допьлнително 400 камери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

допьлнително 400 камери

Мнение от fedoracore » 10 Май 2011, 18:05

http://dnes.dir.bg/news/zhertvi-tzvetan ... ta-8592579

тея полудеха
не и даваи те - книжки бе .
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Re: допьлнително 400 камери

Мнение от ///milko way » 10 Май 2011, 18:18

С тея камери и тоя скъп бензин скоро ще правя обратна трансплантация - от М50Б25 на М43Б16 + LPG ;)
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 10 Май 2011, 18:28

то хубаво ,нас ще ни снимат ама тях кой ще ги снима и какво ще им правят като ги снимат

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Май 2011, 20:17

някой получавал ли е фиш от камера скоро?
знам една кола с монтирана камера, редовно я виждам по пътищата наоколо, хвърчат покрай нея, вътре има полицаи, уж снимат пък нищо?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Май 2011, 21:10

:shock: със сигурност ще се наредим на челните места по камери на глава на населението. И няма кой да разбере, че българинът не е по-некадърен шофьор от всеки друг ами на тия пътища и непредвидими пътни условия самият Шумахер ще катастрофира редовно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 10 Май 2011, 21:20

Предлагам да съберем някой лев и да пуснем теми в оръжейните форуми за отстрелване на камерите нощем с награден фонд :mhihi:
Във Варна по едно време кмета им беше спрял кранчето, понеже не искаха да дават % на общината от събираните глоби чрез камерите :mhihi: Много се накефих :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 10 Май 2011, 22:23

Аз държа да ме снимат как си троша джантите в дупките и как слизам псувайки да гледам щетите по колата.Ще ми се днеска да имаше една камера да ме снима как едвам не се пребих прелетайки над една дупка с мотора.Ама камерите да снимат и черните джиБове и тея със спешъл номерата.
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 11 Май 2011, 7:44

Абе назнам кви камери щели да слагат, обаче вчера заради на бате цецко мероприятието, беха ебати задръстванията.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 11 Май 2011, 8:07

те тея не могат да поддържат(за статичните говоря) няколко месеца ги нямаше че 400 ше сложат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Май 2011, 8:40

zzuzi написа:Аз държа да ме снимат как си троша джантите в дупките и как слизам псувайки да гледам щетите по колата.Ще ми се днеска да имаше една камера да ме снима как едвам не се пребих прелетайки над една дупка с мотора.Ама камерите да снимат и черните джиБове и тея със спешъл номерата.

Знаеш ли кое ще е най-забавното,че ако наистина те снимат в такава ситуация...ще получих акт за несъобразена скорост с пътните условия :banghead:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 11 Май 2011, 9:56

някой който е живял в чужбина и е наясно с тяхното ЗДП има ли такова нещо като несъобразена скорост.

Може да гледам от мойта гледна точка, но след като те са сложили ограничение 50 километра, това не означава ли, че пътя е проектиран и изграден за такава скорост. Т.е. в рамките на тези 50 километра те гарантират нашата безопасност.

Чудил съм се дали е възможно да се обори тази точка от закона ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Май 2011, 10:09

bum_bum написа:И няма кой да разбере, че българинът не е по-некадърен шофьор от всеки друг ами на тия пътища и непредвидими пътни условия самият Шумахер ще катастрофира редовно.

BTW българинът е доказал, че може да прави касапници и на перфектни прави пътни отсечки с няколко ленти...
Никой не мое ма връне на селу!

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 11 Май 2011, 10:16

vlad0 написа:някой който е живял в чужбина и е наясно с тяхното ЗДП има ли такова нещо като несъобразена скорост.

Може да гледам от мойта гледна точка, но след като те са сложили ограничение 50 километра, това не означава ли, че пътя е проектиран и изграден за такава скорост. Т.е. в рамките на тези 50 километра те гарантират нашата безопасност.

В града, като правиш завой на някой светофар, с каква скорост го взимаш? ;) И с каква скорост минаваш по малките улички в центъра? ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 11 Май 2011, 12:02

Хубава работа вършат камерките(всичко виждат). :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Май 2011, 12:18

vlad0 написа:някой който е живял в чужбина и е наясно с тяхното ЗДП има ли такова нещо като несъобразена скорост.

Чудил съм се дали е възможно да се обори тази точка от закона ?

Именно защото спазването на ограничението само по себе си с нищо не гарантира че ще оцелееш са въведени въпросните понятия "съобразена скорост" и "несъобразена"-защото спазването на максималното ограничение не освобождава водача от отговорността да преценява с колко точно да кара. В противен случай щяхме да си джиткаме с 50 км/ч покрай спирките, училищата и детските градини формално спазвайки закона....
Никой не мое ма връне на селу!

Следваща

Назад към Извън Темата