къде има полигон в София
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
къде има полигон в София
Здр колеги .Интересуваме къде в София има полигон ,че жена ми изкара книжка ама работата не е много ок.Та търся къде да и покажа това- онова. 

BMW не е страст , BMW е диагноза !
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: къде има полигон в София
През седмицата горе на битака,в орландовци е пусто,няма никой.Иначе има и преди божурише до мотела от който е останло вече почти нищо.
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
kiko написа:През седмицата горе на битака,в орландовци е пусто,няма никой.Иначе има и преди божурише до мотела от който е останло вече почти нищо.
Че е пусто,пусто е... е има по някой и друг камион, но не пречи... ама доста често почна патрулка да се качва горе и да проверявят....
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Този на битака е май - най големия в София. Друго място е панчарево и по-точно кокаляне при ВЕЦ-а. Също така има един забравен след илиенци, там дори има едни изоставени танкове
или каквото е останало от тях. Има също така и между красна поляна и овчакупел след депото от ляво се пада на светофара при италянеца, влиза се от към житница обаче, че през релсите си е за джипка. 

Колега,
Наскоро минах по тоя път и затова смея да дам съвет - тия полигони не вършат работа - говоря от опит. Минахме през полигони, съботно-неделни разходки когато няма трафик, допълнителни часове - нищо не помогна. Наскоро жената смени работа и почна да кара всеки ден в час пик - прекръстих се, хвърлих ключовете и прежалих колата... За 3 месеца няма и помен от разсеяното малоумно каране - съобраява се, мрънка от тъпанарите даже вече и т.н. Малко офтопик съм, за което се извинявам, но не виждам друг изход и наистина говоря от опит. Преди това все разчиташе, че аз съм в колата, че гледам и т.н. Карал съм я да спира да сляза да пуша от нерви от глупостите дето прави като караше уикенда с мен - и резултат нула. Та не започне ли да кара и да разчита на себе си - много трудно, да не кажа невъзможно. Ако има как нека започне да кара сама, друг начин аз бе намерих, а наистиба за 3 месеца кара осезаемо по-добре, вече не й е мерак да кара бързо, щото е виждала за какво иде реч и какво е по пътищата у милата Родина...
Поздрави и успех
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Наскоро минах по тоя път и затова смея да дам съвет - тия полигони не вършат работа - говоря от опит. Минахме през полигони, съботно-неделни разходки когато няма трафик, допълнителни часове - нищо не помогна. Наскоро жената смени работа и почна да кара всеки ден в час пик - прекръстих се, хвърлих ключовете и прежалих колата... За 3 месеца няма и помен от разсеяното малоумно каране - съобраява се, мрънка от тъпанарите даже вече и т.н. Малко офтопик съм, за което се извинявам, но не виждам друг изход и наистина говоря от опит. Преди това все разчиташе, че аз съм в колата, че гледам и т.н. Карал съм я да спира да сляза да пуша от нерви от глупостите дето прави като караше уикенда с мен - и резултат нула. Та не започне ли да кара и да разчита на себе си - много трудно, да не кажа невъзможно. Ако има как нека започне да кара сама, друг начин аз бе намерих, а наистиба за 3 месеца кара осезаемо по-добре, вече не й е мерак да кара бързо, щото е виждала за какво иде реч и какво е по пътищата у милата Родина...
Поздрави и успех

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
leionel написа:Колега,
Поздрави и успех
И моята кара от 3 месеца с мен, още малко доусъвършенствам паркирането й, че в коловозите нямаше как да й дам добри насоки и скоро време я пускам сама в мача. Само реалните ситуации учат.
По-голяма и мощна кола също! Колкото по-бързо може да се изстреля при престрояване и излизане от уличка толкова по-добре за нея, т.е. да знае, че има резерв от мощност и няма да я ударят. Моята вече върти гуми, псува, показва средни пръсти, но като цяло е доста добре.
На курсовете ги учат само на тъпотии, 1-ва, 2-ра, максимум 3-та, каране вдясно, избягване на трафик, съобразяване с другите водачи, общо взето инструкторите гледат да им е лесно.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
speeder88 написа:leionel написа:...
......
Какво излиза сега, карат от 3 месеца (тоест въобще не могат още), още учат да паркират, но върти гуми, псува, то средни пръсти....яката работа. След още 3 сигурно ще слиза да се прави на батка.... просто ужас....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Преувеличил съм, но имам предвид, че следи ситуацията на пътя. Идеята ми беше както съм написал, по-добър учител от реалните ситуации няма.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз лош шофьор не познавам, жени, мъже, всички карат ПО-ДОБРЕ от теб/мен...
един/а не си признА, че не може да кара...
това с полигона е лоша идея, най-много да се избиете (скарате, а не блъснете)
не може да научиш човек, който не иска да се научи, не ти трябва полигон, не ти трябва нищо... на всяка улица можеш да покажеш основни техники и да обясниш, ама като няма кой да слуша - кел файда

един/а не си признА, че не може да кара...
това с полигона е лоша идея, най-много да се избиете (скарате, а не блъснете)

не може да научиш човек, който не иска да се научи, не ти трябва полигон, не ти трябва нищо... на всяка улица можеш да покажеш основни техники и да обясниш, ама като няма кой да слуша - кел файда

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Той колегата може да иска да и показва възможностите на задното, вие изкарахте, че жената не може да кара. Може просто да минава некст левъл и да иска да пързаля 

- vicho
- старши ентусиаст
-
k.milanov написа:вие изкарахте, че жената не може да кара
vicho написа:аз лош шофьор не познавам, жени, мъже, всички карат
иначе 98% от участниците в движението държат волана с една ръка

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Според мен да вземе книжка и да се мята в дълбокото (час пик, 2пъти на ден

- iradev
- Потребител
-
- Кара: 328ci и Alfa Romeo 155
speeder88 може да гледа този клип https://www.youtube.com/watch?v=XKH5Gd92k74 за да си вдигне левела на "БМВ" шофьор , а паркирането е лесно, може да спира където си поиска 

- vicho
- старши ентусиаст
-
Don_Diego написа::OT: Древно шофьорско поверие гласи, че така имаш по-добър контрол при инвънредна ситуация![]()
хм... къде ли съм го чел и аз...

вчера в задръстването на магистралата огледах доста шофьори (движех се в лявата лента където се минава една идея по-бързо) и от 90-100 имаше 2-ма, които седят правилно зад волана (една жена с триъгълен сивик и един мъж в нова киа) ... разбира се минах и покрай ВИН ДИЗЕЛ с е36 купе и познатата стойка...
та така...

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2