Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
- Мнения: 12066
- Регистриран на: 22.07.2003
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: турбо бмв
Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Що не си ги пълните сами не знам.. некви малки количества по 4-5 кила се пълнят за нула време.
Може да ми викате майстор Цветко вече, много им надобрях
Може да ми викате майстор Цветко вече, много им надобрях
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Майсторе докато не пробвам не вярвам.
Да ти пращам ли адрес за еконта...
Иначе екстра си го докараЛ.
Мързи ме да снимам сега телешката пастърма,но довечера като нарежа може да ударя някое фото.
Да ти пращам ли адрес за еконта...
Иначе екстра си го докараЛ.
Мързи ме да снимам сега телешката пастърма,но довечера като нарежа може да ударя някое фото.
- bum_bum
- старши ентусиаст
- Мнения: 12066
- Регистриран на: 22.07.2003
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: турбо бмв
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
В Еконт с ще ги изядат и ще се води изчезнала
Жив и здрав да е Данката, дето ме светна за тая плесен. Без нея каквито и подправки да слагаш не става същото.
Вчера натъпках 6 кила само свинска с подправки, които не съм ползвал до сега да видим кво ще стане.
Жив и здрав да е Данката, дето ме светна за тая плесен. Без нея каквито и подправки да слагаш не става същото.
Вчера натъпках 6 кила само свинска с подправки, които не съм ползвал до сега да видим кво ще стане.
- dan-dam
- ентусиаст
- Мнения: 1011
- Регистриран на: 18.01.2009
- Местоположение: София, ама съм от село
- Пол: Мъж
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
bum_bum написа:Що не си ги пълните сами не знам.. некви малки количества по 4-5 кила се пълнят за нула време.
Може да ми викате майстор Цветко вече, много им надобрях
Напълних около 8 кг.в началото на декември ама свършиха бързо. Нямам време от лов да си направя луканките Пък и чаках тоя лопатар от снимката на предната страница. Сега ще пълня към 20 кг.
Я кажи тая плесен от купен суджук ли я завъди по горе описаната рецепта с водата и мазането?
- bum_bum
- старши ентусиаст
- Мнения: 12066
- Регистриран на: 22.07.2003
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: турбо бмв
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Да, от някаква луканка на Маджаров. Нещо трудно се хвана ама добива е доста добър вече. Пръскам ги с едно спрейче, което пръска много ситно. Нямам нерви да ги мажа.
- dan-dam
- ентусиаст
- Мнения: 1011
- Регистриран на: 18.01.2009
- Местоположение: София, ама съм от село
- Пол: Мъж
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Благодаря И моите микроорганизми вече се размножават, надявам се. Само дето, каката зад щанда ме гледа малко странно, като исках да ми избере най-плесенясалото парче
- frizzante
- младши ентусиаст
- Мнения: 481
- Регистриран на: 29.09.2010
- Пол: Мъж
- Кара: му се на вода
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Аз няколко пъти правя мръвки по един мързелив начин който за сега е доста упешен. Правя си по 5 кг партиди. Подчертавам, че не си падам много по чубрица и червен пипер, та ако някой много държи на тях това не е за него. Ползвам една готова подправка към която добявам 15 гр. лют пипер, защото ми харесва и нямам проблеми с лютото. То е просто леко пикантно в крайна сметка. Значи нарязвам на парчета около 250/300 гр. После в една купа 1 по 1 ги ръсите и овалвате добре в тази смес. Редят се плътно в съд и се прибира покрито с фолио в хладилника. На 3/4 ден ги вадя и ги пренареждам долните да дойдат отгоре. Не изливайте саламурата. Така стоят още 3 дни в хладилника. На 8 ден ги закачам. Ако е хладно и ветровито за около 2 седмици са готови. На 10 ден ги свалям да ги понатисно малко. На мен много ми харесва как става и за това и така ги правя. Пробвал съм и по друг начин, но този ми е най по вкуса. Ако някой се интересува от подправката на лично да не правим реклама. А и иска дебело вино, кило на глава поне.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- barty
- старши ентусиаст
- Мнения: 1965
- Регистриран на: 19.03.2007
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
kiko написа:Такаммм стоката е у мен
Имам 6 кг. за раздаване.До към 17-18ч. съм в Редута,хубаво ще е до тогава колегите да се свържат с мен за да им ги дам.Ако някой няма възможност,след празниците пак съм на линия.
Още веднъж благодаря на Боримечката а.к.а Стефан за това което прави
Днес пробвах сланината с kiko, отлична! Браво, много вкусна
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Aма вие още ли я преживявате тая сланина? Аз я оставих на Кико преди месец и мислех, че още до НГ сте я приключили... Не сте сериозни играчи, явно...
Excellent! Steven is my name!
- wladio
- младши ентусиаст
- Мнения: 680
- Регистриран на: 16.03.2009
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: е39
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
hotride написа:Лидълския суджук ми изсъхна, но съм меко казано разочарован. Днес резнах малко... изобщо не ми харесва, май май ще отиде на кучетата пред блока.
тоя суджук е пълна помия.........
аз съм голям ценител на суджука,но това нещо не струва!НЕ СИ ВЗИМАЙТЕ.
нито домашния,нито дивечовия стават.а аз взех много от тях.прецаках се.
ще питате защо не става-сланината или там каквото е е в пъти повече,и продукта седи мазен и мек.
хубав суджук,който и него прецакаха беше-староселска подкова-в началото бе уникален,но сега мазен,мек и смотани подправки.
- ивчо
- старши ентусиаст
- Мнения: 1792
- Регистриран на: 4.09.2006
- Местоположение: Столичная
- Пол: Мъж
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Borymeckata написа:Aма вие още ли я преживявате тая сланина? Аз я оставих на Кико преди месец и мислех, че още до НГ сте я приключили... Не сте сериозни играчи, явно...
Аз имам от миналата година още ... И нямам предвид 2018-та
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Borymeckata написа:Aма вие още ли я преживявате тая сланина? Аз я оставих на Кико преди месец и мислех, че още до НГ сте я приключили... Не сте сериозни играчи, явно...
Какво си ги направил тези хора?То вкус ли е,чудо ли е та направо си заравят като кучета да има за по-нататък.
Вижте ,колеги ,ако имате сърца,оставете малко и аз да я опитам тази чудесия!
- Borymeckata
- ентусиаст
- Мнения: 1016
- Регистриран на: 8.06.2012
- Пол: Мъж
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
И аз се чудя как се зарибяват така... Явно има нещо в сланината, което предизвиква пристрастяване...
Като има пак продукция, ще взема да ти пратя едно кило - да добиеш лични впечатления.
Като има пак продукция, ще взема да ти пратя едно кило - да добиеш лични впечатления.
Excellent! Steven is my name!
- kiko
- старши ентусиаст
- Мнения: 2499
- Регистриран на: 23.06.2005
- Местоположение: София
- Пол: Мъж
- Кара: сребърна звезда
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Като стана на въпрос едни 3 килца ги отнасям/когато се прави поръчката/,че който я опитал и иска да му взимам.
пс.Borymeckata имам още защото си я кътам баце,че такъв деликатес по шопско няма
пс.Borymeckata имам още защото си я кътам баце,че такъв деликатес по шопско няма
- laviatan
- старши ентусиаст
- Мнения: 3198
- Регистриран на: 13.02.2008
- Местоположение: София-център Антим 1 номер 61
- Пол: Мъж
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
И моята свърши
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани