Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
- Мнения: 2499
- Регистриран на: 23.06.2005
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: сребърна звезда
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
И от мен -1кг няма ядове.
За София мога пак да се ангажирам да взема всичко/щом ти е по лесно/,само кажи кой с по колко кг е. Като взема и платя всичко,път+наложения платеж деля сумата на килогрмите и ще пиша в темата по колко се пада.
За София мога пак да се ангажирам да взема всичко/щом ти е по лесно/,само кажи кой с по колко кг е. Като взема и платя всичко,път+наложения платеж деля сумата на килогрмите и ще пиша в темата по колко се пада.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 92
- Регистриран на: 28.09.2015
- Пол: Мъж
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Казах ли ти, че ще има интерес Брой ме за 1кг да има за всички. Ако kiko се нагърби с раздаването, пращай и моята на него ние ще се намерим предполагам.
- dan-dam
- ентусиаст
- Мнения: 1011
- Регистриран на: 18.01.2009
- Местоположение: София, ама съм от село
- Пол: Мъж
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
И аз съм вземал вече, така че ще пропусна този път за да има за колегите
-2 кг от мен
-2 кг от мен
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Супер сте, благодаря на колегите, които проявиха разбиране и помогнаха да решим уравнението...
Значи слисъкът добива нов вид:
1. bubo - дал е данни за доставката - Банкя - 1 кг.
2. kiko - имам му данните - София - 1 кг.
3. dan-dam - имам му данните - София - 1 кг.
4. benord - дал е данни - Пловдив - 1 кг.
5. klintan66 - имам му данните - Пазарджик - 2 кг.
6. sixstraight - имам му данните - София - 1 кг.
7. ceco_kd - не е дал данни - ??? - 1 кг.
8. JOGI - не е дал данни - ??? - 1 кг.
9. don't be - дал е данни - София - 1 кг.
10. host - дал е данни - Пловдив - 1 кг.
11. Phil - не е дал данни - София - 1 кг.
12. preki - имам му данните - София - 0 кг. (отказва се)
И така - наредихме ги 12 кила... Утре след работа ги изпращам, мисля - на всеки индивидуално, на адреса, които е дал. Така няма сметка - едно кило с доставката излиза двойно, но времето се стопля и не мога да изчакам някакво пътуване... Значи - разбрахме се, остава Ceco, Phil и Jogi да дадат данни за доставката и действаме...
Значи слисъкът добива нов вид:
1. bubo - дал е данни за доставката - Банкя - 1 кг.
2. kiko - имам му данните - София - 1 кг.
3. dan-dam - имам му данните - София - 1 кг.
4. benord - дал е данни - Пловдив - 1 кг.
5. klintan66 - имам му данните - Пазарджик - 2 кг.
6. sixstraight - имам му данните - София - 1 кг.
7. ceco_kd - не е дал данни - ??? - 1 кг.
8. JOGI - не е дал данни - ??? - 1 кг.
9. don't be - дал е данни - София - 1 кг.
10. host - дал е данни - Пловдив - 1 кг.
11. Phil - не е дал данни - София - 1 кг.
12. preki - имам му данните - София - 0 кг. (отказва се)
И така - наредихме ги 12 кила... Утре след работа ги изпращам, мисля - на всеки индивидуално, на адреса, които е дал. Така няма сметка - едно кило с доставката излиза двойно, но времето се стопля и не мога да изчакам някакво пътуване... Значи - разбрахме се, остава Ceco, Phil и Jogi да дадат данни за доставката и действаме...
Excellent! Steven is my name!
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Преди малко разпратих всичко, мацката от Е-коня щеше да ме подпали с поглед, ако можеше...
Всичко е точно по списъка, само Jogi не даде адрес, та неговото кило замина при dan-dam. Извинявам се, ама трябваше да оправя всичко с едно ходене до Еконта - на работа съм и нямам възможност да правя курсове...
Още се чудя какъв е тоя мерак за пушена сланина... Хайде, колегите, дето не за взимали, четат в темата и (сигурно) си мислят, че са изпуснали някаква супер - далавера, и са любопитни да опитат. Ама има хора, дето за трети път поръчват - е тези не мога да ги разбера...
Да беше някакъв деликатес - както и да е, ама това...
Нищо де, щом ви харесва - да ви е сладко. Само драснете дали всичко е наред с доставките.
Всичко е точно по списъка, само Jogi не даде адрес, та неговото кило замина при dan-dam. Извинявам се, ама трябваше да оправя всичко с едно ходене до Еконта - на работа съм и нямам възможност да правя курсове...
Още се чудя какъв е тоя мерак за пушена сланина... Хайде, колегите, дето не за взимали, четат в темата и (сигурно) си мислят, че са изпуснали някаква супер - далавера, и са любопитни да опитат. Ама има хора, дето за трети път поръчват - е тези не мога да ги разбера...
Да беше някакъв деликатес - както и да е, ама това...
Нищо де, щом ви харесва - да ви е сладко. Само драснете дали всичко е наред с доставките.
Excellent! Steven is my name!
- host
- старши ентусиаст
- Мнения: 1668
- Регистриран на: 29.06.2007
- Местоположение: Пловдив
- Пол: Мъж
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
По мое мнение сланината е деликатес който е крайноподценяван.
Мерси на @Borymeckata за стройната организация. Аз до сега не съм вземал и с удоволствие ще споделя впечатления от продукта след като се облажа
Моят интерес е подбуден от това, че си купувам от LIDL основно сланина и разни познати ако колят прасе ама тва стана рязък дефицит. Та който няма село ... на опашка се реди
Мерси на @Borymeckata за стройната организация. Аз до сега не съм вземал и с удоволствие ще споделя впечатления от продукта след като се облажа
Моят интерес е подбуден от това, че си купувам от LIDL основно сланина и разни познати ако колят прасе ама тва стана рязък дефицит. Та който няма село ... на опашка се реди
- don't be
- младши ентусиаст
- Мнения: 708
- Регистриран на: 3.09.2009
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Изключителни благодарности на колегата "Borymeckata" за вкусния деликатес . А за който не вярва, опита я човек обиколил целите "Балкани" и думите му бяха " ако занесем това в Лесковац ще избием рибата "
За милиони-няма закони.
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Е, радвам се, ама чак пък "деликатес"...
И все пак си е "извън сезона" - сланината върви през зимата, това е ясно. И в тоя ред на мисли - абе нали е великденски пост, вие какви християни сте...
И все пак си е "извън сезона" - сланината върви през зимата, това е ясно. И в тоя ред на мисли - абе нали е великденски пост, вие какви християни сте...
Excellent! Steven is my name!
- Phil
- ентусиаст
- Мнения: 844
- Регистриран на: 9.04.2007
- Местоположение: София/ Стара Загора
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
И аз искам да благодаря на колегата. Вчера взех пратката и вечерта я опитах...Чудна беше
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
- Мнения: 92
- Регистриран на: 28.09.2015
- Пол: Мъж
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
И аз вчера я взех и вечерта като седнах да я опитвам и опитвам и чак лошо ми стана Много е добра, крехка, не горчи чак от сол като повечето, абе супер е. Някой ден като сколасам и си сглобя пушилка ще пробвам да я доближа
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Майсторът каза, че тази партида имала и малко месо по сланината, та може на някого да се е паднала и мръвка...
Аз се притеснявах от топлото време и затова бързах да я разпратя. Сланината е варена и после пушена, това си е един вид консервация, но пак не ми е спокойно дали е пристигнала в добро състояние...
А на сол как е? Щото му бях казал да я соли възможно минимално - не съм я пробвал и не знам този път как я е докарал...
Майсторът с радост споделя технологията, та ако някой иска да се пробва - ще го разпитам подробно. Но при тези цени (1 лев на кило за обработката) не бих се занимавал... Пушилката (която съм виждал при него)... си е просто един варел без дъно, качен на 4 тухли и с промушени арматурни железа през него, на които на куки от тел висят парчетата сланина. Отдолу гори (по-скоро - тлее...) дъбов талаш (според неговите обяснения), а отгоре слага една ламарина, с която регулира пушека... Ама първо продукцията се вари. Солта... не знам кога и колко се слага и доколко е важна за процеса...
Аз се притеснявах от топлото време и затова бързах да я разпратя. Сланината е варена и после пушена, това си е един вид консервация, но пак не ми е спокойно дали е пристигнала в добро състояние...
А на сол как е? Щото му бях казал да я соли възможно минимално - не съм я пробвал и не знам този път как я е докарал...
