БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите
Цитат на деня: При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat_na ... t_aktivno/
Категорично ние правим това да насърчаваме нашите симпатизанти да пишат по форумите. Ние го правим и всички го правят. При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите, но не им плащаме, защото не можем да си го позволим. Това заяви депутатът от БСП Антон Кутев на конференцията "Дигиталният дневен ред и новите медии: Ролята на партиите и гражданското общество", организирана от IAB България.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat_na ... t_aktivno/
Категорично ние правим това да насърчаваме нашите симпатизанти да пишат по форумите. Ние го правим и всички го правят. При нас 40-50 човека работят активно в интернет форумите, но не им плащаме, защото не можем да си го позволим. Това заяви депутатът от БСП Антон Кутев на конференцията "Дигиталният дневен ред и новите медии: Ролята на партиите и гражданското общество", организирана от IAB България.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: БСП:При нас 40-50 човека работят активно в интернет фору
И к'во сега,ще чакаме къртиците тука сами да се покажат или някой ще ги посочи 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Според мен са поне 400-500 човека и то платени.Тоя бедняк Кутев и бедната партия на пролетариата малко са компрометирана самоличност.Понеже "социализъма"е като сифилиса - разпространява се по полов път тия са взели мерки и виртуалния ...хммм дебат е основен начин да комуникират с членската маса.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
Като гледах постове на някой от колегите в предишните ти 2 теми и тук си ги имаме. Поне да споделят ако им плащат по колко, да знам дали да не искам и аз пари от някоя партия да пиша по форумите. Така или иначе съм по цял ден в нета почти, поне допълнителни доходи 
п.п.: цената ми варира в зависимост от партията и мнението ми за нея

п.п.: цената ми варира в зависимост от партията и мнението ми за нея

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Jordana написа:Според мен са поне 400-500 човека и то платени.Тоя бедняк Кутев и бедната партия на пролетариата малко са компрометирана самоличност.Понеже "социализъма"е като сифилиса - разпространява се по полов път тия са взели мерки и виртуалния ...хммм дебат е основен начин да комуникират с членската маса.
Глупости,никоя партия няма да дава пари на някакви тъпаци да пишат пропаганди,партиите си купуват направо медията и си пускат каквито искат коментари там.
- kinetism
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е91 320d, e46 325i
- Мечтае да кара: M3 E92
Защо да са глупости, в нета има достатъчно слабоумен електорат от хора, които са силно податливи на манипулации. Колкото е по-глупав един човек, толкова по-податлив е на тези манипулации, а в нета глупави хора на 18+ бол.
Аз лично съм си махнал доста хейсбук групи, тъй като в тях редовно са се поствали статии против дадена партия или човек. Мразя политическо пропагандиращи групи или тези, които постоянно предлагат оферти.
п.п.: обичам цици, дупета, котенца и бмв-та
Аз лично съм си махнал доста хейсбук групи, тъй като в тях редовно са се поствали статии против дадена партия или човек. Мразя политическо пропагандиращи групи или тези, които постоянно предлагат оферти.

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Има ги и тук. Някои даже мога да ги посоча. Лесно се познават по копираните изрази от менторите им.
Touring & windsurf club
Личи си, че идват избори...
flame, от рано гледа да подгрява форума с дебилни теми, нали си е видно герберче.
Общо взето крадеца вика, дръжте крадеца.
flame, от рано гледа да подгрява форума с дебилни теми, нали си е видно герберче.
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Един приятел му бяха предложили да пише по форумите. Дават по 20-30лв на месец и всеки месец ти какзват каква позиция да поддържаш. Има отговорници, които влизат и гледат дали се справяш добре. Карат те да пишеш по 1-2 коментара на ден за по 10-15 минути. Тъпа работа
Според мен това са някакви агнции, които предлагат такива услуги. Идва референдум, плащаш си и те нареждат на тие надолу да пишат каквото кажеш. После идват избори и същото. За всяка по-актуална тема може да ги наемеш. Сигурен съм, че и в този форум има все някой, защото форумът е доста голям и се бистрят често политически теми

Според мен това са някакви агнции, които предлагат такива услуги. Идва референдум, плащаш си и те нареждат на тие надолу да пишат каквото кажеш. После идват избори и същото. За всяка по-актуална тема може да ги наемеш. Сигурен съм, че и в този форум има все някой, защото форумът е доста голям и се бистрят често политически теми

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз като колегата по-горе много мразя всякакви политически изявления и направо настръхвам когато някой почне да величае някоя партия,дори и самият аз да симпатизирам на същата,разбира се ,вече не симпатизирам на никоя партия поради простите причини-всички партии до този момент ,за които съм гласувал,не са направили нищо по-добро от другите,дето са заменили.
А мое лично мнение е че някой,които е политически пристрастен е най-големият идиот на тоя свят,някой приемат партиите като религия,наместници на някаква Божествена сила...Идиоти.
А мое лично мнение е че някой,които е политически пристрастен е най-големият идиот на тоя свят,някой приемат партиите като религия,наместници на някаква Божествена сила...Идиоти.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:Jordana написа:Според мен са поне 400-500 човека и то платени.Тоя бедняк Кутев и бедната партия на пролетариата малко са компрометирана самоличност.Понеже "социализъма"е като сифилиса - разпространява се по полов път тия са взели мерки и виртуалния ...хммм дебат е основен начин да комуникират с членската маса.
Глупости,никоя партия няма да дава пари на някакви тъпаци да пишат пропаганди,партиите си купуват направо медията и си пускат каквито искат коментари там.
Хич не са глупости. Само че са предимно у Фейсбук-а защото там има няколко пъти повече тъпири които да се връзват - най-вече отчаяни недоклатени лелки , дето живота им е постване на глупости . За съжаление на един мой приятел са му промили мозъка и такива глупости драска по цял ден, че направо се отчайвам до къде може да доведат 20-30 лева

Club BMW написа:Личи си, че идват избори...
1. Не виждам нищо дебилно в статията, а по-скоро в похватите, които са описани в нея

2. Статията не съм я писал аз, а вестник "Дневник", който всъщност цитира думите на един соц-активист

3. Един от последните ми постове отпреди 2 дни:

flame написа:бат ви Бойко ще ви замаже очите предизборно с някоя помпозна ПР акция против енергийната мафия или нещо от сорта, вие ще си хвърляте шапките от радост, че са намалили цените, а след изборите... да, точно така, ще ви го сложат на 3 ката и то с лихвите!
4. Та май излиза, че всъщност ти си нещо (големо

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
kinetism написа:Защо да са глупости, в нета има достатъчно слабоумен електорат от хора, които са силно податливи на манипулации. Колкото е по-глупав един човек, толкова по-податлив е на тези манипулации, а в нета глупави хора на 18+ бол.
Е това е най - хубавият коментар! подкрепям колегата , КОМУНИСТИ И СЕКАКВИ ДРУГИ КРАДЦИ НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ
Статията не си я писал, но успешно я разпространяваш.
Всеки ден има подобни новини за различните партии, но ти пускаш определени и целенасочено срещу всички останали, но не и срещу любимата ти партия.
Да не мислиш, че всеки ден ти следя мненията. Във форума си известен с това колко си облъчен...
Темата ти е точно за коша
Всеки ден има подобни новини за различните партии, но ти пускаш определени и целенасочено срещу всички останали, но не и срещу любимата ти партия.
Да не мислиш, че всеки ден ти следя мненията. Във форума си известен с това колко си облъчен...

Club BMW написа:Статията не си я писал, но успешно я разпространяваш.
За любимата ми партия може да видиш т.3 от предния ми пост.

48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4