Megaparts.bg - шефът налита на бой
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Megaparts.bg - шефът налита на бой
Привет колеги,
Става дума за тази тема (вече не е видима):
Megaparts.bg - Online Автоморга
И за този потребител:
megaparts
Днес, се обадих по телефона на въпросната морга да търся дръжка за жабката на Голф 3, понеже бях видял, че я имат налична в сайта им.
Потвърдиха ми по телефона и понеже бях наблизо, бях там в следващите пет минути. Действието се развива към 17:25ч.
Казаха ми да изчакам и че ще ми я донесат.
Почаках 10-на минути и дойде едно момче, което каза, че не може да я намери, понеже всичко било в един кашон накуп, а имали да обработват над 60 пратки за еконт и ме помоли да отида на другия ден.
Казах, че съм на работа и не мога да отида като казах, че може да изчакам и повече ако е нужно.
В крайна сметка се отказаха да я търсят и аз попитах кой е шефът им.
Дойде човек, който се представи като "Оги", представих му се, казах кой съм и от къде съм видял обявата им.
Помолих, ако може да намерят въпросната част, понеже ми трябва.
След като получих отказа му, споделих, че ще оставя негативен отзив в темата му тук, така както колегата radomen87 е направил в темата им.
Тогава въпросният човек каза, цитирам:
"Знаеш ли колко ме дразниш сега, ти си никой да ми казваш как да си управлявам бизнеса, бОли ме к*ра за вашия форум и за това кой си. Искаш ли да ядеш бой сега!"
След което започна да ме блъска, да ме стиска за гърлото и да налита да ме бие.
Нямах интерес да се занимавам повече нито с тази морга, още повече с този нагъл човек.
Ако желаете да пазарувате от там - добре сте дошли, но рискувате да си изядете боя.
Целта на тази тема е да имате едно наум, когато пазарувате от там.
Успех им желая в бъдещият бизнес с авточасти.
Автоморга МЕГАПАРТС
Сайт megaparts.bg
Skype megaparts.bg
Смятам за всички ще е интересно що за човек е шефът на въпросната автоморга. Продължението тук: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=403716
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Re: Megaparts.bg - шефът налита на бой
Добре си направил ,че си се махнал колега
П.с Що не му прасна 2-3 бързи ,за да видиш такива келеши как бягат

П.с Що не му прасна 2-3 бързи ,за да видиш такива келеши как бягат

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Кофти случка. Като го прочетох това и си мисля, че донякъде колега, те са прави. Не са прави , щото налитат на бой, ами затова, че са имали работа и са ти казали да изчакаш, а ти си настоявал твоето си. И 2те страни не са прави. Това е което мисля. Като ти казват не можем сега, значи не може. Тръгваш си. Нема ред у тая държава 
P.S.
Аха аз точно за колегата си помислих. Да ме извинява.

