Къде да зареждаме
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Къде да зареждаме
Днес имах само около 10L нафта от Ромпетрол.
Тръгнах от София за Благоевград. На магистралата покрай отбивката за Перник заредих 20лв. на Лукоил.
Тръгнах и карах с 90. При Долна диканя я пуснак по инерция, двигателя се разтресе и колата изгасна
.
Нямаше палене. Проверих, нафта имаше и преди и след филтъра. Проверих всички бушони. Клапана за спиране на нафтата на ГНП-то. Всичко ОК.
Проверих касовата бележка - Супер Дизел.
Сипах 5L Ромпетрол от тубичка. Запали с дърмане.
Вървя какво вървя и пак загасна. Последва дърпане до OMV зареждне с най-добрата им нафта - 35L.
Колата запали и нямах никакви ядове до Благоевград и обратно.
Нема такъв филм.
Благодаря на всички, които се включиха и помогнаха.
Аз от една година само на Ромпетрол зареждам и никакви ядове. Повече на Лукойл няма да стъпя.
Тръгнах от София за Благоевград. На магистралата покрай отбивката за Перник заредих 20лв. на Лукоил.
Тръгнах и карах с 90. При Долна диканя я пуснак по инерция, двигателя се разтресе и колата изгасна

Нямаше палене. Проверих, нафта имаше и преди и след филтъра. Проверих всички бушони. Клапана за спиране на нафтата на ГНП-то. Всичко ОК.
Проверих касовата бележка - Супер Дизел.
Сипах 5L Ромпетрол от тубичка. Запали с дърмане.
Вървя какво вървя и пак загасна. Последва дърпане до OMV зареждне с най-добрата им нафта - 35L.
Колата запали и нямах никакви ядове до Благоевград и обратно.
Нема такъв филм.
Благодаря на всички, които се включиха и помогнаха.
Аз от една година само на Ромпетрол зареждам и никакви ядове. Повече на Лукойл няма да стъпя.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: Къде да зареждаме
Бензин- Гр. София, Сточна гара 2,24 лв/л
Нафта от рейсаджия по 1,90 около 45 литра, и останалите 35 JET A-1 керосин.Връзва се на около 90 лв за 80 кила
Лошото е, че не всеки път става тоя номер
Иначе веднъж в Перник сипах на един ситроен газ за 80 ст./л. (в софия беше1,05 тогава)
и се вкарах в приключение

Нафта от рейсаджия по 1,90 около 45 литра, и останалите 35 JET A-1 керосин.Връзва се на около 90 лв за 80 кила

Лошото е, че не всеки път става тоя номер
Иначе веднъж в Перник сипах на един ситроен газ за 80 ст./л. (в софия беше1,05 тогава)
и се вкарах в приключение

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз зареждам от "нафтата за ТИР-ове" на OMV-то на изхода за магистралата (преди караулката на КАТ) и имам чувството, че с тая нафта върви по-добре 

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Тука сме двама колеги, които зареждаме само от петрола в младост 3. По мнението и на двамата OMV-тата, шела и лукойла не струват. Той изгоря с нафтова помпа, на мен ми се размина само с яко притрисане и губене на мощност във високите 

5 мнения
• Страница 1 от 1