Всичко за BBQ-то
Модератор: Общи модератори
- kasho
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 93
- Регистриран на: 6.03.2013
- Местоположение: Nürnberg, Bayern
- Пол: Мъж
- Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
- Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5
Re: Всичко за BBQ-то
Честито, колега. Колко пари го взе? С колко горелки е?
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 143
- Регистриран на: 26.02.2019
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Re: Всичко за BBQ-то
С 2 , 379 лв днес го тествах и на газ не ме грабна, може и ние да не се справихме първа врътка алангле , другата прегоряхме. Има термометър , има термо реле . Не се оправихме.
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Няма вече BMW
- Superexstatic
- младши ентусиаст
- Мнения: 374
- Регистриран на: 26.01.2008
- Местоположение: СA
- Пол: Мъж
Re: Всичко за BBQ-то
Зарежи я тая газ. Истината е на въглища
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 143
- Регистриран на: 26.02.2019
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Всичко за BBQ-то
Да съгласен съм на 100% И да кажа само , че след много четене , кахърене и разправии ... аз не съм догледал и това недорузимение е само на газ... Не ми се говори просто , но недоглеждането си е за моя сметка. Просто не ми се пишеше тук за преебавката. Две дюзи и цената е железна.. Чао и весели празници.
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Няма вече BMW
- Superexstatic
- младши ентусиаст
- Мнения: 374
- Регистриран на: 26.01.2008
- Местоположение: СA
- Пол: Мъж
Re: Всичко за BBQ-то
Колко дни са минали от покупката? Няма ли вариант да го върнеш? На всичко съм пекъл и истински хубавото барбекю е само на жар. На газ/ток е разхищение, защото колкото и да е добро месото става сухо и просто няма база за сравнение с вкусът на бавното печене и опушването от въглените. Моето е някакво смотано за 200лв, но колкото пъти съм имал гости всички са ме питали кога ще ги поканя пак Да не кажа и че може би най-вкусната скара, която някога съм правил беше на една хижа, дето просто сложихме една решетка над огъня
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 143
- Регистриран на: 26.02.2019
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Всичко за BBQ-то
Е ние го омазахме , цял ден пекохме на него , не е проблем ще го закарам на вилата , там често спират тока. Аз имам и на ток скара и две барбекюта на дървени въглища и да по- вкусна мръвка от печената на жар няма. На края му хванахме цаката , ама трябваше да изпием 7-8 л бира :-)) та да изпечеме добри мръвки.
Лека нощ и весели празници.
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Лека нощ и весели празници.
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Няма вече BMW
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
- Мнения: 479
- Регистриран на: 8.02.2006
- Местоположение: в царството на акаунтите
- Пол: Мъж
Re: Всичко за BBQ-то
Някой ползва ли такава грил камина от олекотения бетон от тоя тип - дали са издръжливи, държи ли здраво лепилото, с което се лепят отделните елементи, добре ли извеждат пушека, цветовете запазват ли се....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Всичко за BBQ-то
Абе много се вживявате с тия BBQ-та. Една стара джанта и скара от заварени железа, няколко по-дебели цепеници да изгорят на жар, хвърляш отгоре мръвките и става... Жената се специализира - докато изпия една литрова бира е готова със скарата - после захлупва месото в един гювеч с капак и след 15 минути е мозък...
Excellent! Steven is my name!
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
- Мнения: 479
- Регистриран на: 8.02.2006
- Местоположение: в царството на акаунтите
- Пол: Мъж
Re: Всичко за BBQ-то
Ползвам такова и сега, но ще правя дървен навес към къщата за лятна отмора събота и неделя и не ми се кличи вече да пека мръвки.
При теб отсъстват тези терзания, защото има кой да ти ги пече, а ти кротко през това време да си пийваш биричка....
При теб отсъстват тези терзания, защото има кой да ти ги пече, а ти кротко през това време да си пийваш биричка....
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Всичко за BBQ-то
Да, разбира се - това с джантата е временно решение. Има го и във вегетариански "здравословен" вариант:
Иначе и аз замислям нещо стационарно, даже съм събрал доста камъни за целта:
Но все още чакам да ми "изкристализира" идеята - какво и къде да направя...
Иначе и аз замислям нещо стационарно, даже съм събрал доста камъни за целта:
Но все още чакам да ми "изкристализира" идеята - какво и къде да направя...
Последна промяна Borymeckata на 20 Май 2019, 11:33, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!
- Don_Diego
- младши ентусиаст
- Мнения: 725
- Регистриран на: 26.04.2009
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: E39 Individual, A8L W12, Z4 30i
Re: Всичко за BBQ-то
Приятели имат такова на вилата, втора година не се гаси лятно време и нямат проблеми (тяхното май е с по-висок комин и само при разпалването не смогва да дръпне всичко ама то тогава всички димят яко ).
Аз обмислям и за вкъщи на терасата да си взема като това в офиса, само може би една идея по-малко
Аз обмислям и за вкъщи на терасата да си взема като това в офиса, само може би една идея по-малко
- Stuttgy
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 119
- Регистриран на: 5.12.2016
- Местоположение: Deutschland
- Кара: e61 535d
Re: Всичко за BBQ-то
Здравейте колеги!
Подготвям се за грил атака в неделя. Искам да направя шишчета от пилешки сърца,та искам идея за мариноване!Не съм правил до сега и подозирам,че ще ги направя сухи,има ли някакъв тънък момент при печенето?
Благодаря предварително!Обещавам да почерпя!!!
Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk
Подготвям се за грил атака в неделя. Искам да направя шишчета от пилешки сърца,та искам идея за мариноване!Не съм правил до сега и подозирам,че ще ги направя сухи,има ли някакъв тънък момент при печенето?
Благодаря предварително!Обещавам да почерпя!!!
Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 143
- Регистриран на: 26.02.2019
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Re: Всичко за BBQ-то
Колега , заповядай :
https://recepti.gotvach.bg/r-8122-Шишчета_от_пилешки_сърца
Аз не съм правил никога , признавам. Пилешки сърца съм задушавал в масло със стар лук.
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
https://recepti.gotvach.bg/r-8122-Шишчета_от_пилешки_сърца
Аз не съм правил никога , признавам. Пилешки сърца съм задушавал в масло със стар лук.
Sent from my iPhone Х using Tapatalk
Няма вече BMW
- Stuttgy
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 119
- Регистриран на: 5.12.2016
- Местоположение: Deutschland
- Кара: e61 535d
Re: Всичко за BBQ-то
Благодаря колега!
Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk
- hell's angel
- младши ентусиаст
- Мнения: 526
- Регистриран на: 27.02.2002
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Всичко за BBQ-то
Stuttgy написа:Здравейте колеги!
Подготвям се за грил атака в неделя. Искам да направя шишчета от пилешки сърца,та искам идея за мариноване!Не съм правил до сега и подозирам,че ще ги направя сухи,има ли някакъв тънък момент при печенето?
Благодаря предварително!Обещавам да почерпя!!!
Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk
Ако няма да ги вариш, сложи малко алкохол (уиски, водка или в краен случай бяло вино) в маринатата и поне 12 часа в хладилника. Сухи няма да станат, но ако ги препечеш стават жилави. Ако ядете, може и с някоя и друга трътка да ги поразредиш. Специално на скара, с патешките се получава много по-добре.
Ubi dubium, ibi libertas
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: Top Gun Maverick