P.S.
Kroki написа:Не оставяйте с впечатление, че randity е този човек. Той просто съобщава за това.
Аха аз точно за колегата си помислих. Да ме извинява.
Последна промяна exvitermini на 05 Дек 2013, 14:54, променена общо 1 път
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не оставяйте с впечатление, че randity е този човек. Той просто съобщава за това.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
и аз съм се натъквал на идиоти по моргите, ама като ме видят 2 метра и 130 кг не им идва като естествена реакция да се дървят много много. Иначе е факт, че на повечето места отношението е "Тука е дошъл нЕкъф да се опита ме преметне, е са ще му покажа аз на него" вместо да бъде "Я, клиент! Я, кинти! Я да видя как да му продам нещо та моите кинти да си дойдат в моя джоб, а не да седят в неговия, пък може и още някого да доведе".
колега exvitermini не са прави, най елементарното в случая би било като дойде въпросният шеф да защити служителя си като каже на клиента колко са заети, да му се извини, че няма да могат да го обслужат в момента, след това да му запише координатите и какво иска да си купи и да му прати чарка по куриер с наложен платеж, като разходите за доставка са сметка на моргата. Така или иначе за тая част дето тежи 100 грама куриера ще вземе 1-2 лева максимум, което е НИЩО в замяна на рекламата, която ще получи след като този доволен клиент напише колко е доволен от обслужването и т.н.
Та по темата:
Мегапартс - там да не стъпвате
megaparts - там да не стъпвате
MEGAPARTS.BG - там да не стъпвате
mnenie
мнение
mnenia
авточасти
втора употреба
АВТОЧАСТИ ОНЛАЙН
MEGAPARTS.BG - АВТОЧАСТИ ОНЛАЙН, НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ
Автоморга, авточасти втора употреба, авточасти втора ръка
АВТОЧАСТИ ОНЛАЙН, НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ
колега exvitermini не са прави, най елементарното в случая би било като дойде въпросният шеф да защити служителя си като каже на клиента колко са заети, да му се извини, че няма да могат да го обслужат в момента, след това да му запише координатите и какво иска да си купи и да му прати чарка по куриер с наложен платеж, като разходите за доставка са сметка на моргата. Така или иначе за тая част дето тежи 100 грама куриера ще вземе 1-2 лева максимум, което е НИЩО в замяна на рекламата, която ще получи след като този доволен клиент напише колко е доволен от обслужването и т.н.
Та по темата:
Мегапартс - там да не стъпвате
megaparts - там да не стъпвате
MEGAPARTS.BG - там да не стъпвате
mnenie
мнение
mnenia
авточасти
втора употреба
АВТОЧАСТИ ОНЛАЙН
MEGAPARTS.BG - АВТОЧАСТИ ОНЛАЙН, НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ
Автоморга, авточасти втора употреба, авточасти втора ръка
АВТОЧАСТИ ОНЛАЙН, НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ
- randity
- Photographer
-
Kroki написа:Не оставяйте с впечатление, че randity е този човек. Той просто съобщава за това.

Колега @exvitermini, потърпевшия колега не мисля, че е заслужил първо това отношение, както каза колегата над мен. Той на разбираем език е казал, че на следващия ден е на работа и няма как да мине утре, други ден или по-късно, а частта му трябва. Казал е, че може да изчака и по-дълго време, не му е било проблем, а те твърдо са отказали да му намерят въпросната дръжка.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
randity написа:Kroki написа:Не оставяйте с впечатление, че randity е този човек. Той просто съобщава за това.
![]()
Колега @exvitermini, потърпевшия колега не мисля, че е заслужил първо това отношение, както каза колегата над мен. Той на разбираем език е казал, че на следващия ден е на работа и няма как да мине утре, други ден или по-късно, а частта му трябва. Казал е, че може да изчака и по-дълго време, не му е било проблем, а те твърдо са отказали да му намерят въпросната дръжка.
Точно за това казвам и 2те страни имат вина за случката. Той е казал, че не може утре, ама и те са казали, че не могат днес (17:25 е било, почти края на работния ден)! Та какво следва... аз ако бях си тръгвам, а не да викам управители, за да стане моята. Така аз мисля. Приемам и критиките ви. Съжалявам за случката, но медала има 2 страни.
- randity
- Photographer
-
exvitermini написа:randity написа:Kroki написа:Не оставяйте с впечатление, че randity е този човек. Той просто съобщава за това.
![]()
Точно за това казвам и 2те страни имат вина за случката. Той е казал, че не може утре, ама и те са казали, че не могат сега! Та какво следва... аз ако бях си тръгвам, а не да викам управители, за да стане моята. Така аз мисля. Приемам и критиките ви. Съжалявам за случката, но медала има 2 страни.
На тях просто не им се е занимавало, 30мин. преди края на работния ден да му търсят дръжка. Ако искаш да имаш хубав бизнес с много клиенти, то те трябва да са на първо място. То щом шефа е такъв става ясно персонала на к'во дередже е. Когато искаш да имаш добра репутация се държиш както трябва с клиентите си, а не да налиташ на бой и да псуваш, защото те мързи да изровиш една дръжка. Щото този човек днес идва за дръжка от 10лв. и като се държиш добре с него, утре може да се върне за двигател от 1000лв. Сами се сещате след този случай, колко клиенти е изгубил.

