Прочети преди да пуснеш тема!

В този форум всеки един от Вас ще има възможност да представи автомобила си, но по начин, който хората да оценят като красив и неповторим. За повече информация се обръщайте към модератoрите на този раздел.

Модератори: err0r, SpUd3r, Raya, Kroki

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Мнения: 4203
Регистриран на: 23.03.2005
Местоположение: София
Пол: Мъж
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Прочети преди да пуснеш тема!

Мнение от SpUd3r » 03 Авг 2007, 13:24

Какво трябва да знаете, преди да пуснете снимките си?
1. Снимките, които сте избрали да споделите с нас трябва да са авторски, с максимален размер 1024х768 пиксела, с добро качество, правени с апарат, а не с телефон!
2. Промяната на снимките зависи изцяло от Вашият вкус (различни ефекти на фотопреработващи програми и т. н.)
3. За да разберете къде и как да качите снимките си моля погледнете тази тема

Правила за публикуване на тема:
1. Пускайки тема, задайте заглавието на фотосесията и в скоби добавяйте моделът на колата (колите), които ще видим в снимковия материал. Например "Име на фотосесията ('93 е34 520)"
2. След време, пускайки нова фотосесия на същата кола, пишете пак същото име, но накрая добавяте vol. 2, vol. 3 и т. н. (Име на фотосесията '93 е34 520 vol. 2).
3. Пускайки нова фотосесия, задължително трябва в началото да дадете линк към предишната, която сте пуснали. Така ще се получи добра хронология.
4. Всички снимки, които сте избрали да качите трябва да са с тага
Код: Избери целия код
[img]линк_към_снимката[/img]

и качени в пълен размер
5. В началото на постинга Ви напишете малко информация за колата, фотоапарата, мястото, където сте снимали, защо сте го избрали и т.н.

Коментари на постнатите снимки:
Всеки ще има право да даде мнението си по дадена фотосесия/снимка, да похвали или изкритикува видяното. Това ще се случва в същата тема. Коментари състоящи се само от иконки, ще бъдат изтривани! Не прикачвайте свой снимки в чужда тема, ако имате с какво да се похвалите - отворете нова такава. Ако нямате мнение по въпроса, моля не пишете офтопик! Така само ще създавате излишна работа за модераторския екип. Коментари извън добрия тон също ще бъдат трити или цензурирани.
Tux0 Ca !
Изображение

Назад към BMW арт фотография

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook