Нова придобивка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Нова придобивка

Мнение от Penchev » 04 Юни 2006, 10:19

Здравейте :wave:

Искам да споделя с всички вас радоста от новата придобивка на майка ми а именно закупения от Швейцария преди броени дни автомобил BMW E36 318i Exclusive edition :D :D :angel:

Значи автомобила харесах от обява в www.autoscout24.ch от частна обява.Продадохме на майка ми новата Корса,която ни скъса буквално нервите за година и половина експлоатация и тръгнах за Швейцария с твърдата нагласа да закупя БМВ-то. Нещата се развиха по най-идеалния начин - колата беше в гараж,човека я купил на жена му,но тя почти не я е карала и след повече от година в тях и изминати едва 3000 км решили да я продадат. Още в момента в който собственика ни посрещна на гарата във Wollerau имах чувството ,че всичко ще бъде О'К и когато отвори гаража на къщата си направо ми се подкосиха краката :shock: :shock: :shock: онемях - колата е с всички екстри - 4 въздушни възглавници,4 ел.стъкла,климатроник,светло сив кожен салон в страхотно състояние,поглавници,подлакътници,като задния има "чекмедже" с поставка за чаши,бутилка :shock: :twisted: :have one: и разни вещи,нови гуми,ASC система за контрол на сцеплението,попдгряване на предните седалки,сензор за дъжд,хелиоматик огледало за задно виждане и още и още екстри :D
Буквално мирише на ново отвътре - крайно доволен останах след като човека ме помоли да се грижа за нея,просто нямам думи ...

За 4 дни екскурзии из прекрасната страна с един приятел и навъртени над 1200 км бях очарован от разхода на гориво.Значи при скорост от около 90-100 км/ч колата ми даде разход на гориво 5,8/100 :shock:
Това е автомобила за тези хора,които не търсят кой знае какви динамични показатели а разумен компромис между ниски експлоатационни разходи и задоволителни резултати като стабилност на пътя,комфорт и скоростни показатели.до България също се прибрах с доста приличен даже фантастичен разход на гориво :D

Пожелавам на всички,които им предстои закупуване на автомобил или подмяна на стария , един в такова състояние,тогава радоста и удоволствието от шофирането е на наистина много високо ниво :D :D :D

п.с. Следващите снимки са направени на брега на Женевското езеро до Loussane -
Lac leMan,Vierwald stattersee - Luzern,проходите Julier-pass и Flugell-pass :D :D Надявам се ще ви харесат :D :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Penchev на 04 Юни 2006, 10:36, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 04 Юни 2006, 10:22

А честито,безаварийни километри и само кеф да видите с нея ;) :driving: :driving:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 04 Юни 2006, 10:25

Още ...
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 04 Юни 2006, 10:32

Суперска кола, честито ;)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Юни 2006, 10:32

Честито страхотен екземпляр,
със здраве да си я ползвате и много радостни моменти :!:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 04 Юни 2006, 10:33

Oще ...
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 04 Юни 2006, 10:40

Честито :yes:
Страхотна е машината :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 04 Юни 2006, 10:56

Страхотна машина в страхотно състояние!
Да ти е честита и да си я караш със здраве безброй километри!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 04 Юни 2006, 10:59

честото много красива кола :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Юни 2006, 11:22

Салона е много красив :!:
Благородно ви завиждам :mhihi:
Би ли споделил цената :?: ако не е тайна ,аз от както ти видях новата придобивка не съм спрял да ровя в посочения от теб сайт за 320,318ИС Купета ама нещо много скъпи ми се виждат :uups: та искам да се орииентирам :)
Курса към лева на швейццарския франк нали е 1.25 :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 04 Юни 2006, 12:40

Много хубава Е36-ца си взел. Ако и мотора и е читав-ти си най-големия щастливец в момента или по-точно майка ти. :) :) :)

И на мен ми стана интересно каква е цената на този диамант. Не искам да ми кажеш точна цена. Кажи горе долу ориентировачно за какво иде реч... :?:
Със здраве да си я кара жената и от време на време да ти я дава да вкусиш от лукса. :mhihi:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 04 Юни 2006, 13:16

Колата ми събра очите :idea: Просто е несравнима :shock:
Малко е куцо с АСЦ-то ама поне има копче да се изключва :lol: Тествана е и работи наистина добре :mhihi:

А за цената трябва брат ми да отговори той е наясно - върти ми се нещо в главата че около 8000 и нещо франка :idea:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 04 Юни 2006, 13:57

Много благодаря за пожеланията - ще ги предам на майка ми :D

Момчета,цената на колата беше 9000 CHF :idea: след известни пазарлъци ,убедих Томас (собственика) да ми я продаде за 8400 CHF .
даде ми и комплект зимни гуми с джанти и тасове - всичко в перфектно състояние :D

сега ще имам малко мотане с ЕВРО1 сертификата и с всичко на финала ще излезе предполагам на около 14 К лв :idea: мнозина ще възкликнат "много са за Е36",но веднага казвам,че парите в случая не са толкова важни,просто се търсеше такава кола, в такова състояние - хубавите неща си струват парите ;)

Гледах много коли от тази серия по плацовете в Шлирен,Диетикон,Цюрих , но състоянието им не беше като на нашата :idea: Бяха предимно '93, '94 година и купета 328,325,мноооого рядко 318ис :roll: Богата държава,хората карат само топмодели - има и Alpin-и за по 18 К CHF :shock:

Чист късмет за този малък двигател,в комбинация с такова максимално високо ниво на оборудване :D

Много ви благодаря още веднъж :wave:

п.с. забравих да кажа,че човека ми даде всички 4 броя ключове,всички документи - никакви интервенции по купе и двигател,километрите са 149 К реални,всичко буквално "спи" :!:

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 04 Юни 2006, 14:19, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 04 Юни 2006, 14:16

Колата изглежда адски добре :idea: Поздравления за избора :!: :D
One passion,one car,one life...

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 04 Юни 2006, 14:19

Честито и със здраве да се кара.... уникална е :lol:

Следваща

Назад към Извън Темата