Проблем с Getrag 260
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bigmurzi
- драфтаджия
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Re: Проблем с Getrag 260
GEORGIEV написа:Колега с копчето на климатика си охлаждаш двигателя? Това докато правиш бърнаут ли
вероятно затва не може да вдигне температура и се ебава електрониката
- ZoidbergWhoop
- Потребител
- Кара: e30 325 touring
- Мечтае да кара: неШо напомпано
- Детайли за колата: голяма мръсница!
Нещо не се оправих с кабелите, затова реших да снимам...
Датчик задна !?!?
http://skypeman.snimka.bg/other/e30.820896.33819192
Някакъв датчик, ламбда?!?!
http://skypeman.snimka.bg/other/e30.820896.33819193
...та признаците продължават да са си същите, за тоците говоря, всички предпазители са читави...
Колкото до кутията, сменях си диф-а вчера, че много виеше, както и да е де, та сменях и да пробвам дали всичко е ок и взе че излезе от задна, сега поне транспорта се улеснява малко.
Климатика, в началото си бях вързал перката на късо, но реших, че не е добре щото бавно загряваше "пластмасата" и от тогава си цъкам копчето като отиде към 12 и никви ядове, заковава на 12 и нямам проблеми, до онази злощастна вечер, не знам в ровенето на някой от тия кабели дето отиват към скоростите ли е станало нещо....
Cheers!
Датчик задна !?!?
http://skypeman.snimka.bg/other/e30.820896.33819192
Някакъв датчик, ламбда?!?!
http://skypeman.snimka.bg/other/e30.820896.33819193
...та признаците продължават да са си същите, за тоците говоря, всички предпазители са читави...
Колкото до кутията, сменях си диф-а вчера, че много виеше, както и да е де, та сменях и да пробвам дали всичко е ок и взе че излезе от задна, сега поне транспорта се улеснява малко.
Климатика, в началото си бях вързал перката на късо, но реших, че не е добре щото бавно загряваше "пластмасата" и от тогава си цъкам копчето като отиде към 12 и никви ядове, заковава на 12 и нямам проблеми, до онази злощастна вечер, не знам в ровенето на някой от тия кабели дето отиват към скоростите ли е станало нещо....
Cheers!
- ZoidbergWhoop
- Потребител
- Кара: e30 325 touring
- Мечтае да кара: неШо напомпано
- Детайли за колата: голяма мръсница!
Малко ъпдейт...
Махнах старата кутия и сега се каня да сложа ZF от е36 328....Днес гледах една такава кутия, но проблема е следния, аз съм с големия кардан и голямото каре (Getrag 260, нали), а въпросната кутия е за по-малко каре и съответно кардан. Има ли начин да си запазя кардана като например сменя опашката само на кутията - от Getrag-a ми да я прехвърля на ZF-a или има някакво специално каре, при което дупките не са в една окръжност...328-цата с малък кардан ли е? :O
Поздрави!
P.S. Колкото до проблема с тоците....оказа се дефектирал бушон номер 10, който УЖ е само за индикаторите на таблото...
Cheers!
Махнах старата кутия и сега се каня да сложа ZF от е36 328....Днес гледах една такава кутия, но проблема е следния, аз съм с големия кардан и голямото каре (Getrag 260, нали), а въпросната кутия е за по-малко каре и съответно кардан. Има ли начин да си запазя кардана като например сменя опашката само на кутията - от Getrag-a ми да я прехвърля на ZF-a или има някакво специално каре, при което дупките не са в една окръжност...328-цата с малък кардан ли е? :O
Поздрави!
P.S. Колкото до проблема с тоците....оказа се дефектирал бушон номер 10, който УЖ е само за индикаторите на таблото...
Cheers!
- ТУРБО
- луд с палатка
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2