Някой да каже мнение за тази кола

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Някой да каже мнение за тази кола

Мнение от uricatoli » 21 Фев 2010, 18:40

Колеги от скоро съм си наумил за една е30ка отново.. :mhihi: в момента обмислям варианти за някой по-запазен ексемпляр.. все пак за втори автомобил.. Харесал съм си ето тази все пак ми е на доста километри и ако има някой колега който може да ми каже странична информация за нея.. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: всичко
Детайли за колата: М42б18 '94

Re: Някой да каже мнение за тази кола

Мнение от s_kolev » 21 Фев 2010, 19:08

Ходих да я гледам през ноември, колата е пребоядисвана (върти ми се из главата 600 лв с труда , но не съм сигурен за числото) , но има избила ръжда на задния ляв панел. Колани нямаше. Салонът беше мизерен (цвета на задната кора беше неопределен), таблото е сменяно, но не е закрепено както трябва (клати се), пластмасите от горната част на джабката дрънчат. Рекаро салона е с подгрев, седалките бяха закрепени с по два болта само от едната страна. Кабелите на подгрева стърчаха извън централната конзола. СД-чейнджъра беше зад шофьорската седалка естествено незакрепен :mhihi: . Има инсталация за климатик, но няма компресор. Воланът е грозен :mhihi: . Веригата е сменяна (60 лв ) , тогава му предложих 1500 , но не се съгласи ( когато ходих да я гледам я продаваше за 2700).
И аз за тая кола разкарвах един колега 400 км път :banghead: :banghead:, но поне купих нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Колега, ти си преценяваш, но за мен специално тая кола не струва 1900 лв. :yes:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Re: Някой да каже мнение за тази кола

Мнение от ///Явор » 21 Фев 2010, 20:55

по ясно от тва,здраве му кажи ;) успех :yes:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Назад към E30