Нова придобивка - II серия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Нова придобивка - II серия

Мнение от Penchev » 22 Ное 2008, 18:59

Току-що завърнал се в родината след 10 дневна обиколка на половин Европа къде по бизнес , къде (по-голямата част) за закупуване на автомобил за майка ми и пътешевствия из моята най-любима държава за тази цел швейцария бързам да ви се похваля добронамерено :D

Преди две години лятото пуснах тема със същото заглавие и красиви снимки от Швейцария , и тогава автомобила беше от първи собственик, унакална кола беше - някои от вас я знаят ,но за жалост завържи своят житейски път в една катастрофа :( :( ,която я погуби тотално ,важното ,че майка ми и до ден днешен е жива и здрава , перфектното й състояние и липсата на каквито и да било интервенции по каросерията и липса на ръжди изиграха важна роля за да може сега Веселина Пенчева отново да се радва на прекрасен :arrow: още по-прекрасен автомобил на марката БМВ :D

Как стана всичко :arrow: в www.autoscout24.ch повече от месец следях пазара на Е36 кабриолети с 2 литрови двигатели с абсолютно всички опции,малко километри ,като цената в случая отново както преди две години не беше от особенно значение.
Имахме малко срещи в Италия от където след 3 дневно пребиваване и бясно летене по аутобаните с комбито 8) тръгнахме за "перлата на Европа" - аз естествено щастлив до немай къде :mhihi:

Снимка в Италиянските Алпи ,около курорта Бормио , където на изкачване се заплеснах малко от красотите и не завих в едно малко и китно градче за малкия граничен пункт в Швейцария Кампоколонио а даже изкачих един страхотен проход Passo Tunalle :mhihi:
Изображение

Ето върха ,където ни се събраха очите от красота и величествени върхове и хората караха ски а на мене ми се скъса сърцето :help:
Изображение

След като влязохме в Швейцария и след кратката долина Вал Пошчиаво на кантон Граубунден (единствен в който се говорят официялно два езика) се изкачихме по страхотния проход в Бернинските алпи - Bernina pass 8) Забележете колко сняг има там - нормално по Алпийските върхове и колко е чист и сух пътя :!:
Изображение
Изображение

Тук на път да изкача следващия проход след Санкт Мориц в посока Кур , Алекс кабриото в Англия знае много добре Швейцария й проходите й , нали преди да замина той ме съветваше на всяка цена за зимните гуми.В горния десен ъгъл на снимката можете да видите снегозадържащите съоражения срещу лавините
Изображение

Увековечих комбоито на още един пасс в Швейцария , няма да седна на задните си части докато не ги обиколя всичките с мойта кола :!:
Изображение

Тук ,пътуваме към малкото селце Хоф за колата ,разположено в уникално типичния в Швейцарски стил кантон Апенцел (известен със своите мандри , най-добри сортове Швейцарски сирена)невероятна идилия - хора облечени в типичните им дрехи ,крави, зеленини ,къщички и пътчета със страхотни завойчета :)
Изображение

Уредих среща с продавачката на центъра на Кирхенгартен,където комбито застинало впери поглед в очакване на следващото БМВ в семейството :angel:
Изображение

С Швейцарска точност , безшумно пристигна кабриото , за моите реакции като го видях на живо , просто ... няма смисъл да споделям :mhihi:
Изображение

Колата е на края на 98 година производство ,купихме я на реални 98 200 км ,състоянието й е брилянтно :shock: Всички екстри , джантите на снимката 16 цола с нови зимни гуми Пирели копачки и втори комплект летни 18 цола ,просто уникални - баракуда им е марката и напомнят на М паралел 2 , петолъчки ,като всеки лъч е съставен от два тънки ,лелелелеле манящинааааа :shock: :shock: :shock:
Всички ключове,документи , оригинален БМВ коректор за боята на колата , която в прочем няма никъде никаква забележка, нито по лака има забележки , абсолютно уникално състояние - гаражен пазен автомобил :!: :!: :!:
Изображение

Малко от интериора :D
Изображение

Снимка пред сайванчето на жената в което е седяла колата :D
Изображение

Sibille , собственичката си живее в абсолютна идилия - на снимката (за съжаление с кофти качество) се вижда коня й , тя си има и едно маняшко магаренце ,което лъщеше като кабриото ,но се сконфузи и избяга от фотоапарата :mhihi: Кончето и магаренцето спяха до колата :mhihi: а освен това имаше два големи и красиви котарака и едно куче 8) Швейцарска идилия ;)
Изображение
Изображение