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
randity написа: колко клиенти е изгубил.
мен ме загубиха откакто няма цици на фона на частите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе какво означава "не могат сега".. човека носи пари. Ако ще 20 стотинки да са, ако ще лев, два, пет все тая.
Как няма да ми се разправя да търся нещо? Ако не потърся тая дръжка нали ще ми седи още някакво време а това са пари, които мога да взема сега. Явно много хора смятат, че 2лв или 5лв не са пари. А после пискат "криза е".
Поне мойте виждания и разбирания са такива ама тук явно се смята че ако прекалено много угаждаш на клиента нещо не ти е чиста работата. Какъвто и бизнес да съм имал някога никога не съм връщал потенциален клиент, ако ще и 10 стотинки да ми донесе. Защо да не ги взема аз, а някой друг?
България е една от малкото страни в света може би в която един човек гледащ на клиентите си като на някакви досадници може да прави бизнес и то печеливш. Лично съм виждал множество такива примери.

Поне мойте виждания и разбирания са такива ама тук явно се смята че ако прекалено много угаждаш на клиента нещо не ти е чиста работата. Какъвто и бизнес да съм имал някога никога не съм връщал потенциален клиент, ако ще и 10 стотинки да ми донесе. Защо да не ги взема аз, а някой друг?
България е една от малкото страни в света може би в която един човек гледащ на клиентите си като на някакви досадници може да прави бизнес и то печеливш. Лично съм виждал множество такива примери.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
Така е прави сте, мегапартс са се оакали! Но за мен, прибийте ме ако щете, и колегата който е търсил частта е виновен. Дори им е казал, че ще остави негативен коментар. Той всякакси се е опитал да стане неговата, дори със заплаха за коментар в страницата им. Може и да ги е мързеяло да търсят частта. Но ако наистина са имали да обработят пратките? Може би не са искали да закъсняват да се приберат от работа вкъщи при семействата си. Само ще гадаем. Аз не заставам на ничия страна. Аз не мога да разбера как да звема отношение, след като се е изказала само едната страна? Знам ли не е ли имало словестни атаки между 2те страни? 

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
exvitermini написа:Така е прави сте, мегапартс са се оакали! Но за мен, прибийте ме ако щете, и колегата който е търсил частта е виновен. Дори им е казал, че ще остави негативен коментар. Той всякакси се е опитал да стане неговата, дори със заплаха за коментар в страницата им. Може и да ги е мързеяло да търсят частта. Но ако наистина са имали да обработят пратките? Може би не са искали да закъсняват да се приберат от работа вкъщи при семействата си. Само ще гадаем. Аз не заставам на ничия страна. Аз не мога да разбера как да звема отношение, след като се е изказала само едната страна? Знам ли не е ли имало словестни атаки между 2те страни?

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Като кажете 17:25(почти края на работното време) и ми става смешно.. Понеделник седях до 9:30 в офиса, вторник до 8 и т.н. Който иска да изкарва пари, няма работно време за него! Това е мое мнение де..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
randity написа:Днес, се обадих по телефона на въпросната морга да търся дръжка за жабката на Голф 3, понеже бях видял, че я имат налична в сайта им.
Потвърдиха ми по телефона и понеже бях наблизо, бях там в следващите пет минути. Действието се развива към 17:25ч.
Казаха ми да изчакам и че ще ми я донесат.
Eто тук е разковничето, потвърдили са, че е налична, казали са му да изчака и след това са го наритали като мръсно коте.
Виновни са отвсякъде и напълно правилно са си заслужили негативното мнение!
Можеха да му предложат поне да му я открият и на следващия ден да мине по същото време.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията