допьлнително 400 камери
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Re: допьлнително 400 камери
С тея камери и тоя скъп бензин скоро ще правя обратна трансплантация - от М50Б25 на М43Б16 + LPG 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
то хубаво ,нас ще ни снимат ама тях кой ще ги снима и какво ще им правят като ги снимат
някой получавал ли е фиш от камера скоро?
знам една кола с монтирана камера, редовно я виждам по пътищата наоколо, хвърчат покрай нея, вътре има полицаи, уж снимат пък нищо?
знам една кола с монтирана камера, редовно я виждам по пътищата наоколо, хвърчат покрай нея, вътре има полицаи, уж снимат пък нищо?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв

Предлагам да съберем някой лев и да пуснем теми в оръжейните форуми за отстрелване на камерите нощем с награден фонд 
Във Варна по едно време кмета им беше спрял кранчето, понеже не искаха да дават % на общината от събираните глоби чрез камерите
Много се накефих 

Във Варна по едно време кмета им беше спрял кранчето, понеже не искаха да дават % на общината от събираните глоби чрез камерите

Аз държа да ме снимат как си троша джантите в дупките и как слизам псувайки да гледам щетите по колата.Ще ми се днеска да имаше една камера да ме снима как едвам не се пребих прелетайки над една дупка с мотора.Ама камерите да снимат и черните джиБове и тея със спешъл номерата.

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Абе назнам кви камери щели да слагат, обаче вчера заради на бате цецко мероприятието, беха ебати задръстванията.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
те тея не могат да поддържат(за статичните говоря) няколко месеца ги нямаше че 400 ше сложат
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
zzuzi написа:Аз държа да ме снимат как си троша джантите в дупките и как слизам псувайки да гледам щетите по колата.Ще ми се днеска да имаше една камера да ме снима как едвам не се пребих прелетайки над една дупка с мотора.Ама камерите да снимат и черните джиБове и тея със спешъл номерата.
Знаеш ли кое ще е най-забавното,че ако наистина те снимат в такава ситуация...ще получих акт за несъобразена скорост с пътните условия

някой който е живял в чужбина и е наясно с тяхното ЗДП има ли такова нещо като несъобразена скорост.
Може да гледам от мойта гледна точка, но след като те са сложили ограничение 50 километра, това не означава ли, че пътя е проектиран и изграден за такава скорост. Т.е. в рамките на тези 50 километра те гарантират нашата безопасност.
Чудил съм се дали е възможно да се обори тази точка от закона ?
Може да гледам от мойта гледна точка, но след като те са сложили ограничение 50 километра, това не означава ли, че пътя е проектиран и изграден за такава скорост. Т.е. в рамките на тези 50 километра те гарантират нашата безопасност.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
bum_bum написа:И няма кой да разбере, че българинът не е по-некадърен шофьор от всеки друг ами на тия пътища и непредвидими пътни условия самият Шумахер ще катастрофира редовно.
BTW българинът е доказал, че може да прави касапници и на перфектни прави пътни отсечки с няколко ленти...
Никой не мое ма връне на селу!
vlad0 написа:някой който е живял в чужбина и е наясно с тяхното ЗДП има ли такова нещо като несъобразена скорост.
В града, като правиш завой на някой светофар, с каква скорост го взимаш?

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
vlad0 написа:някой който е живял в чужбина и е наясно с тяхното ЗДП има ли такова нещо като несъобразена скорост.
Именно защото спазването на ограничението само по себе си с нищо не гарантира че ще оцелееш са въведени въпросните понятия "съобразена скорост" и "несъобразена"-защото спазването на максималното ограничение не освобождава водача от отговорността да преценява с колко точно да кара. В противен случай щяхме да си джиткаме с 50 км/ч покрай спирките, училищата и детските градини формално спазвайки закона....
Никой не мое ма връне на селу!
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3