Кола за бал...
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Кола за бал...
Пускам темата тук, защото тук са по лъскавите коли хехех
Братовчедка ми има бал на 23-и и се опитвам да и намеря кола, имах един приятел с купе 335 обаче е зает, та някой знае ли от къде мога да взема на по-нормални цени, защото всичките фирми меко казано се изхвърлят с някакви цени от 100-150 евро на ден...
Братовчедка ми има бал на 23-и и се опитвам да и намеря кола, имах един приятел с купе 335 обаче е зает, та някой знае ли от къде мога да взема на по-нормални цени, защото всичките фирми меко казано се изхвърлят с някакви цени от 100-150 евро на ден...
- Mollov
- Мародератор
- Кара: some d20s
Re: Кола за бал...
Ела на събора, харесай си няколко и говори със собствениците им... предлагам ти първо да се насочиш към ///М паркинга
- jordanov
- кандидат ентусиаст
Абе, срам не срам ама ... и сестра ми има на 26 май бал и засега нищо не е излязло, така и така колегата е питал дано да не ме намрази, че ползвам неговата тема ама видях, че става въпрос за различни дати и едва ли ще е проблем. Маршрута е от Син Сити там трябва да тръгнем към 16:30 до люлин за класната, около 18:00 часа 119 СОУ зад кино изток(спирката х-л Плиска) и последната спирка е х-л Радисън към 19:00-19:30. И евентуално каква сума да приготвя за услугата.
- xerial
- старши ентусиаст
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
малко
Няма по голям кеф да си отидеш със собствената кола!!! На незнам си кой колата кво удоволствие ти носи - лъскаво такси че пари ако даваш
извинявам се за оффффф
Няма по голям кеф да си отидеш със собствената кола!!! На незнам си кой колата кво удоволствие ти носи - лъскаво такси че пари ако даваш
извинявам се за оффффф
- jordanov
- кандидат ентусиаст
Абе и аз мислих с пежото да си я карам, ама и тя като почна ... бала ми е 1 път в живота и така ... още не и е дошъл акъл в главата и на нас не ни се дават излишни пари то по тия балове си е бая харч. Ама се пак наистина 1 път и е бала що да не се повози 50 км на нещо по-така ...
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
- Кара: Е39 520Д
jordanov написа:Абе и аз мислих с пежото да си я карам, ама и тя като почна ... бала ми е 1 път в живота и така ... още не и е дошъл акъл в главата и на нас не ни се дават излишни пари то по тия балове си е бая харч. Ама се пак наистина 1 път и е бала що да не се повози 50 км на нещо по-така ...
просто жени
- Mollov
- Мародератор
- Кара: some d20s
То па да бяха само жените... масово "дупетата" искат да ги карат на бала в "лаченяци"... няма да се излага пред "аверите", я....
- Sorrow
- кандидат ентусиаст
- Кара: E46 M3, Evo IX, TLC BJ73
- Детайли за колата: E46 M3 '04
Lancer Evo IX '06
Toyota Land Cruiser BJ73 '87
9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series