Клисурски манастир до Берковица
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kalo74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: X3 xDrive 30D
- Детайли за колата: 2005 Е46 320D Touring
Клисурски манастир до Берковица
Здравейте колеги,
търсих във форума, но за съжаление не намерих по пресна информация от 2013, ето защо ви пиша
.
Тъй като ми предстои пътуване този уикенд до Клисурския манстир, и мисля да мина през Петрохан (то не че има много голям избор), а ще бъдем доста натоварени (аз, жена ми, сина ми (на година и осем месеца), бабата + не знам точно колко сака багаж
) исках да ви попитам какво е състоянието на пътя?
Има ли много дупки? Нови ремонти по никое време?
Благодаря предварително на всички колеги за информацията и усилията.
Поздрави и лека и безаварийна 2015.
kalo74
търсих във форума, но за съжаление не намерих по пресна информация от 2013, ето защо ви пиша

Тъй като ми предстои пътуване този уикенд до Клисурския манстир, и мисля да мина през Петрохан (то не че има много голям избор), а ще бъдем доста натоварени (аз, жена ми, сина ми (на година и осем месеца), бабата + не знам точно колко сака багаж

Има ли много дупки? Нови ремонти по никое време?
Благодаря предварително на всички колеги за информацията и усилията.
Поздрави и лека и безаварийна 2015.
kalo74

- goldygoldy
- Потребител
-
Re: Клисурски манастир до Берковица
На 13.04 за 5 минути наваля 6-7см сняг. Едвам ги издрапах петте километра до горе с летните гуми. А на Бързия в началото беше около 15 градуса. Четох, че на 22-ри също е валяло. За състоянието на пътя актуално видео от 05.04 2015г. www.youtube.com/watch?v=-FVQ9JuEDqA https://www.youtube.com/watch?v=fJKj3_d ... detailpage.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Клисурски манастир до Берковица
За Великден минавах по този маршрут. Горе на Петрохан имаше 1.50м сняг. Много дупки (сега може и да са ги пооправили). На Монтана, е затворен пътя, правят някаква детелина. Минава се малко обиколно, като има два варианта, единия е да влезнеш в Монтана и да минеш покрай язовира или друг вариант, който изобщо не минаваш през Монтана, направо го заобикаляш. Предполагам вече си тръгнал, информацията няма да ти е полезна, но ако друг колега има пътуване, да му служи. Ако има въпроси, питайте 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
4 мнения
• Страница 1 от 1