Летни гуми-какви и откъде?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Летни гуми-какви и откъде?

Мнение от Bogat-Beden » 20 Мар 2013, 9:14

ЗдравейЧи колеги,

Времето макар и колебливо се стопля и наближава момента,мисля..

Дайте моля ви акъл откъде да напазаруваме новички гуми-сайтове,магазини?(дано не е забранено това като реклама :oops: )

Естествено ако е онлайн,най-вече ме интересува ДОТ-а дали ще е пресен,цената след това..

И последно,според вас заслужава ли си премиум марка (Конти, Дънлоп, ДобраГодина) за суперспряла кошница :mrgreen:
От друга страна пък за размера,който ми трябва 195/50/15 разликата в цените от Дебица до гореизброените е 30на лева на гума,което е просто нищо :dunno: ,за да решава такъв избор.

Може и да споделите кой кога смята да слага летните гуми

Предварително благодарим :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Re: Летни гуми-какви и откъде?

Мнение от baitun » 20 Мар 2013, 9:52

Колега, предполагам, че не сменяш за първи път зимни с летни гуми, като стане +7 градуса и си ти :mhihi: , или в края на м. март. Относно марката гуми естествено, че е по-добре да са Континентал, Дънлоп, Гудиър отколкото Сава, Корморан или други китайски боклуци. За цени и марки гуми пробвай с търсачката/гуглето :mhihi: /

Назад към Извън Темата