БМВ 1.5 177 коня
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
БМВ 1.5 177 коня
Попаднах на това видео днес и останах адски впечатлен от видяното
http://www.youtube.com/watch?v=7GE6SGcT ... e=youtu.be
изглежда новите 3 цилиндрови мотори са наистина уникални и достойно ще заменят предшествениците...

http://www.youtube.com/watch?v=7GE6SGcT ... e=youtu.be
изглежда новите 3 цилиндрови мотори са наистина уникални и достойно ще заменят предшествениците...
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: БМВ 1.5 177 коня
дам, вече 3 > 6
Край няма тоя даундайзинг........ май няма и да има
Обречени сме да караме едноцилиндрови коли с 4 турбокомпресора и 200коня

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
177кс няма да е най-мощният 3 цилиндров двигател
Ще има и такива с по 200-225кс
Бива 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BiTurbo написа:дам, вече 3 > 6![]()
По-скоро ще се мина на 500 кубиков 100 коньов генератор в комбинация със бесен шесТОК

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
На хартия всичко е хубаво, само дето тоя филм вече съм го гледал с 1,4тси. Няма да избутат и 100х км преди да почнат серизни технически проблеми по двигателите. Обзалагам се, че турбините ще ги сменят честичко предвид това, че сигурно са малки, но работят на високо налягане. Ще има работа за сервизите, което е добре за мене 

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Преди се смеехме на део тико, че е с 3 цилиндъра, а тия от БМВ докъде ни докараха....
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
На кого му пука.След като вече автомобилът като цяло е консуматив в съвременото общество.Допреди години едно поколение на даден модел траеше по 7-8 години преди поява на новото,сега на втората година се прави фейслифт,на четвъртата излиза ''новото'' попълнение.Ще дам фолксваген за пример че тъкмо четох за тях тази сутрин едни извадки.От 1981-1997 това е началото на Фолксваген голф 2 и края на Голф3/16 години цикъл-две поколения/.От '97 до сега минаха Голф4,5,6,а тази година дефилира и седмицата на голф/за 15 години-4 поколения/.
Същото е и при мобилни телефони,при телевизори и какво ли още не.
Сега и за турбини ли да започна да се притеснявам.
Сменете си начина на мислене,а не само автомобила при възможност

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Темата, двигателя и звука са доста траурни като цяло.
Особено ако извадят и оня ван с предно дето го плануват ....

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
jordanpar написа:На кого му пука.След като вече автомобилът като цяло е консуматив в съвременото общество.Допреди години едно поколение на даден модел траеше по 7-8 години преди поява на новото,сега на втората година се прави фейслифт,на четвъртата излиза ''новото'' попълнение.Ще дам фолксваген за пример че тъкмо четох за тях тази сутрин едни извадки.От 1981-1997 това е началото на Фолксваген голф 2 и края на Голф3/16 години цикъл-две поколения/.От '97 до сега минаха Голф4,5,6,а тази година дефилира и седмицата на голф/за 15 години-4 поколения/.
Разсъждаваш като средностатистически човек, който разбира от автомобили толкова колкото да си смени гумата.
ogata написа:Темата, двигателя и звука са доста траурни като цяло.![]()
Те освен него и още едно недоразумение ни готвят. viewtopic.php?f=1&t=309005
Последна промяна b00st на 17 Сеп 2012, 15:08, променена общо 1 път
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
jordanpar написа:На кого му пука.След като вече автомобилът като цяло е консуматив в съвременото общество.Допреди години едно поколение на даден модел траеше по 7-8 години преди поява на новото,сега на втората година се прави фейслифт,на четвъртата излиза ''новото'' попълнение.Ще дам фолксваген за пример че тъкмо четох за тях тази сутрин едни извадки.От 1981-1997 това е началото на Фолксваген голф 2 и края на Голф3/16 години цикъл-две поколения/.От '97 до сега минаха Голф4,5,6,а тази година дефилира и седмицата на голф/за 15 години-4 поколения/.
Тая кола като и светнат всички възможни лампи по талбото по средата на нищото в чужда държава ще те питам дали няма да се притесянваш за турбината

