xbox 360 или PS3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

xbox 360 или PS3

Мнение от vladye » 15 Авг 2010, 0:11

колеги, дайте акъл коя конзола е по-хубава.
чета в нета много противоречиви мнения, но нищо не отбирам от конзоли и игри. вярно ли е, че xbox-a може да се хакне софтуерно и какви рискове крие това?

има ли някой с преки впечатления...че нещо клоня към xbox-a, пък PS3 си е име май :D

дали ще е кофти качеството, ако се играе на плазмен телевизор, вместо LCD и другите там нови технологии?
virtue and tranquillity

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: xbox 360 или PS3

Мнение от Nukem » 15 Авг 2010, 0:57

Ми колега аз проведох следния разговор с един приятел програмист!
Той има и PS3 и XBOX360 и ми каза че ще ми даде PS3-то и като ми омръзне да му го върна, поговорихме си и каза че в интернет е пълно с игри за Xbox-a сваляш записваш и пускаш каза че флашването на cd-то на Xbox-a е елементарно, всеки да си направи сметката дали си струва да си купува игри по 50-100лв или да ги тегли безплатно, всички знаем че за PS3 хак още няма само достъп до паметта но това ме върши работа!
XBOX360-379лв.
PS3-689лв.
Миналия ден гледахме хисторито на един приятел в ozone.bg дал е за игри за PS3 789лв. е защо да не си купи човек едно Apex-че за е36-та вместо игри който да играе един пат и да му събират прах на рафта.
П.С:Въпреки че се изказах не особено ласкаво за PS3 нямам търпение да го взема в понеделник да разцъкам Resident Evil 5, просто като знам колко общо ще има с "Resident evil afterlife" филма тази есен, просто няма как да не я врътна преди поредната среща с Мила!:)
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Авг 2010, 3:39

Nukem написа:...

оф, блазе ти! от къде намирате време за пуцане?! :(

иначе ЗА PS3

брат ми имаше Хбокс 360 - продаде го много бързо

един от големите минуси - РУЧИ зверски :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 15 Авг 2010, 10:03

Xbox 360 и веднага щом го вземеш си намериш някой да ти го флашне :yes: Това ПС3 е уникална глупост.
Eй ти и малко сравнителни картинки от най-новата зарибителна игра дето излиза след 2 седмици и мислим да си взимам отпуска, че да я играя :mrgreen:

Xbox
Изображение

PS3 :mhihi:

Изображение

Изображение

Ако ти се дават 2но повече пари за конзола, на която да играеш платени игри с дървена графика, си вземи ПС3 :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Потребител
Аватар

Мнение от vazioo » 15 Авг 2010, 10:34

Колега може сериозно да помислиш за wii

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 15 Авг 2010, 11:29

по-голяма глупост от wii няма! бях се навил ония ден, добре че разцъках 2 часа в магазина :mhihi: виж ако си на около 10 години, бива :D
Изображение

Аватар

Мнение от vladye » 15 Авг 2010, 16:05

WII е изключен като вариант, просто за по-друга аудитория e насочен, мисля.
като цяло явно ще е xbox 360 като притегля везните - производителността, плюс възможността да се хакне, заглавията и по ниската цена...

пък и в крайна сметка, всеки си хвали неговото като чета в интернет :lol:
virtue and tranquillity

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 15 Авг 2010, 21:56

XBOX-а си е супер, само си вземи задължително с хард, за да можеш да си играеш и игрите от стария xbox. Има много забавни игрички за arcade, и всяка игра ти струва около 2 лева, на фона на 100+ за плейстейшъна. Почети малко и за различните версии на конзолата, да не се набиеш с някоя по-стара от пролетта на миналата година, че ще ти побелее косата :)
Пускам ти на лично и координатите на един човек, който ги "оправя" :)

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 16 Авг 2010, 0:03

stefanta написа:XBOX-а си е супер, само си вземи задължително с хард, за да можеш да си играеш и игрите от стария xbox. Има много забавни игрички за arcade, и всяка игра ти струва около 2 лева, на фона на 100+ за плейстейшъна. Почети малко и за различните версии на конзолата, да не се набиеш с някоя по-стара от пролетта на миналата година, че ще ти побелее косата :)
Пускам ти на лично и координатите на един човек, който ги "оправя" :)

Нищо не струва, има ги в замунда, само взима едни рирайтабъл дискове и пече каквото си поиска :mhihi: И само внимателно с връзването към интернет, че като те надушат, че ти е хакнат и така могат да ти го зачворят, че ще става единствено да си го биеш в главата после :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Аватар

Мнение от vladye » 16 Авг 2010, 1:11

предполагам ще мога да си го ънлокна сам.
iPhone-a сам го октлючих, така че не вярвам тук да е по-трудно

stefanta - мерси, колега :bchug:
virtue and tranquillity

Потребител
Аватар
Кара: Вози се!

Мнение от DonLachone » 16 Авг 2010, 12:05

+1 за Xbox-a!

Но веднага давам МНОГО важен съвет. Внимавай да не прегрее!!! Това по принцип им е дизайнерски проблем на ексбоксовете, но ако го държиш на по отвтворено място а не забутан в ъгъла няма да имаш проблеми. А прегрее ли и получиш ли 3-те червени лампички на смъртта ... става малко кофти...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 16 Авг 2010, 14:40

Playstation 3 е правилния избор. Xbox 360 има RROD, което ще рече, че шанса да се развали и да го хвърлиш на боклука е 50%. PS3 шанса да се развали и да не може да се ползва повече е 2%. PS3 има по добър хардуер (което не е много от значение) и може да играеш всяка игра в интернет безплатно посредством PSN (PlayStationNetwork). Xbox 360 се плаща всеки месец (по твое желание) за да можеш да цъкаш из нета с приятели. При PS3 купуваш 1 игра за 80-90 лева (втора ръка), връткаш я и я продаваш за 75-85 лева, което дефактно ти излиза 10-15 лева на игра. При Xbox 360 дърпаш директно от нета и записваш на ДВД диск. Игрите за PS3 са десетки пъти по добри отколкото за Xbox 360 + това скоро излиза Gran Turismo 5 (най реалния драйвинг симулатор), който е PS3 exclusive, демек дори да си земеш Xbox 360 тази невероятна игра няма да може да я играеш. Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Авг 2010, 17:50

DonLachone написа:+1 за Xbox-a!

...но ако го държиш на по отвтворено място а не забутан в ъгъла няма да имаш проблеми. ...

абсолютни "никакви" проблеми няма да имаш, освен, че ще ти оручи главата и след 1 час игра ще се чувстваш все едно си къртил с кангото цял ден ... иначе проблеми "няма" :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 16 Авг 2010, 18:21

Абе и двете конзоли си имат предимства и недостатъци :mhihi:
Аз лично съм фен на Xbox но без хак, щото нали знаеш хакне ли се веднъж гаранцията отпада, а аз два пъти го ядох с rrod и един път с бан от Xbox Live и точно тук му е предимството на Ps3 не плащаш да играеш онлайн докато при Xbox-a се изръсих 50тина долара за една година лайв.
Миналата седмица си купих новата Xbox360 slim 250gb и мога да ви кажа че въобще не се чува как работи няма нищо общо със старите.
Игрите си ги купувам от нета повечето втора ръка вървят между 15 и 60лв зависи колко е нова и популярна играта а и на мен ми стигат 2-3 игри сега съм забил цяла седмица на Forza Motorsport3 която я няма нито за Pc нито за PS3 както доста игри.
Сравнение със старият хакнат едно двуслойно читаво ДВД върви към 4-5лв и не е гаранция дали ще тръгне, постоянно се криеш да не ти баннат конзолата а и гаранцията ти е отпаднала
А относно Wii http://www.youtube.com/watch?v=XJNjTyBr1Hg него няма да го коментирам с тея пръчки хилки и ............

Lattri написа:скоро излиза Gran Turismo 5 (най реалния драйвинг симулатор), който е PS3 exclusive, демек дори да си земеш Xbox 360 тази невероятна игра няма да може да я играеш. Поздрави

http://www.youtube.com/watch?v=eUOfxGkDvXA Това е сравнение с Forza motorsport 3 а скоро излиза Forza 4 Така че гранд туризмо пак си остава 2ри :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: E39 528i

Мнение от Massacre » 18 Авг 2010, 11:58

Брат ми има PS3 и посмъртно не би го сменил нито с "X-бот" нито с "Уии" :mhihi: PS3-ката е уникална машина, но определено е за хора с парици, които могат да си позволят да си купуват игрите! Тия геймърчета които нямат парички ръгат "Xбот-а", а ако са от женското съсловие просто обожават да си играят с пръчките на "Уии-я" ;)

Следваща

Назад към Извън Темата