Supercharger за е30 318 ис
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- denislavv
- Потребител
- Кара: BMW 318is e30
- Мечтае да кара: BMW M3 e30
Supercharger за е30 318 ис
Здравейте колеги искам да попитам някои дали има идея от каде мога да поръчам такъв кит или от каква кола може да стане , ако някои може да ми помогне с нещо с някои тънкости ,ако някои има опит или знае нещо по въпроса да пише тук приемам всякакви мнения по темата дори и да са негативни . Имам няколко свалени снимки от нета да покажа какво имам в предвит.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TheStorm
- младши ентусиаст
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Re: Supercharger за е30 318 ис
От този кит бяха произведени някакви бройки (двуцифрено число) и отдааавна ги няма в продажба.
Скоро гледах клонинг на този кит, от някаква английска фирма. Цената беше 1000 паунда като НЕ включваше компресора, дюзите и електрониката ... общо взето само колектора с малко болтчета В ибей.ко.ук трябва да го намериш.
Скоро гледах клонинг на този кит, от някаква английска фирма. Цената беше 1000 паунда като НЕ включваше компресора, дюзите и електрониката ... общо взето само колектора с малко болтчета В ибей.ко.ук трябва да го намериш.
- M10
- старши ентусиаст
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Компресора не е ли м62 като мерцедесовите? Колектора може да се изработи, някъде по западните форуми съм гледал готови чертежи.
M10 написа:Компресора не е ли м62 като мерцедесовите? Колектора може да се изработи, някъде по западните форуми съм гледал готови чертежи.
Само дето компресорите нямат един с един еднакви на трите снимки...
5 мнения
• Страница 1 от 1