Безплатен-подарък телефон VIVACOM.?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Безплатен-подарък телефон VIVACOM.?
Колеги днес в 17:00 получаван по ЕКОНТ пратка на която пише ВИВАКОМ-ПОДАРЪК.Разписвам се и я приемам,отварям и виждам чисто нов стационарен домашен телефон.Домашния ни телефонен пост се води на името на майка ми.
Преди 15-20 дена операторка от ВИВАКОМ ни звани и пита дали искаме да сключим договор с ВИВАКОМ за 12-месеца и категорично отказахме.
Няма безплатни подаръци и каква е уловката.?
Ако някой от вас е получил същия подарък нека сподели.
Преди 15-20 дена операторка от ВИВАКОМ ни звани и пита дали искаме да сключим договор с ВИВАКОМ за 12-месеца и категорично отказахме.
Няма безплатни подаръци и каква е уловката.?
Ако някой от вас е получил същия подарък нека сподели.
Re: Безплатен-подарък телефон VIVACOM.?
това не е телефон.
това е излъчвател на нано-честоти които има единствената цел да ти внуши да се прехвърлиш към виваком в следващите няколко дни или да страдаш от запек и евентуални хемороиди до края на живота си.
да не кажеш после, че не сме те предупредили.
това е излъчвател на нано-честоти които има единствената цел да ти внуши да се прехвърлиш към виваком в следващите няколко дни или да страдаш от запек и евентуални хемороиди до края на живота си.
да не кажеш после, че не сме те предупредили.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320

Няма Не искам , Няма недей......... щом те желая ставам злодей

Виваком договор подпиши,
и техен роб
до края на живота си им бъди

----------------------------------------------
Ся по темата....
Колега отиди и виж за какво става въпрос щот нали знаеш ,че безплатен обяд няма

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Значи има няколко варианта,първо-мое да си "подписал" договор,ама още да не го знаеш и 2 ро ,тея стационарни телефони струват два и осемдесет,очаквай в сметката ти за телефон да се появяват два и осемдесет,ама няколко пъти,при всички случаи им звънни или напиши имейл!!!
има и 3ти вариант-аз съм чувал за интернета им става въпрос,че ако подпишеш за 1 година автоматично се преподписва договора ако не отидеш точно в същият ден в който изтича старият ти договор,а ако е неделя-забрави да си прекратиш договора.
Хмм а като взе пратката от еконт, обърна ли внимание какво точно си подписал .... да не е бил 12 месечен договор случайно

- trance4life
- Потребител
-
телефона се получава при подновяване на договора,което означава,че сте преподписали за още 1 година 

:)
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Проблема с дяволите ВИВАКОМ е решен.Тъй като майка ми жевее сама в жилището,а днес разговарях с дежурния ОПЕРАТОР-СМЯНА инж. ЙОРДАНОВА и обясних че понеделник им изпращам ксерос копие от клиничните пътеки по които майка ми е лежала в БОЛНИЦАТА от 1.08.2010 до 30.08.2010 в едно със епикризите и назначеното и лечени.С което доказвам в правен казус че телефония абонат в лицето на МАЙКА ми за периода месец АВГУСТ 2010 е бил на лечение извън града.Тъй като Г-жа инж.ИВАНОВА ми каза че имат телефонен запис на разговора с майка ми от 19.08.2010-г и тя сие дала съгласието дае включена в промоцията и да сключи договор за 12-месеца,интересно с кого са разговаря ли
лъжааааа.Този разговор се проведи на 2.10.2010 в 11:15-часа,след 45-минути в 12:00 лично се обади Г-жа инж.ЙОРДАНОВА даме уведоми че абоната С.Р.И е анулирана за ПРОМОЦИЯТА.И нее включена в листата абонат с промоционален стационарен телефон и договор за 12-месеца.Лицето С.Р.И. си остава на старата тарифа 13.80 с 50-минути и по нейно желание всеки един момент може да прекрати договора с ВИВАКОМ без неустойки. 

големи нахалници са
иначе в момента си на най-неизгодната тарифа
и ще е по-добре или да го спреш и да си вземеш ГСМ или на някакъв договор - може и към друг оператор
иначе в момента си на най-неизгодната тарифа
и ще е по-добре или да го спреш и да си вземеш ГСМ или на някакъв договор - може и към друг оператор
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
exotique написа:има и 3ти вариант-аз съм чувал за интернета им става въпрос,че ако подпишеш за 1 година автоматично се преподписва договора ако не отидеш точно в същият ден в който изтича старият ти договор,а ако е неделя-забрави да си прекратиш договора.
Трябва да отидеш един месец преди да ти изтече стария договор и да се откажеш, ако го пропуснеш този едномесечен срок гориш за още една година, мен така ме прецакаха, така че имайте го впредвид!!!!!
KEVIN-30 написа:Лицето С.Р.И. си остава на старата тарифа 13.80 с 50-минути и по нейно желание всеки един момент може да прекрати договора с ВИВАКОМ без неустойки.
Па скайпа ти дава неограничени разговори в цяла европа за 6.88Евро на месец

има и вариант за включване на стационарен телефон през интернет но не знам подробностите. (или ако греша моля да ме извините)
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
за 15 лева вече предлагат кабелна,телефон и интернет,къде отидеха тея???
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Е.Димитров написа:за 15 лева вече предлагат кабелна,телефон и интернет,къде отидеха тея???
15 лева я половин година, я първата година после ще излизат през ... тея 15 лева

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2