Летни гуми-какви и откъде?
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Летни гуми-какви и откъде?
ЗдравейЧи колеги,
Времето макар и колебливо се стопля и наближава момента,мисля..
Дайте моля ви акъл откъде да напазаруваме новички гуми-сайтове,магазини?(дано не е забранено това като реклама
)
Естествено ако е онлайн,най-вече ме интересува ДОТ-а дали ще е пресен,цената след това..
И последно,според вас заслужава ли си премиум марка (Конти, Дънлоп, ДобраГодина) за суперспряла кошница
От друга страна пък за размера,който ми трябва 195/50/15 разликата в цените от Дебица до гореизброените е 30на лева на гума,което е просто нищо
,за да решава такъв избор.
Може и да споделите кой кога смята да слага летните гуми
Предварително благодарим
Времето макар и колебливо се стопля и наближава момента,мисля..
Дайте моля ви акъл откъде да напазаруваме новички гуми-сайтове,магазини?(дано не е забранено това като реклама

Естествено ако е онлайн,най-вече ме интересува ДОТ-а дали ще е пресен,цената след това..
И последно,според вас заслужава ли си премиум марка (Конти, Дънлоп, ДобраГодина) за суперспряла кошница

От друга страна пък за размера,който ми трябва 195/50/15 разликата в цените от Дебица до гореизброените е 30на лева на гума,което е просто нищо

Може и да споделите кой кога смята да слага летните гуми
Предварително благодарим

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Летни гуми-какви и откъде?
Колега, предполагам, че не сменяш за първи път зимни с летни гуми, като стане +7 градуса и си ти
, или в края на м. март. Относно марката гуми естествено, че е по-добре да са Континентал, Дънлоп, Гудиър отколкото Сава, Корморан или други китайски боклуци. За цени и марки гуми пробвай с търсачката/гуглето
/

2 мнения
• Страница 1 от 1