Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Модератор: Общи модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Полицай Бие и заплашва 22 годишен
Чудих се къде да пусна този клип... реших че трябва да е в отделна тема за да се види от повече хора и да бъде разискван... това според мен не е нормално но за съжеление се случва постоянно във всяко едно районно в България...
цък
дано ченгето си получи заслуженото
П.П. чак сега виждам че клипа е в "Избор на редактора" във Вбокса... ако модераторите решат нека заключат
цък
дано ченгето си получи заслуженото

П.П. чак сега виждам че клипа е в "Избор на редактора" във Вбокса... ако модераторите решат нека заключат
Последна промяна Ogi на 09 Ное 2009, 16:15, променена общо 1 път
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен
uricatoli написа:не го отваря клипчето колега
готово

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Винаги ги е имало тези работи за съжаление,съмнявам се да има резултат
Това е потъпкване на човешките права!

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
То че ги има непрекъснато е факт, но сега има и видеозапис на едно такова действие - дано се случи нещо, ако не го уволнят, поне да го накажат/понижат тоя селянин полицая
! Това е недопустимо поведение от един така наречен "орган на реда"
!

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Николай Занчев написа:Винаги ги е имало тези работи за съжаление,съмнявам се да има резултатТова е потъпкване на човешките права!
Колега, заслушай се как се държи малкия келеш с полицая!
Не искам да кажа, че Полиция, като институция не е читава (нито обратното), обаче и аз да съм...некакъв келеш да ми се газира...В ПОЛИЦИЯТА ?!?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз не разбирам как може да се коментира случай,върху който никой няма никаква подробна информация... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Тоя кукаря все едно ше се разреве накрая като вика
Иначе и мене са ме били в районното без причина.. Дойтоха в нас културно ме поканиха в районното и вече не културно Искаха да си признавам че съм крал някакво колело.. А пък аз дори не вдявах за какво става дума.. 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Видеозаписа го забрави- не е доказателство. А и нямат право да снимат някой без неговото съгласие...
Тук просто трябва да се намеси един адвокат и да се заведе дело- не трябва да се оставя без последствия такова поведение... Но колкото и да е лошо, най-вероятно всичко ще отшуми след няколко дни...
Момчето ми изглежда пияно или дрогирано, но не е там въпроса... Както и да се държи келешчето това не е начина по който трябва да се държи един полицай... А и доколкото помня не живеем в "онези" времена вече и на днешната полиция и е забранено да бие
Но май нещата не са мръднали много за 20 г. - тя днешната полиция не бие, ама да видиш снощната как биеше...
Тук просто трябва да се намеси един адвокат и да се заведе дело- не трябва да се оставя без последствия такова поведение... Но колкото и да е лошо, най-вероятно всичко ще отшуми след няколко дни...
Dimitroff написа:Колега, заслушай се как се държи малкия келеш с полицая!...
Момчето ми изглежда пияно или дрогирано, но не е там въпроса... Както и да се държи келешчето това не е начина по който трябва да се държи един полицай... А и доколкото помня не живеем в "онези" времена вече и на днешната полиция и е забранено да бие

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
ms написа: Както и да се държи келешчето това не е начина по който трябва да се държи един полицай... А и доколкото помня не живеем в "онези" времена вече и на днешната полиция и е забранено да биеНо май нещата не са мръднали много за 20 г. - тя днешната полиция не бие, ама да видиш снощната как биеше...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
http://www.fishki.net/comment.php?id=59932
Вижте контраста между поведенията...
Вижте контраста между поведенията...

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Полицая затова БИ ТРЯБВАЛО да минава ежегодно психотестове,за да доказва че е псичхически устойчив на провокации и че винаги трябва трезво да преценя ситуацията.
Не мога да ги разбера тея дето защитават подобни действия на човек с униформа в работно време.Забравихте май случая с чората,който така и не стана ясно как точно го убиха в ареста но след такива клипове се сещам.
Тея от вас които са на малко по-зряла възраст помнят събитията преди доста години с паленето на Партийния дом.Е какво щеше да стане ако там полицаите се бяха поддали на нервите си или на провокациите.щеше да има трупове,и то много.
Тея които служат/работят в системата на МО или МВР знаят че служителят когато е на работа трябва да е бръснат,лъснат,с чисти и спретнати дрехи,да не пуши,да не пие,да не си държи ръцете в джобовете,неща които отстрани на някои може да са им смешни като изисквания,но така се гради респект в обществото,от минимума.
Иначе тоя милиционер гледам раздава геройски шамари на хлапето,но ако отпреде му беше Митьо Очите или друг крими субект от неговия ранг кафенце щеше да му свари и до денонощния да дотърчи да му купи бяло Марлборо,нали.
Комплекси-на това ми мирише това ченге.
Не мога да ги разбера тея дето защитават подобни действия на човек с униформа в работно време.Забравихте май случая с чората,който така и не стана ясно как точно го убиха в ареста но след такива клипове се сещам.
Тея от вас които са на малко по-зряла възраст помнят събитията преди доста години с паленето на Партийния дом.Е какво щеше да стане ако там полицаите се бяха поддали на нервите си или на провокациите.щеше да има трупове,и то много.
Тея които служат/работят в системата на МО или МВР знаят че служителят когато е на работа трябва да е бръснат,лъснат,с чисти и спретнати дрехи,да не пуши,да не пие,да не си държи ръцете в джобовете,неща които отстрани на някои може да са им смешни като изисквания,но така се гради респект в обществото,от минимума.
Иначе тоя милиционер гледам раздава геройски шамари на хлапето,но ако отпреде му беше Митьо Очите или друг крими субект от неговия ранг кафенце щеше да му свари и до денонощния да дотърчи да му купи бяло Марлборо,нали.
Комплекси-на това ми мирише това ченге.
- Ангелинов
-
Абе малкия за да е в районното, надали му е чиста работата.
Или е дилърче , или е футболен хулиган или е наркоман-крадец
И вместо да седи и да трае, той се дърви ...
А че куката се е увлекъл - увлекъл се е . И на мен ми се е случвало да си изпускам нервите.
В момента в който стане ясно защо е прибран малкия сволач, ще стане ясно кой прав и кой крив.
Същото както ония Лисичков нацъка 3 пъти бургаския бандюга .... колко хора са на негова страна .... ?
Или е дилърче , или е футболен хулиган или е наркоман-крадец

И вместо да седи и да трае, той се дърви ...
А че куката се е увлекъл - увлекъл се е . И на мен ми се е случвало да си изпускам нервите.
В момента в който стане ясно защо е прибран малкия сволач, ще стане ясно кой прав и кой крив.
Същото както ония Лисичков нацъка 3 пъти бургаския бандюга .... колко хора са на негова страна .... ?
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
малко му е на черния боклук-клипа гаранция не почва от началото на случката ако почваше нямаше да защитавате толко РОМА
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Жорка не, че нещо брата ама....
http://www.youtube.com/watch?v=V2Liw_46 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=V2Liw_46 ... re=related
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......