След като я купихме красавицата отскочихме до Мюнхен да купим един перфектен хардтоп ,оказа се ,че продавача беше фен на марката и вкарахме колата в един голям сервиз та да го монтираме направо на колата :D Момчето го докара на специална поставка Висман ,в кадифен калъф :shock: ,сложихме го и когато вдигнахме прозорците , той остана изумен :!: Каза ми ,че съм щастливец ,че стъклата влязоха точно в уплътненията до част от милиметъра и ме заразпитва от къде е колата ,как съм я намерил :D Между другото качваха един М60В40 мотор в е30 :mhihi:

Ето снимка , аз лично умирам като я гледам с черни твърд покрив :D
Невероятно излъчване има колата
Изображение
Изображение

Хардтопа е с черен таван , вътре като седнах на задната седалка и направо се изумих от усещането на лукса и спортното излъчване на салона :shock: Целия кожен салон е везан , лудница :shock:
Изображение
Изображение
Изображение

:smoke:
Изображение
Изображение
Изображение

Това е в общи линии , сега чакам брат ми да си дойде да я види и покара , той няма търпение :mhihi: много благодарности на адаша Чегеварата в Мюнхен за поканата , на Божо Шнапса ,който ми помогна за хардтопа , на един приятел от тук който от известно време не се вясва често във форума - човека с първата Е90-ка тук - Djordje ,който пък ни резервира хотел в Београд и ни упъти - Благодаря ви приятели :yes:

Напред в темата ще покажа няколко снимки от двата най-огнени музея на света за мен - единия в Маранело :twisted: другия в Мюнхен :twisted: :twisted:

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 17 Дек 2008, 23:13, променена общо 1 път
Изображение

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 22 Ное 2008, 19:09

Каквото и да напиша ще е постно.. :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Ное 2008, 19:10

Поздравления. Изключително красиво... и Швейцария, и кабриото. Страхотно излъчване, изглежда като току що слязла от поточната линия. С пожелания за много усмихнати моменти с нея.

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 22 Ное 2008, 19:13

Баси колата :shock: Честито на мамчето, щастливка е. Надявам се някой ден и аз да мога да зарадвам моята с нещо такова :D :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PAcHy » 22 Ное 2008, 19:13

Честито! Невероятно е кабриото .. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 22 Ное 2008, 19:14

:yes: Честита да ви е Жорка и само да ви слуша и да не я ловат оруки :D

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 22 Ное 2008, 19:17

:lalala: Ето това е кола! Един от любимите ми цветове, уникално запазена, леле :shock: И тоя твърд покрив...мале мале мале

Със здраве и удоволствие да се кара и дълго още да е в такова състояние! :!:

:clap:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 22 Ное 2008, 19:19

Много е хубава :!: Честита :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 22 Ное 2008, 19:20

Честито ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 22 Ное 2008, 19:26

Ааааа, невероятнаааааа :shock: :shock: :shock: :twisted: Честита да ти е, желая ти милион безаварийни и много приятни моменти! Найстина е невероятна колата, уникат ! Снимай джантите да ги видиме :) Пък и няма как да не съм нахален за едно кръгче в тази красавица.

Само си представям, лятото със сваления гюрук - малеее ..... :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Ное 2008, 19:30

Честито , стс здраве да си я карате!!! Страхотна кола. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 22 Ное 2008, 19:32

Мноого красива :bowdown: :bowdown: Много километри безпроблемни ви пожелавам :winky:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Ное 2008, 19:34

Richmond написа:Ааааа, невероятнаааааа :shock: :shock: :shock: :twisted: Честита да ти е, желая ти милион безаварийни и много приятни моменти! Найстина е невероятна колата, уникат ! Снимай джантите да ги видиме :) Пък и няма как да не съм нахален за едно кръгче в тази красавица.

Само си представям, лятото със сваления гюрук - малеее ..... :bowdown:

Изображение

Сърцевините са им "гън метал" а бордовете са им полиран алуминии ,леле лудница са , лятото като се отвори и с 18-ските :arrow: :++ :angel: Ще я покараш естествено 8)

Много ви благодаря за пожеланията :D

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 22 Ное 2008, 19:37

Много добра,уникат и също така найстина идилия като гледам в каква лудница си живеем тук тези снимки ми изглеждат като рай!
:bowdown:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 22 Ное 2008, 19:44

Браво и честито :!: :D
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата