор) и CarPro Reaload (за запечатване на резултата и добавяне на блясък).

Изображение

Изображение


Малко след третирането заваля дъжд...

Изображение


Ето и един клип от малко тестове за отблъскване на водата:


Левскарче
Аватар
Мнения: 489
Регистриран на: 17.01.2008
Местоположение: Видин
Пол: Мъж
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от BoqnZubarev » 13 Юни 2012, 9:54

Искам да изкажа благодарност на колегата Mollov и да споделя впечатление от предлаганите от него продукти.
Лично аз си взех от пастата за полиране на стъкла CarPro CeriGlass. Ефекта от пастата е много добър, като на мен ми тряваше при отстраняването на деруга, получена от рамото на чистачка. При по-леки драскотини, както в моя случай само с ръчна обработка пастата се справи перфектно и премахна драскотина и придаде много добър вид на цялото стъкло.
А и колегата е много точен, можете да пазарувате без притеснения от него :bowdown:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 474
Регистриран на: 24.03.2010
Местоположение: София/Карнобат
Пол: Мъж
Кара: BMW E39/ Е60
Мечтае да кара: X6 цвят бордо

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от Николай Диянов » 29 Юни 2012, 19:07

Благодарност на колегата Mollov. Страхотни продукти. Взех един за кожа и един за поддръжка на пластмасовите елементи и смело мога да твърдя, че ефекта е страхотен. Действително като качество е доста над това, което се предлага на пазара и си струва да се опита. :yes:
Изображение

Мародератор
Аватар
Мнения: 10988
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от Mollov » 22 Юли 2012, 14:54

Перманентните покрития представляват много твърди лакоподобни покрития, а какво точно се случва с течността, която се нанася върху боята на автомобила, можете да видите в този клип:Нанесено върху лака на колата ви (или върху боята, при акрилните бои), това "стъкло" пази боята от надраскване, както и от доста други химични и физически наранявания.

Мародератор
Аватар
Мнения: 10988
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от Mollov » 15 Сеп 2012, 13:53

Съвсем скоро ще можем да предложим и CarPro CQuartz FL - запечатващ препарат за тапицерия и кожа:

Покритието дава до 1 година защита от всякакви течности и замърсявания.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 212
Регистриран на: 11.08.2008
Местоположение: софия
Пол: Мъж
Кара: e36 320i

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от bimer » 03 Окт 2012, 21:59

Взех си от него продукт за предотвратяване на изпотяване по стъклата,понеже ми писна в дъждовни дни да чакам да ми се обдухат стъклата.Работата ми е такава че карам всякакво ядене и вътре става все едно съм добарал някоя много страстна женица,и постоянно бършех с парцала.Преди няколко дни направих това което Моллов ми каза,как се процедира с продукта.И днес чак не ми се вярваше че не се запотяваха стъклата в този дъжд.
Мерси Моллов имам да черпя. :yes:

п.с. Тези който практикуват автомобилно пръцане със знайни и незнайни девойки,да не си го взимат. :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Мнения: 579
Регистриран на: 22.05.2005
Местоположение: София, България
Пол: Мъж
Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
Мечтае да кара: Koenigsegg

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от INTEGRALE » 26 Окт 2012, 17:57

Колега, някъде шоуруум или човек който има техниката да пастира, нанася и мие, за да мога да видя кой препарат работи най добре за моята боя и джанти ? :)

Мародератор
Аватар
Мнения: 10988
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от Mollov » 26 Окт 2012, 23:51

Нямам "сервиз" или нещо такова (все още, но е в процес за скорошна реализация), но в зависимост от колата и боята можем да обсъдим нещата (на живо, разбира се) кое и как ще работи най-добре за твоите желания и нужди... според това в какво с-яние е боята, какво искаш да постигнеш и т.н. :) Пиши ми ЛС когато искаш да приказваме и ще се уточним :)

Мародератор
Аватар
Мнения: 10988
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от Mollov » 07 Ное 2012, 10:13

Малка демонстрация на възможностите на Optimum Power Clean:

ПРЕДИ
Изображение

Изображение


СЛЕД
Изображение

Изображение

С него можете да почиствате тапицерия, тавани, джанти, двигател, кожа, винил, табло и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 191
Регистриран на: 19.11.2009
Местоположение: Царево
Пол: Мъж

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от barabqga » 12 Ное 2012, 15:29

bimer написа:Взех си от него продукт за предотвратяване на изпотяване по стъклата,понеже ми писна в дъждовни дни да чакам да ми се обдухат стъклата.Работата ми е такава че карам всякакво ядене и вътре става все едно съм добарал някоя много страстна женица,и постоянно бършех с парцала.Преди няколко дни направих това което Моллов ми каза,как се процедира с продукта.И днес чак не ми се вярваше че не се запотяваха стъклата в този дъжд.
Мерси Моллов имам да черпя. :yes:

п.с. Тези който практикуват автомобилно пръцане със знайни и незнайни девойки,да не си го взимат. :mrgreen:и аз съм доволен от продукта , макар и да го нанесох не както трябва заради левите ми ръце , резултата е повече от доволен :yes:

Мародератор
Аватар
Мнения: 10988
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от Mollov » 12 Ное 2012, 15:36

При следващото нанасяне ще се постараеш повече и ще се получи ;) Ако искаш прегледай още 1-2 пъти видео демото... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мнения: 191
Регистриран на: 19.11.2009
Местоположение: Царево
Пол: Мъж

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от barabqga » 12 Ное 2012, 19:04

Mollov написа:При следващото нанасяне ще се постараеш повече и ще се получи ;) Ако искаш прегледай още 1-2 пъти видео демото... :)да да определено следващото ще е както трябва :yes:

Мародератор
Аватар
Мнения: 10988
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от Mollov » 16 Ное 2012, 16:29

Доста неприятна акрилна боя, но все пак има възможност да се постигне много добър резултат:

Изображение

Боята почистена с Optimum Poli-Seal, нанесен сийлънт CarPro Reload за защита и блясък на боя и джанти, CarPro PERL върху лайсните и гумите...

ентусиаст
Аватар
Мнения: 1160
Регистриран на: 5.07.2008
Местоположение: banlieu parisienne
Пол: Мъж
Кара: 530da turing

Re: Car Detailing Bulgaria - най-добрата грижа за вашата кол

Мнение от nightdriver » 21 Ное 2012, 15:28

Много съм доволен от - Optimum No Rinse (ONR) !
Вчера за сефте си измих колата с този продукт и което констатирах е , че няма пяни , разпъване на маркучи и разхищение на вода ! Супер практичен и ефикасен продукт !
Изображение

Следваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook