Проблем с каране на бензин на m40b18
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Re: Проблем с каране на бензин на m40b18
А по принцип как се проверява един регулатор дали работи,например на M20B25,моята като я взех и маркучето от регулатора към колектора беше извадено откъм колектора,аз го закачих и малко след това останах без празен ход,направо си гасне,после го извадих и се оправи,оттогава си карам с изваден маркуч и затапих дупката на колектора с тапичка от дизелова дюза ,ама ме съмнява нещо,че ходи в картера бензин,баят ми намирисва щеката,така ли се хваща неработещ регулатор с ваденето на маркучето,че да направя последен тест,че да не съм си въобразил нещо,ама за мен си е брак ?
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
При мен веднъж от щуцера за вакуума покапваше бензин и така го хванах че е повреден...Иначе мисля че не е добре да се кара с откачен вакуум.
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
6estaka написа:При мен веднъж от щуцера за вакуума покапваше бензин и така го хванах че е повреден...Иначе мисля че не е добре да се кара с откачен вакуум.
Тя не се и кара,това беше временен вариант,ще си поиграя тези дни,да видя има ли разлика с изваден и закачен маркуч,ама май съм се прежалил за нов регулатор,пък като съм почнал и свещи ще сменя и дюзите на стенд,че да ми е мирна главата,а и маслото,аз нямам и 3000 километра с колата,ама ще ми е трета смяна на маслото,ама аз съм си луд,като си наумя ,че нещо не в ред и няма спане .
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- SnooPDoG
- кандидат ентусиаст
- Кара: e30 m20b20 turbo
- Мечтае да кара: ко'т падне
Старата ми кола се караше само с откачен вакуун защото беше счупен входа към колектора, и нямаше никакви проблеми, освен, че понагаря малко повече. Сега по темата, днеска открих проблема и той е в резервоара, пробрахме с изкарана помпа сложена в двулитрово шише от Cola и всичко е добре Сега ще се мисли направата на нов резервоар в багажника.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2