Защо така господин депутат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Защо така господин депутат?

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2010, 10:01

То ни е за извън темата, нито страхотна история, но се случи снощи.
Прибираме се с е30-ката по магистралата и един вятър, дъжд .. таковало си таковата. По едно време докато си изпреварвам един тир някой почва неистово да присветка отзад. По груба преценка беше поне 500 метра зад мен, а аз бях на средата на тира. Докато му стигнах на предницата онзи отзад беше вече на 100- тина метра с видимо доста по-висока скорост от моята. Пред тира обаче имаше баничарка, която се движеже много бавно, може би под 90, та като си погледнах скоростта- 120 си викам айде и нея ще я изпреваря. Все пак се движа с нормална скорост. Онзи отзад обаче явно не хареса това решение и ми се лепна на има-няма 20 см от бронята, пусна си светлините на решетката (от което вече разбрах, че е кола на НСО) и дълги :shock:
Автоматично за мен възниква въпроса ЗАЩО? Карам си с позволената скорост, пътните условия са лоши, защо ми се лепи с тая скорост на задната броня и ми дава зор? От една страна ме провокира да наруша правилника, от друга застрашава сигурността на двама човека плюс тяхната.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Защо така господин депутат?

Мнение от Mollov » 04 Яну 2010, 10:07

Отговора се съдържа в изложението ти - Кола на НСО. На тях не им дреме за никого и нищо. Имам познат, който е шофьор в НСО и сам си признава, че се е научил да кара "както му е кеф на него, където му е кеф". Прави го и с личният си автомобил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Яну 2010, 10:09

абе заеби го и тва е,щом е с лампи на решетката и ги е пуснал давай му път и тва е логика не търси просто няма сми. някаде ще се наиграе сам с някоя мантинела

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 04 Яну 2010, 10:10

кои-знае кои се е возил в колата,някоя личност от БГ.
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 04 Яну 2010, 10:12

Ти да не мислиш че тоя е наистина от НСО,ЦРУ,КГБ или нещо си там.
Преди време едно митсубиши колт и Е90 се гонеха зад мен .Това става в Хаимбоаза.Митсубишито ме изпревари с риска да се забие в насрещно движещия се тир,като на всичко отгоре ми сече пътя прибирайки се в лентата.А оня кухия с Е90 ми се лепна на задницата и както в твоя случай даже ми пусна някакви сини зад решетката си.Аман от тарикатчета,случвало ми се е и синя лампа да си слагат на тавана зад мен в движение.Въобще не се трогвам от такива пишман спешъл форсес.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 04 Яну 2010, 10:24

jordanpar написа:Ти да не мислиш че тоя е наистина от НСО

100% е от НСО или президентството, а тия пишман спешъл форсес както ги наричаш, са най опасни :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Яну 2010, 10:27

benzin написа:
jordanpar написа:Ти да не мислиш че тоя е наистина от НСО

100% е от НСО или президентството, а тия пишман спешъл форсес както ги наричаш, са най опасни :mhihi:

поредния непокист, така го чекнаха на Плиска :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 04 Яну 2010, 10:31

еми избил е 1-2 комплекса и е продължил :>

"дай му на човек малко власт, да го видиш какъв е"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Яну 2010, 10:32

Колега,като ти се залепят следващият път така,чукни само педала на спирачките ,само да светнат стоповете,да видиш как се наакват

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2010, 10:43

Гледах да не правя глупости, щото все пак с приятелката си бях и в такива случаи карам доста насрано.
Чудно ми беше само защо и от къде тази наглост в тези наши "избранници".
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 04 Яну 2010, 10:43

Пак почнахте с небивалиците :kuku: Щом е с лампи(специален режим)си длъжен да му направиш път при всякаква ситуация.Какво са ви виновни шофьорите от НСО,това им е работата и ако се поинтересувате ще разберете че за тях важът правила от които ще ви се изправят косите,а и повечето хора няма да издържът да карат така и до Църна Маца :mhihi:
Като го видиш бягаш и това е положението :paranoid: Вярно че понякога изглежда брутално как избутват хората,но това им е работата.Да не говориме че имат правата и по-лошо да стане.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2010, 11:17

Колега, май не си ме разбрал. Той бурканите ги пусна след като ми се лепна на бронята. Аз естествено му направих място в първия удобен момент. Въпроса ми е защо се лепи зад мен на сантиметри при тва лошо време и защо кара на дълги, още преди да е пуснал бурканите, че да видя, че трябва да му направя място. При тоя дъжд вятър и т.н. Е30-ката едвам седи на пътя със 120, а той ми седи на задницата и ми дава зор, като същевременно ме и заслепява. Аз за другите ми права знам ама ми е чудно тия права кой му ги е дал..?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 04 Яну 2010, 11:28

bum_bum написа:Колега, май не си ме разбрал. Той бурканите ги пусна след като ми се лепна на бронята. Аз естествено му направих място в първия удобен момент. Въпроса ми е защо се лепи зад мен на сантиметри при тва лошо време и защо кара на дълги, още преди да е пуснал бурканите, че да видя, че трябва да му направя място. При тоя дъжд вятър и т.н. Е30-ката едвам седи на пътя със 120, а той ми седи на задницата и ми дава зор, като същевременно ме и заслепява. Аз за другите ми права знам ама ми е чудно тия права кой му ги е дал..?

Нали знаеш,всяко стадо си има и мърша!
Значи тук идва другия момент,професионалното изкривяване.Аз познавам 2-ма и те вече са с толкова промити мозъци че даже и с тяхните коли си карат така и вярват в безсмъртието :mhihi: Има и много свестни от тях,имам един приятел които много време вози 1 депутат от ДПС и когато е на работа е страшна история,да не му се мяркаш(даже не ме поздрави веднъж :censored: )но като си е с неговата кола е супер спокоен,чак се изнервям да се возя с него.
В твоя случай си е за яд как в последния момент се е сетил да пусне блиц светлините та да го забележиш :dunno: Трябва да питам как точно стоят нещата с тея светлини,в смисъл дали трябва да пътуват постоянно на тях докато се вози депутата.

В тоя случай се казва-тури си ги на Х*Я МИ :mhihi: и не се ядосвай!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Яну 2010, 11:33

Е.Димитров написа:Колега,като ти се залепят следващият път така,чукни само педала на спирачките ,само да светнат стоповете,да видиш как се наакват

Ще се радвам да присъствам когато ти го направиш това и после те избутат от пътя... ще ти донеса и нови гащи, да си ги смениш... ти май си живееш в алтернативен свят... :kuku:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 04 Яну 2010, 11:43

Познавам няколко човека от тези структури, и всички, без един, наистина вярват в безсмъртието...

Като е с личен автомобил, можеш ако ти стиска, да го извадиш от колата и да го ошамариш, разбира се ако ти се отдава, а не препоръчвам, че като ги знам повечето...

Но като е със служебен и вози бай тиХуй, си длъжен да му осигуриш безпрепятствено преминаване от всякъде и да не пречиш... Не търсете някаква логика, така е...

Но и на тях не им е никак лесно...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Следваща

Назад към Извън Темата