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Май доста хора искат БМВ да е като Лада, да произвеждат Е30 като 2105 - 45 години.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
spacepl написа:Май доста хора искат БМВ да е като Лада, да произвеждат Е30 като 2105 - 45 години.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
При положение че средностатистическия европеец дето не му се налага и гумата да си сменя ,че масово са рънфлетки вече /също продукт на консуматорското общество,тцтц,колко тъпо,а/,като му светнат лампите набира два телефона и идва екип да се разправя с проблемите,получава веднага заместващ автомобил,три извинителни писма стандартен текст от представителството към което си е взел чисто новият автомобил на лизинг и 60 месеца не се занимава с глупости-кво да му мисли????
Аз лично също съм очарован от видеото,макар гледайки само километраж и оборотомер.Еми че поведението им е като на Е60тката която карам,какви забележки да имам????Само този звук не ми е ясно реалният на двигателя и изпускателната система ли е или минава през пролоджика в купето и звучи надъхващо за драйвера.
Това,че на Бай Ганьо не му отърва че през 2021г. ще трябва да купува тези миксери с безкрайните им изникнали вече проблеми ,станали вече на ххх ххх километра,а тогава новите коли вече сигурно ще хвърчат по въздушни магистрали си е негов проблем.Едва ли БМВ нямат правилна дизайнерска и маркетингова политика,за да не знаят какво точно ще се търси от клиентите търсещи чисто нови автомобили.Така че ги боли трибуквието между краката за това какво мислят секънд и ен-хенд каращите БМВ в България ,страна в която са продадени около 500 нови БМВ за 2011,а за същата година тази марка я няма в първите десет в класацията купени нови автомобили.
Та,като си беден,ще се нагаждаш на пазара,а не той според теб.

Аз лично също съм очарован от видеото,макар гледайки само километраж и оборотомер.Еми че поведението им е като на Е60тката която карам,какви забележки да имам????Само този звук не ми е ясно реалният на двигателя и изпускателната система ли е или минава през пролоджика в купето и звучи надъхващо за драйвера.
Това,че на Бай Ганьо не му отърва че през 2021г. ще трябва да купува тези миксери с безкрайните им изникнали вече проблеми ,станали вече на ххх ххх километра,а тогава новите коли вече сигурно ще хвърчат по въздушни магистрали си е негов проблем.Едва ли БМВ нямат правилна дизайнерска и маркетингова политика,за да не знаят какво точно ще се търси от клиентите търсещи чисто нови автомобили.Така че ги боли трибуквието между краката за това какво мислят секънд и ен-хенд каращите БМВ в България ,страна в която са продадени около 500 нови БМВ за 2011,а за същата година тази марка я няма в първите десет в класацията купени нови автомобили.
Та,като си беден,ще се нагаждаш на пазара,а не той според теб.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз нямам претенции БМВ да се съобразява с мен като проектира. И да си купя нова кола, няма да дам 60-70-80к за нещо с такъв двигател, а те ще искат толкова... Не казвам БМВ да не се развива технологично или към нови пазарни ниши, или към различни купувачи. Основната ми критика е, че за 5г. загърбиха почти всичко, което ги превърна във велик автомобилостроител и е запленило голяма част от живата им фенска маса. Не виждам проблем гениалният им маркетинг да измисли специална линия БМВ традишън пърформънс, която да е насочена към традиционалисти и да може да се поръча за всички модели, които събират 6-цилиндрова атмосферка. Едва ли ще им заеме много място на поточната линия.
И да не съм извън темата, за мен такъв двигател има смисъл само в хибридна комбинация или в Мини...

И да не съм извън темата, за мен такъв двигател има смисъл само в хибридна комбинация или в Мини...
Never mistake motion for action...