Циганин с туба!?!
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Циганин с туба!?!
Тъй като ще се намери поне още един жалостив човек, искам да ви предупредя за един циганин, който ходи и дрънчи пари по светофарите под предтекста,че му е свършил бензина.Обикаля предимно в София по светофарите около ВМА и около обувния завод.
Лошо е да се злоупотребява с човешкото милосърдие и съм сигурен,че господ вижда!
Лошо е да се злоупотребява с човешкото милосърдие и съм сигурен,че господ вижда!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Циганин с туба!?!
Как се върза на тоя номер бе
Отдавна кинти, пари, сухо, кеш, на ръка НЕ давам заради ей такива тарикати...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMDrago написа:аз съм му дал 2 лева само. Лошото е,че някой може да му даде повече
Тоя с моите, твоите и на няколко човека още 2-та лева и накрая е изкарал повече от нас двамата заедно...
ms написа:BMDrago написа:аз съм му дал 2 лева само. Лошото е,че някой може да му даде повече
Тоя с моите, твоите и на няколко човека още 2-та лева и накрая е изкарал повече от нас двамата заедно...
Определено... Чувал съм, че се изкарвали през силните дни по и над 50лв.

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
във Варна има един просяк дето купи на щерка си апартамент в центъра на града. Да не казвам, че си кара и лека кола, в която лично съм го виждал да се качва, слага си кирливия балтон в багажника и си се прибира... Сами си правете изводите какви пари се вадят от просията 
още един пример: преди 3 години кога бачках на едни магазини на Златни пясъци, едно хлапе седна да свири на една пейка. И минават туристите му пускат някоя друга пара. Всички от колегите се смяхме, че я изкара 10-15 лв, я не. След три часа влезе в магазина и поиска да му уедрим парите. Даде ни близо 200 лв. на банкноти и монети от 1-2-5лв. Всички бяхме ей тъй
. Ама ни каза, че почти цялата сума отива за мутрите дето го пазят да свири, иначе щял да яде шамари ако седне ей така да си свири без някой да го пази. 

още един пример: преди 3 години кога бачках на едни магазини на Златни пясъци, едно хлапе седна да свири на една пейка. И минават туристите му пускат някоя друга пара. Всички от колегите се смяхме, че я изкара 10-15 лв, я не. След три часа влезе в магазина и поиска да му уедрим парите. Даде ни близо 200 лв. на банкноти и монети от 1-2-5лв. Всички бяхме ей тъй

и какво иска тоя циганин?
как ще му дадеш на прав и здрав бил той и циганин пари ..
как ще му дадеш на прав и здрав бил той и циганин пари ..
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
На мен са ми пробутвали и варианта за пари за лекарства за детето... дадох веднъж на един, че беше много нахален, още малко щеше да ми остави и личната си карта като залог, че ще се върне да ми покаже лекарствата... ама кат взе парите му казах - нали знаеш, че ако ме лъжеш, после никога няма да имаш пари за лекарства, когато ти потребват... и ме поизгледа малко така, все едно съм му взел пенсионния фонд...
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Mollov написа:На мен са ми пробутвали и варианта за пари за лекарства за детето... дадох веднъж на един, че беше много нахален, още малко щеше да ми остави и личната си карта като залог, че ще се върне да ми покаже лекарствата... ама кат взе парите му казах - нали знаеш, че ако ме лъжеш, после никога няма да имаш пари за лекарства, когато ти потребват... и ме поизгледа малко така, все едно съм му взел пенсионния фонд...
Е ти направо си го смазал

Мен днес един, който беше полу умрял за лекарства - по негови думи, ми продаваше нож и календар на дпс

И аз съм им казвал, че ще умрат ако лъжат (макар да знам че лъжат) и те супер надъхани се заклеват във всичко, което се сетят. Цигани и турци

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Тия са много големи глупаци с тубите. Не знам какъв човек трябва да си, за да се вържеш.
Мен един път ме помоли един такъв и му викам пичага нямам пари, ама имам въже, къде ти е колата да те дръпна до бензиностанцията.
На мен ми е ясен филма, ама исках да му видя реакцията. Оня запали джапанките с 200. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
И по горнобански път се разхожда един наркоман но без туба а с една паркирана кола и я сочи и вика че бил от Благоевград и нямал бензин,до сега го засичам 4-5-пъти..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Подобен "играч" ме хвана в един много добър ден за мен и отнесе 10лв
Ама бях много щастлив и въобще не му обърнах внимание 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Don_Emilio написа:във Варна има един просяк дето купи на щерка си апартамент в центъра на града. Да не казвам, че си кара и лека кола, в която лично съм го виждал да се качва, слага си кирливия балтон в багажника и си се прибира... Сами си правете изводите какви пари се вадят от просията
още един пример: преди 3 години кога бачках на едни магазини на Златни пясъци, едно хлапе седна да свири на една пейка. И минават туристите му пускат някоя друга пара. Всички от колегите се смяхме, че я изкара 10-15 лв, я не. След три часа влезе в магазина и поиска да му уедрим парите. Даде ни близо 200 лв. на банкноти и монети от 1-2-5лв. Всички бяхме ей тъй![]()
![]()
. Ама ни каза, че почти цялата сума отива за мутрите дето го пазят да свири, иначе щял да яде шамари ако седне ей така да си свири без някой да го пази.
Некое Х6М повер ще да си е купил

п.п. вчера един ми иска 68 стинки не му стигали за влака да се прибере... само дето за последната една година тва му е 14-ти път дето не му стига близо левче

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
BMDrago написа:Тъй като ще се намери поне още един жалостив човек, искам да ви предупредя за един циганин, който ходи и дрънчи пари по светофарите под предтекста,че му е свършил бензина.Обикаля предимно в София по светофарите около ВМА и около обувния завод.
На тоя му е свършил бензина от 2 години... Първия път като го видях, нямах никакви пари за даване. Втория път го попитах къде му е колата и той си тръгна...

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4