Майсторът с радост споделя технологията, та ако някой иска да се пробва - ще го разпитам подробно. Но при тези цени (1 лев на кило за обработката) не бих се занимавал... Пушилката (която съм виждал при него)... си е просто един варел без дъно, качен на 4 тухли и с промушени арматурни железа през него, на които на куки от тел висят парчетата сланина. Отдолу гори (по-скоро - тлее...) дъбов талаш (според неговите обяснения), а отгоре слага една ламарина, с която регулира пушека... Ама първо продукцията се вари. Солта... не знам кога и колко се слага и доколко е важна за процеса...
Excellent! Steven is my name!
- host
- старши ентусиаст
- Мнения: 1668
- Регистриран на: 29.06.2007
- Местоположение: Пловдив
- Пол: Мъж
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
На мен ми мирише на иглолистна дървесина (с години съм ял скара на такава в местността "Копривките" ама и 1/2 ден запоявах, може всичко на това са ми мирише ).
Майстора е топ. С 2ма колеги в офиса я тествахме... И двамата питаха дали има още да си поръчат. Очаровани са.
Отлична е и според мен - нито пресилена, нито прекомерно подправки.
Специални благодарности на Боримечката.
Прилагам и снимков материал от пробата, даже свещ имахме за макс романтика
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Майстора е топ. С 2ма колеги в офиса я тествахме... И двамата питаха дали има още да си поръчат. Очаровани са.
Отлична е и според мен - нито пресилена, нито прекомерно подправки.
Специални благодарности на Боримечката.
Прилагам и снимков материал от пробата, даже свещ имахме за макс романтика
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- klintan66
- старши ентусиаст
- Мнения: 1786
- Регистриран на: 13.03.2006
- Местоположение: София Пазарджик
- Пол: Мъж
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Свеща кърти!
Боричечката е невероятен!
Боричечката е невероятен!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- dan-dam
- ентусиаст
- Мнения: 1011
- Регистриран на: 18.01.2009
- Местоположение: София, ама съм от село
- Пол: Мъж
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Borymeckata написа:Преди малко разпратих всичко, мацката от Е-коня щеше да ме подпали с поглед, ако можеше...
Всичко е точно по списъка, само Jogi не даде адрес, та неговото кило замина при dan-dam. Извинявам се, ама трябваше да оправя всичко с едно ходене до Еконта - на работа съм и нямам възможност да правя курсове...
Огромни благодарности за пореден път
Мен каката в Еконт ме пита дали това е луканка, понеже и миришело, като обработвала пратката
Сега тъкмо съм си отворил една биричка със сланинка и както съм скапан, ми дойде супер
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Щом й мирише на луканка (откъде - накъде пък луканка... ) пак е добре, лошо щеше да бъде ако друга, неприятна миризма беше усетила... Сериозно се притеснявах от топлото (вече) време, но явно доставката е минала без проблеми.
Ха-ха, супер сте го аранжирали!
Моите колеги (врачани) я хапват с препечен хляб и чили - по едно кило заминава до обяд в офиса, даже и колежките на диета не отказват... Добре е да е студена (тогава се реже по-добре), но да не е замразена, за да се усеща аромата на пушено.
Аз съм ви казвал - това със сланината си е готов бизнес - само да се заеме някой да осигурява редовно суровина... Пазарът е разработен, схемата е ясна, няма нужда от реклама - новите клиенти сами се зарибяват (като с дрогата), при това всичко е законно...
Хапвайте със здраве и... наесен пак...
host написа:С 2ма колеги в офиса я тествахме... И двамата питаха дали има още да си поръчат. Очаровани са.
Ха-ха, супер сте го аранжирали!
Моите колеги (врачани) я хапват с препечен хляб и чили - по едно кило заминава до обяд в офиса, даже и колежките на диета не отказват... Добре е да е студена (тогава се реже по-добре), но да не е замразена, за да се усеща аромата на пушено.
Аз съм ви казвал - това със сланината си е готов бизнес - само да се заеме някой да осигурява редовно суровина... Пазарът е разработен, схемата е ясна, няма нужда от реклама - новите клиенти сами се зарибяват (като с дрогата), при това всичко е законно...
Хапвайте със здраве и... наесен пак...
Excellent! Steven is my name!
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани